Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

husky alcam apartmanda olurmu?

adrenalin58

Öne çıkan mesajlar

adrenalin58 said:

Slm arkadaslar sivasdayım sağım solum kangal 2 tanede var biri buyuk 1 yasında ki kangal 1 yasında zebellah gibi oluo dieride yavru ama ben evde arkadas olarak husky istiorum iklim olarak prob. yok burda ağustos ayında bile montla gezioz nadir olarak çok sıcak oluor sadece apartmanda olurmu ve nasıl beslemeliyim yardımcı olursanız sevinirim bide ben kangallara alışığım eğitimi çok kolay huskyle nasıl ilgilenmeliyim ona ayıracağım zaman çok ama ilk defa beslicem 3 hafta içinde erkek 1 aylık gelcek ?_şimdiden çok tşk ediorum...

Ben besliyorum gayet. Ama tualet eğitimde çok başarısızdım ben haberin olsun.Ben zemin katta olduğumdan hayvan istediği gibi gidip yapıyor bahçeye ne yapacaksa.Ama sorun olmuyor apartman falan. Gayet mutlu ve sağlıklı bir kızım var .

adrenalin58 said:

hmm ınternetten baktımda gusele benzio aslında da burdada pet shop olayı yok nerden alcam ki bana yardımcı olabilirmi sin?

No pet shop
Yes Çiftlik!

Köpek çiftlikleri var. Onlara ulaşabilirsin internetten. Eğer husky te ısrar etmiyorsan git barınaklardan al. Orada da cins ya da melez güzel köpekler oluyor. Hem iyilik yapmış olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Sıcak havaya dahayanamadığı söylediyor husky'lerin ama yukarıdaki sabit konudaki açıklamalarda her türlü koşula uyum sağlayabileceği yazıyor.

Bir de ben bşr çiftliğin mağazasına gittiğimde ( pazarlama amaçlı da olabilir) oradaki görevli artık bu ırkın sibirya ile ilgisinin kalmadığını ve bu koşullara uyum sağlayacak bir tür oluşturduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dogo argentino her açıdan tercihimdir. köpeğin mükemmel bir karakteri var bi kere ne havlar ne sızlar. he ama apartman da bakacaksan dahi o köpeği en az günde 1,5-2 saat gezdireceksin yoksa yazık edersin hayvana + bu gezdirmenin haricinde evine koşu bandı al derim mutlu ve sağlıklı bir dogo için bi 3 saat yürüsün koşsun üstünde.

hoş niye dogo argentino dediysem durduk yere. ulan yine anılarım depreşti demin mal gibi baktım dogo argentino yavru resimlerine googledan mutsuzum be!:(
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...