Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KYK Başvuru

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

KYK'dan burs alamıyorum vakıf üniversitelerine burs vermiyolarmış. Öğrenim kredisi için başvurmaya çalışıyorum onda da TC kimlik no girip baba adını yazıyorum sayfa tekrar karşıma çıkıyor başvuru yapamıyorum.

Başvuru yapmayı başaran oldu mu?

He bide burs için bildiğiniz başka kurumlar var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de hazırlığı atlıcam ama ya atlayamazsam? bilemedim bitürlü. doldurup yollayan varsa neler yazdı söylese ya =D

bi de sadece bursa başvuramıyomuyuz, seçeneklerde burslu olanların hepsi aynı anda kredili falandı galiba

edit2: abime sordum şimdi, hazırlık seçicekmişiz galiba. zorunlu hazırlık var sonuçta senin bölümünde, sınava girip muaf olursan okumazsın dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Dartanian said:

Acil birşey öğrenmem lazım öğrenim kredisi ile katkı kredisi arasında ne fark var?

bu soruyu ben de tekrarlamak isterim. bi de bu kredi meselesi tam olarak nedir? sadece bursa başvuramıyomuyuz? devlet bana para versin ben sonra geri ödemiyim, istemiyorum kredi ben =D

Öğrenim kredisi her ay alınan geri ödemeli 180lira(ya da zam geldiyse ne kadarsa işte)
Katkı kredisi ise okulun harcını ödüyoMUŞ..
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian'ın söylediği katkı kredisi-harç olayından emin değilim agaliler ama 2. öğretim ya da vakıf üniversitelerine gidiyosanız zaten işaretlemeyin. Burs-Öğrenim kredisi işaretleyip geçin doğrudan devlet üniversitesine gitmiyorsanız.

Geri ödeme olayıda 5 milyar gibi bir para ödüyosun seneler sonra devlete ama onu da 3 ayda bir cüzi bi miktar olarak ödüyosun yani taksitlendirmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...