forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bu sene izmir ekonomi üni. nin öğrenci kadrosuna katılmış bir şahsiyet olaraktan hazırlığı atlamak istiyorum. güzide ingilizcemi oyun oynayarak yada internette gezinerek öğrendiğim için gramerim biraz eksik. tecrübesi olanlara soruyorum. nasıl zormu sınav? edit: birde listening,writing gibi şeyler varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aradığın tüm yanıtlar burda sınavın nasıl olucağı, sınav örneği vs. http://sfl.ieu.edu.tr/ornekSinav.php?lang=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 benim girdiğim yılda ki 2006ya tekabül ediyor bu, listening yoktu, reading,writing,vacobulary,grammer vardı. şimdi listening ve speaking te eklemişlermidir bilmiyorum. sınav nasıl dersen bildiğin hazırlık sınavı işte. Advanced bir ingilizcen varsa zorlanmadan geçersin, intermediate seviyesindeysen sınavdan önce grammer bakmak yararına olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ei bari yav. çalışalım birazda geçelim. 1 sene 1 senedir thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 *vocabulary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 69la geçtim ben geçen yıl hazırlığı ieuda =) (65 en düşük geçme notu, ama 64le filan kalırım diye korkma bence 64 63 62 yoktu pek, 60 ve üstünü tamamlamaya çalışıyolar biraz.) hatırladığım şey cümleleri tersten yazdırmalarıydı, devrikleri normal normalleri devrik filan, çok sevmiştim orayı =) speaking yoktu geçen yıl, listening reading writing grammer vardı. listening yanlış hatırlamıyorsam en büyük puan dilimini oluşturuyordu. malum hocalar ders anlatırken dersleri anlaman lazım, listeninginin iyi olması lazım. kelime ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam öyle çok değildi haa ama 1 sn bi bölümde çoktu, zorluyordu kelimeler sadece bitanesinde. diğerlerinde kelime sorunu yaşayacağını sanmam ingilizcen çok kötü değilse. ama kelime çalışmak garip olabilir konunun nereden olacağını hayatta tahmin edemezsin. mesela bize bi konser festivali hakkında bi listening gelmişti, sonra onla ilgili çoktan seçmeli soruları yanıtlıyorduk galiba hangisi doğru diye. bikaç haftada aslında şöyle sürekli altyazısız ingilizce film filan izlersen iyi bir pratik olabilir. bir de listening muhtemelen british english gelir ki onu anlaması daha zor oluyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben 2005 yılında girdim ve geçtim.Özel okuldan veya iyi bir anadolu lisesindensen rahat geçersin 85 le falan geçmiştim ben.oyunlardan biliyorum falan diyorsan grammer bak biraz,speaking de zorlanmayacağını tahmin ediyorum ayrıca film ve dizi çok izliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bursluysan sakın geçme. ya da deli zenginsen. hazırlık ortamı çok güzel olur birsürü insanla tanışırsın. her bölümden arkadaşın olur falan. hayatımın en eğlenceli senesiydi hazırlık senem. yaşar üniydi benimki tabii ama hazırlık hazırlıktır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 aynen sene kaybı mühim değil diyorsan, aile zenginse geçme sakın, hayatının en iyi senesini yaşarsın hazırlıkta (ben yaşayamadım hep uktedir içimde...) 4e geldik millet hala hazırlıktayken yediği haltları, çılgınlıklarını fln anlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 selçuk hazırlıktan ders alamıyon mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 asdasd bu başarısızlıkla verebilirler her an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Brigand said: 69la geçtim ben geçen yıl hazırlığı ieuda =) (65 en düşük geçme notu, ama 64le filan kalırım diye korkma bence 64 63 62 yoktu pek, 60 ve üstünü tamamlamaya çalışıyolar biraz.) hatırladığım şey cümleleri tersten yazdırmalarıydı, devrikleri normal normalleri devrik filan, çok sevmiştim orayı =) speaking yoktu geçen yıl, listening reading writing grammer vardı. listening yanlış hatırlamıyorsam en büyük puan dilimini oluşturuyordu. malum hocalar ders anlatırken dersleri anlaman lazım, listeninginin iyi olması lazım. kelime ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam öyle çok değildi haa ama 1 sn bi bölümde çoktu, zorluyordu kelimeler sadece bitanesinde. diğerlerinde kelime sorunu yaşayacağını sanmam ingilizcen çok kötü değilse. ama kelime çalışmak garip olabilir konunun nereden olacağını hayatta tahmin edemezsin. mesela bize bi konser festivali hakkında bi listening gelmişti, sonra onla ilgili çoktan seçmeli soruları yanıtlıyorduk galiba hangisi doğru diye. bikaç haftada aslında şöyle sürekli altyazısız ingilizce film filan izlersen iyi bir pratik olabilir. bir de listening muhtemelen british english gelir ki onu anlaması daha zor oluyo :p aboow ingiliz ingilizcesi en nefret ettiğim şey yav :) çok teşekkür ederim bilgi için. ingilizceyi WoW ve anime ile öğrendim. lisede her sınavı 90-100 arası puanla geçmemi sağlıyodu ama.. bakalım burda ne olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar