Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Gamzecim...Anladın :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kyk evrak teslim işlemleri 24 aralıktan 11 ocağa kadar uzatılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dinsiz kitapsız noter 40 lira para istedi evlat acısı gibi koydu be. veznede kadına çok şüpheli yaklaştım; N-40 lira 30 kuruş alayım Ben-?? pardon anlamadım N-40 lira 30 kuruş BEN-40 kuruş mu? N-hayır beyefendi 40 lira 30 kuruş BEN-tmm...her noterde aynı ücret mi? N-evet aynı ücret (bu cevapla beraber gelen 'nasıl taktım' busesi...) asdf pazarlık yapıcaktım az kaldıydı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahah sana çok pis kitlemişler, biz 40,25 verdik asfdfg hemde makbuzda 40,27 yazıyor 0,02 de devlete giydirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 vakıf üniversitesindekiler de bu kurumdan burs alabiliyor bu arada. diğer kurumlardan alamıyorlar genelde ama girdiğiniz okuln vakıfına başvurursanız (not ortalamanızı yada öss de ki puanınızın iyi olduğunu düşünerek yazıyorm) aslanlar gibi burs alıyorsunuz bu arada bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 40.50 aldılar bendende para üstünüde istemedim giren girdi zaten sistemlerine soktuklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bu başvuru döneminde başvurmayanlar yani bizim şuan aldığımız döneme yetişemeyenler için en yakın başvuru tarihleri ne zaman bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 11ine kadar başvuru uzatılmış ve paraların 25inde verilceği konusunda dedikodular var.. Bi de bu öğrenim kredisi alanların toplu para alcak diye dedikodu var bunlar doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet Dart o dedikodu dönüyor piyasada. bi arkadaş sözleşmeyi okumadın mı olm o kadar imzaladık falan dedi hatta. galiba toplu para alıyoruz (inş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ne toplu parasından bahsediyosunuz? eylülden beri beklediğiniz paradan falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 toplu para olayı en son 2004 ya da 2005 yılında vardı daha sonra kaldırıldı büyük ihtimalle ilk olarak ocak ayında tek aylık alacaksınız, o kadar 3-4 aylık birikmiş fln vermeyecekler yani eğer demek istediğiniz buysa tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dediğimiz oydu evet bakalım ya olsa çok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 An itibariyle baktım yarın Manisadaki bankadan 200tl çekicem..Birikmiş falan hikaye saygılar sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ohh 200 lira ilaç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 krediyi çektim ve 1 saat içinde başkasına naklettim kendimi çok yalnız hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 100 kişi toplanıp 2şer lira verelim kendini mutlu hisset ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bu arada o toplu verilmesini beklediğiniz paralar içerde kalmıyo genelde. ilk sene yaz döneminde de yatırmaya devam etmişlerdi, 9 ay öylece tamamlanmıştı. yazın yiyecek para oluyo işte. burs için konuşuyorum da, sanırım krediyle bir farkı yoktur o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 slickers said: 100 kişi toplanıp 2şer lira verelim kendini mutlu hisset ^^ ahahaha mersi ^^ yazları da yatmaya devam ediyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 peki o noterde onaylattığınız kağıda baktınız mı hiç bilmiyorum ama benimkin de senet tutarı gibi birşey vardı ve karşısında da 1317 lira gibi bi rakam vardı.bende heralde toplu paradır dedim.eğer yoksa ise toplu para o rakam nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 O 4 senede alacağın paranın toplamı ama o kadar düşük değildir sanırsam. Mezun olduktan 2 sene sonra onun fazilenmiş halini geri ödüyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 8100 müydü neydi benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kaspar said: bu arada o toplu verilmesini beklediğiniz paralar içerde kalmıyo genelde. ilk sene yaz döneminde de yatırmaya devam etmişlerdi, 9 ay öylece tamamlanmıştı. yazın yiyecek para oluyo işte. burs için konuşuyorum da, sanırım krediyle bir farkı yoktur o konuda. ilk sene için değil o, 4 sene boyunca yazları ödeme yapılıyor bir de şöyle bir durum var, 2009'da okul başlıyor, 2010 ocakta kyk size para vermeye başlıyor 2013 haziranın da okulu uzatmassanız bitiriyorsunuz 2013 eylülüne kadar para alıyorsunuz okul bitse de bitmese de 2013 eylüle kadar para geliyor ben de kontrol ettim hesabımı 400 lira yatmış bu ay=p bazı arkadaşların hesaplarında sorun çıkmış, tek karta 2 hesap fln bağlamışlar eski para başka hesapta ocakta yatan başka hesapta görülüyormuş, bana denk gelmedi, 400 lira yatmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bana hiç kart mart gelmedi nasıl olcek bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kart şubatta gelcekmiş sanırım. hatta bankadaki memur abla umarım şubat 11 e kadar yollarlar çok yoruldum diyip duruyodu parayı veirirken. dertleştik onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet 1 ay sonra gel al dedi bugün gittim şubeye. aynı şekilde görevli memurla dertleştim adam mail adreslerinden dertliymiş asdf benim mail adresi adsoyad@ gayet basit yani adama söyleyince 'bugün duyduğum en güzel mail adresi kim gelse crayz-crayz91 gibi abidik kubidik adres verdi. en az 1 tane - yada _ var hepsinde...bide angel var ne buluyolar şu angel da anlamıyorum 100 tane angel geldi' dedi. adam fena dertliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar