forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Uke said: ha bu arada okulun verdigi laptop la raid yapılmıyor :P belki yeni sezon verdikleri iyi cıkar şansına .. yav zaten çok ümitli değilim okulun vereceği laptopdan. mac verseler güzel olurda. bakalım bu senenin ihale sonuçlarını duyurmadılar sanırım daha. ne vericekler bekliyorum :D edit: kızlara ayrı zaman wowa ayrı zaman ayırıcam zaten. o ayrı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bana WoW oynayan kız ayarlayanı repe boğarım.Ama maximum 55 kilo minimum 1.70 sarışın, mavi gözlü,hafif bronz tenli.bide big t*ts plz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 KosPer said: Bana WoW oynayan kız ayarlayanı repe boğarım.Ama maximum 55 kilo minimum 1.70 sarışın, mavi gözlü,hafif bronz tenli.bide big t*ts plz... bizim okulda vardı wow oynayan kız bol bol ama bu verdiğin kıstaslardan en fazla 2 sini aynı anda bir arada bulunduruyolardı bünyelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kosper diye kız vermezler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 KosPer said: Bana WoW oynayan kız ayarlayanı repe boğarım.Ama maximum 55 kilo minimum 1.70 sarışın, mavi gözlü,hafif bronz tenli.bide big t*ts plz... onun wow oynamayan versiyonunu bulursan daha cok eglenirsiniz gibime geliyo'. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Darklight1903 said: onun wow oynamayan versiyonunu bulursan daha cok eglenirsiniz gibime geliyo'. :P wow oynayan kızarkadaşla olacak en güzel olay şudur ki, telefonda dakikalarca süren ve istemeye istemeye yaşadığımız konu bulamama ama telefonu kapatmama durumu engellenir. 2 wow oynayan kişi birbirine günlerce aynı şeyi anlatsa bile ilginçtir ki sıkılmıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ya da wow dan konuşurken karşınızdaki yakın arkadaşanız birden konuyu eski sevgilinize çevirebiliyor. Var yani böyle salak arkadaşlar da İzmir'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ' ve vampir olarak olduler ' iki sevgili beraber wow oynamasin lutfen. sadece sevgilisiz insanlar oynamali bu oyunu bence jskdadjsa. sevgili buldu mu da birakmali. ayrilirsa geri gelir. casual arkada$lara selam ederim lafim meclisten di$ari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ben yabancı bir hatun playerla tanışmıştım. kız erkekarkadaşı ile yaşıyordu fakat erkekarkadaşı wow oynamıyordu. kızın bi 80 warrioru bide priesti vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Salçaya dönmesin başlık arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 KosPer said: Bana WoW oynayan kız ayarlayanı repe boğarım.Ama maximum 55 kilo minimum 1.70 sarışın, mavi gözlü,hafif bronz tenli.bide big t*ts plz... öyle bir kız olsa olsa en ıslak fantazilerinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dynun said: hacı tamam da wow online bir oyun. insanlar yanında olmasa da oynuyoabiliyosun felan. nedir bu götgöte oynama arzusu :D götgöte raid ya da bg yapmak bi zevkli oluyo ki. hele hele arena off tadından yenmez. yanlış yapanın enseye tokat atabliosun direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Fistan said: üiversiteye girmiş yeni yetmenin wow ile ortam sağlama çabası. tutmaz. :Dtutmadıı gibi geri teper yazık olur ünv yıllarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 said: üiversiteye girmiş yeni yetmenin wow ile ortam sağlama çabası. tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar