Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneriniz nedir?

Pyro

Öne çıkan mesajlar

ya olmuyo denen her sey oluo ama nasi olduunu ne sekilde olduunu kimse bilmio
ama sunu diorum ki eer bisileri onu unutmak icin yaparsan dolayli olarak yine onun icin bisiler yapmis olucaksin ve hic unutamicaksin
ha nasi unutulur walla orasini bilmiorum herseyin caresi zaman
ama nasi ne kadar zaman onu da bilmiorum
benim 4 yil onceki bisii unutamamis olmam ve 2 yil onceki 1 yil suren bisidense iz dahi kalmamasi da nasi unutulduunu bilmediimin en buyuk kaniti[signature][hline]My Command is Your Wish
Sosyal ağlarda paylaş

saendul +1.. kimse unutulmaz değil merak etme. daha geçen gün bi arkadaşım anlattı: hayatında bi kere deli gibi sevmiş ve o kızı 2 sene unutamamış.başka ilişkiler olmuş ama öylesine. sonra geçenlerde biriyle çıkmaya başladı ve onun tespiti: bi kız yüzünden bunca zaman çektikten sonra ve asla kapanamaz dedikten sonra yaramı başka biri tamamen iyileştirdi. üzüldüğüm zamana acıyorum ama mesela yaranı tedavi edicek doğru insanı bulmakta..
zamanla düzelir, zaten sana bu kadar çektirebilme kapasitesi olan bi insan senin için doğru kişi değildir.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında bu olaylar benim bikaç ay önce yaşadıklarıma bayağı benziyo. Ben de unutturabilecek birini arıyorum şu anda inşallah bulacam kısa zamanda. Son kısmına ise çok katılamıycam. Çok çektirebilen çok da sevdirebilir bunu da gördüm gözlerimle. Ama tabii bittiyse diretmenin çok da bi anlamı yok.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro aga ben bi kızı AYNI ŞEKİLDE seviyorum.Aynı şekilde ayrıldık ve aynı olaylar geçti...2 sene oldu hala unutamadım
Ben sana açık açık söyleyeyim...Onu unutamayacaksın bi süre.Ne zaman ki aranızda bi kavga olacak veya senin ondan nefret edeceğin bişey olacak o zaman unutacaksın!
Sen şimdilik platonik aşkına bak bence..Böylesi daha duygusal geliyo bana da :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Sosyal ağlarda paylaş

seninki kız bizimki lgs öss zart zurt kzı unutulur bunlar hayatında iz bırakıo *!baydıını anlar ve kaçar*

öyle ya da böyle bi şekilde unutucan zaten şimdi acı çeksen nolcak çekmesen nolcak nasılsa bi gün birbirinizi unutucaksınız farklı aşklara yelken açıcaksınız (bu akşam ne yaratıcıyım ya şiir fln mı yazsam lol)[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 11 Haziran 2004 06:03 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------
bu hıkayedekı ders ıse ben mal oldugum ıcın 3 sene aynı salak kızın peşinde koştum ve lısedekı yaklaşık 400 kızdan herhangı bırı ıle arkadaşlıgım bıle olamadı buna konsantre oldugum için sonuç boşa geçmiş 3 sene .................
benden tavsıye sakın ama sakın bı kıza baglanma ben baglandım acı cektım devamlı ve hala cekıyorum şunu unutma o kızla omur boyu beraber olmıycan maksımum bı sene daha cıkarsın enınde sonunda ayrılıcan eger kaderınde varsa veya kız için ozelsen zaten kendı kendınıze seneye barışırsınız yoksa olmaz o iş benden tavsiye direk git başka kız bul zaten senı sevıyosa senı başkasıyla gorunce dırek gelır konuşur

ben de aynı durumdayım
şu an hala durumu düzeltmeye uğraşıorum ama çok uzak kalmışım 'ortamlara'[signature][hline]Bornozlu Canavar
The answer of the question, why we are melancholic..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 12 Haziran 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
ben de aynı durumdayım
şu an hala durumu düzeltmeye uğraşıorum ama çok uzak kalmışım 'ortamlara'

Ben de daha bu yolun başındayım. :( Hay allahım ya hormonlarımı bağışlıcam valla, sonra da harem ağası olucam. Töbe töbe.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

Born to cry...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dieddragon, 12 Haziran 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
kendini müziğe ver bi enstürman edin pyro.

api ben musık dersınde flut calmaya bıle sıkılıyorum ne calcam :-p

bu aralar muzıge verdım sureklı musık dınlıoumm pc basında oldugum surece bıras rahatlatıo..[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...