Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=4118 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=6457 Bu kadar manga takip eden var mı buralarda? Bunlar arasından tavsiye edebilecekleri olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Crows Flame of Recca Wild Life Zatch Bell & Code Breaker,Cross Over, Fairy Tail, Samurai Deeper Kyo, Suzuka, Tsubasa Reservoir Chr., Yankee-kun to Megane-chan (WSM) bunlar güzel bence, bazıları bitmiş. Özellikle Suzuka, Crows, Fairy Tail'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fairy Tail'i bende tavsiye ederim özellikle one piece seviyorsan,bayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Crows Ve Worst okuduğum en güzel mangalardan 2 si de o listede crow vardı crows yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ya ben çok farklı bir şey sorcam, bu mangalar -onemanga'da okuyorum ben- normalde de siyah beyaz mı yoksa daha mı kolay olduğu için siyah beyaz koyuyorlar internete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Normalde de siyah beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Samurai Deeper Kyo korkuncluklar otesi bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Cuce said: Samurai Deeper Kyo korkuncluklar otesi bir anime. korkunçluk ötesi derken kötü anlamı ise evet aynen öyle... Mangası animesine nazaran çok daha iyiydi. Tabii en son bıraktığımda. Shonen diyorsanız OnePiece'i tek geçerim. Yazarın seriyi bitirmeden ölmesinden tırsar hale geldik o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar