SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 KYK'dan burs alamıyorum vakıf üniversitelerine burs vermiyolarmış. Öğrenim kredisi için başvurmaya çalışıyorum onda da TC kimlik no girip baba adını yazıyorum sayfa tekrar karşıma çıkıyor başvuru yapamıyorum. Başvuru yapmayı başaran oldu mu? He bide burs için bildiğiniz başka kurumlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 şu an için, imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bende de aynı durum oluyor.yapabilen olursa haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Hay kyk'ya ya açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ben de açamıyorum burs ve kredi başvurusu yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 son gün ne zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Açılıyo site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 açıldı her şeyi yazabiliyoru fakat okulu puanı falan yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Şimdi gayet rahat bağlanıyorum ama Öğrenim Bilgileri kısmını dolduramıyorum hay anasını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 olm oralar doldurulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ya şehir kısmı falan sanırım dolmuyodu dün baktığımda sinirlenmiştim hata veriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 öğrenimle ilgili şeylerde bi hazırlık mı 1. sınıf mı olduğunu yazıyosun, da onu neye göre yazıyorum bilmiyorum. 1. sınıf yazdım ben, hazırlığı geçerim gibime geliyor, ama çok garip öyle bişey sormaları. Neyse üniversite, bölüm, puan onlar doldurulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hazırlık okuyacaksan 5 sene veriyorlar ögrenimi ondan soruyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi ben hazırlık yazsam o zaman, ama geçsem hazırlığı, bilgi yanlışlığı var diye sorun yaratır mı, birde peşinden koşmam gerekir mi 4 sene sonunda kesin bursumu hazırlık okumadım ben diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 evet ben de hazırlığı atlıcam ama ya atlayamazsam? bilemedim bitürlü. doldurup yollayan varsa neler yazdı söylese ya =D bi de sadece bursa başvuramıyomuyuz, seçeneklerde burslu olanların hepsi aynı anda kredili falandı galiba edit2: abime sordum şimdi, hazırlık seçicekmişiz galiba. zorunlu hazırlık var sonuçta senin bölümünde, sınava girip muaf olursan okumazsın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Tmm başvurdum sonunda. Bu arada o hazırlık-1. sınıf olayında hazırlık dedim tam Türk mantığı olur da hazırlık okumazsam son sene parasız kalmayayım dedim ehuaeuhaueha Hayırlı olsun herkeşlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu arada okulu abant sallıyo galiba herkese, benim gibi panik panik olmayın. alfabetik sıra rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Acil birşey öğrenmem lazım öğrenim kredisi ile katkı kredisi arasında ne fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sürekli 404 hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: Acil birşey öğrenmem lazım öğrenim kredisi ile katkı kredisi arasında ne fark var? bu soruyu ben de tekrarlamak isterim. bi de bu kredi meselesi tam olarak nedir? sadece bursa başvuramıyomuyuz? devlet bana para versin ben sonra geri ödemiyim, istemiyorum kredi ben =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hepsine başvurun arkadaşım, yeterince şanslıysanız şirinleri bile görebilirsiniz edit : biri vereceğin katkı payını veriyor kredi olarak, biri de sana direk kredi veriyor, afaik tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Drall said: Dartanian said: Acil birşey öğrenmem lazım öğrenim kredisi ile katkı kredisi arasında ne fark var? bu soruyu ben de tekrarlamak isterim. bi de bu kredi meselesi tam olarak nedir? sadece bursa başvuramıyomuyuz? devlet bana para versin ben sonra geri ödemiyim, istemiyorum kredi ben =D Öğrenim kredisi her ay alınan geri ödemeli 180lira(ya da zam geldiyse ne kadarsa işte) Katkı kredisi ise okulun harcını ödüyoMUŞ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu öğrenim kredisinin geri ödemesi tam nasıl oluyor bi bilen pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian'ın söylediği katkı kredisi-harç olayından emin değilim agaliler ama 2. öğretim ya da vakıf üniversitelerine gidiyosanız zaten işaretlemeyin. Burs-Öğrenim kredisi işaretleyip geçin doğrudan devlet üniversitesine gitmiyorsanız. Geri ödeme olayıda 5 milyar gibi bir para ödüyosun seneler sonra devlete ama onu da 3 ayda bir cüzi bi miktar olarak ödüyosun yani taksitlendirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yarın 2de düzelcekmiş sanırım o okul seçme bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar