deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Beyler bayanlar, sorunum ses takılması falan degil, oyunda HİÇ ses yok. Başka hiç bir programda ses sorunu yaşamıyorum ses bugıyla ünlü assassin's creed dahil, günahım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 witcher'ın official sitesine baktın mı? belki yaygın bir problemdir. bazen oyunlar kurduğun codec pack'le uyumsuzluk yaratabiliyor veya kullandığın ses kartı driverıyla. EE yeni çıktı ama update'ini çıkardılar hemen. O update'i kurdun mu? Belki bu problemi çözüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Şöyle bir şeyler yazıyor, bak istersen: http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=25377.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler, hallettim, çok da mesele bir şey degilmiş. PS: O konuyu ben açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 cok üper bir oyun deniliyo buna da su combat sistemine bi türlü alışamadım/beceremedim o yüzden oynayamadım şu oyunu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar