karabocek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaşlar Windows XP Professional kullanıyorum,bilgisayarı açınca şu uyarıyı veriyor C:/Windows/System32/cmd.exe Windows tarafından bulunamıyormuş.Ne yapmam gerekli nası yükleyebilirim birisi bulup yollayabilirmi ufak boyutlu birşey sanıyorum,eğer yardım ederseniz çok makbule geçecek aynı uyarıyı almaktan bıktım,formatta atmak istemiyorum şimdi.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 cmd32.exe pardon,cmd.exe değil.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 cmdl32 var, cmd32 diye bişi görmedim[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 başlat > çalıştır > msconfig büyük ihtimalle cmd32.exe vardır o yoksa rundll ile cmd32.exe vardır cmd nin 32 sini bende bilmiyorum virus olduğun virus programın silmiş olabilir msconfigten başlangıçtan kaldırırsan hatanın düzelecğini sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 valla hasta oldum bilgisayara format atcam ne yapsam olmuyor,off yemiyor şimdi herşeyi tekrar yükle ohooo...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar