ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mani said: dizi olarak that 70s show. bu diziyi bitirdikten sonra izleyeceğin diğer komedi dizileri çok yavan gelecektir onu söyliyim. bunu yazmak için girmiştim buraya "kesinlikle" izleyebileceğin en iyilerden. 20-25 dakika X 20-23 bölüm X 8 sezon gayet yeterli bi zaman dilimi. bunun dışında film olarak son dönemlerde tabiki hangover ve (bana çok komik ve eğlenceli gelmiştir hep) accepted ve waiting (sadece waiting ama still waiting ilkinin performansına yaklaşamaz bile) dizi olarak da psych (çok komik değil ama baya eğlenceli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 naraso said: two guys and a girl bunu izlemeyen kalmasın istiyorum çok sempatik dizi lan ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 -Dark_Angel- said: Helcaraxe said: Euro/Road/Boat Trip Zohan Superhero Movie , Epic Movie ve türevleri ZOHAN DEDİ DÖVÜN. Zohan hayatımda izlediğim en kötü film. Hiçbir anında gülmemeyi bi yana koydum, konusunun bayağılığı midemi bulandırdı resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar