hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya olmuyo denen her sey oluo ama nasi olduunu ne sekilde olduunu kimse bilmio ama sunu diorum ki eer bisileri onu unutmak icin yaparsan dolayli olarak yine onun icin bisiler yapmis olucaksin ve hic unutamicaksin ha nasi unutulur walla orasini bilmiorum herseyin caresi zaman ama nasi ne kadar zaman onu da bilmiorum benim 4 yil onceki bisii unutamamis olmam ve 2 yil onceki 1 yil suren bisidense iz dahi kalmamasi da nasi unutulduunu bilmediimin en buyuk kaniti[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 en fazla 2 ay surer :p bu tutku,sen gorusmemeye devam et unutrsun cabucak :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 geçer, takma.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 "arkadaş kalalım" olgusu, istisnalar hariç, "sensiz yapamıyorum, alışana kadar sevgili-arkadaş arası biryerde kalalım" olgusu ile aynı manaya gelmektedir :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şu topik isimlerini düzgün verin arkadaşlar! - öneriniz nedir? - hangi konuda? tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 beyler birde orda koskoca genel topic açılmış bi okuyun onu ya açılmıcak diyorlar böyle aşk konuları veya karalama defterine göz gezdirin çare yoksa ağlıcakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 acmı$ım demek kı carem kalmamı$ oke? ılk msj okuduysan sadece önerınız varsa yazın dedım yoksa nıe laf olsun post atım dıe msj atıon?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Özet olarak diyceim kendine zaman tanı, zamanla herşey düzeliyor merak etme...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 11 Haziran 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 saendul +1.. kimse unutulmaz değil merak etme. daha geçen gün bi arkadaşım anlattı: hayatında bi kere deli gibi sevmiş ve o kızı 2 sene unutamamış.başka ilişkiler olmuş ama öylesine. sonra geçenlerde biriyle çıkmaya başladı ve onun tespiti: bi kız yüzünden bunca zaman çektikten sonra ve asla kapanamaz dedikten sonra yaramı başka biri tamamen iyileştirdi. üzüldüğüm zamana acıyorum ama mesela yaranı tedavi edicek doğru insanı bulmakta.. zamanla düzelir, zaten sana bu kadar çektirebilme kapasitesi olan bi insan senin için doğru kişi değildir.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya aslında bu olaylar benim bikaç ay önce yaşadıklarıma bayağı benziyo. Ben de unutturabilecek birini arıyorum şu anda inşallah bulacam kısa zamanda. Son kısmına ise çok katılamıycam. Çok çektirebilen çok da sevdirebilir bunu da gördüm gözlerimle. Ama tabii bittiyse diretmenin çok da bi anlamı yok.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bimiorum hıc bı$ıdende emın degılım onu sevdıgımın dı$ında :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Pyro aga ben bi kızı AYNI ŞEKİLDE seviyorum.Aynı şekilde ayrıldık ve aynı olaylar geçti...2 sene oldu hala unutamadım Ben sana açık açık söyleyeyim...Onu unutamayacaksın bi süre.Ne zaman ki aranızda bi kavga olacak veya senin ondan nefret edeceğin bişey olacak o zaman unutacaksın! Sen şimdilik platonik aşkına bak bence..Böylesi daha duygusal geliyo bana da :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 i$i kötu yanıda asla kötu bı$ı sölemez bana eger ben onun cok agrına gıdıcek bı$ı yabmazsam kş yabsamda en fazla kuser öle dııyecegını sanmıorumda dese de ı$e yaramaz :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 seninki kız bizimki lgs öss zart zurt kzı unutulur bunlar hayatında iz bırakıo *!baydıını anlar ve kaçar* öyle ya da böyle bi şekilde unutucan zaten şimdi acı çeksen nolcak çekmesen nolcak nasılsa bi gün birbirinizi unutucaksınız farklı aşklara yelken açıcaksınız (bu akşam ne yaratıcıyım ya şiir fln mı yazsam lol)[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Viktor, 11 Haziran 2004 06:03 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------ bu hıkayedekı ders ıse ben mal oldugum ıcın 3 sene aynı salak kızın peşinde koştum ve lısedekı yaklaşık 400 kızdan herhangı bırı ıle arkadaşlıgım bıle olamadı buna konsantre oldugum için sonuç boşa geçmiş 3 sene ................. benden tavsıye sakın ama sakın bı kıza baglanma ben baglandım acı cektım devamlı ve hala cekıyorum şunu unutma o kızla omur boyu beraber olmıycan maksımum bı sene daha cıkarsın enınde sonunda ayrılıcan eger kaderınde varsa veya kız için ozelsen zaten kendı kendınıze seneye barışırsınız yoksa olmaz o iş benden tavsiye direk git başka kız bul zaten senı sevıyosa senı başkasıyla gorunce dırek gelır konuşur ben de aynı durumdayım şu an hala durumu düzeltmeye uğraşıorum ama çok uzak kalmışım 'ortamlara'[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kendini müziğe ver bi enstürman edin pyro.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 +1 katılıyorum.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: DeamoN, 12 Haziran 2004 00:00 tarihinde demiş ki: ben de aynı durumdayım şu an hala durumu düzeltmeye uğraşıorum ama çok uzak kalmışım 'ortamlara' Ben de daha bu yolun başındayım. :( Hay allahım ya hormonlarımı bağışlıcam valla, sonra da harem ağası olucam. Töbe töbe.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: dieddragon, 12 Haziran 2004 00:39 tarihinde demiş ki: kendini müziğe ver bi enstürman edin pyro. api ben musık dersınde flut calmaya bıle sıkılıyorum ne calcam :-p bu aralar muzıge verdım sureklı musık dınlıoumm pc basında oldugum surece bıras rahatlatıo..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Gaz şeyler dinle pyro. Sakın olaki anathema, lake of tears, my dying bride fln dinleme. En garantisi yine hammerfall, overkill falan. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar