BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evet arkadaşilar gitim ayı gibi kablosuz logitech gamepad aldım kendisi şu http://www.hepsiburada.com/logitech-kablosuz-rumblepad-2-titresimli-963326/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd5989 olmaktadır.. ama nedne ben bu boku yedim.. pes oynarım pes öğrenirim diye ama gel gör ki sadece pes için bu alınmaz.. başka eğlenceli ve pc de çalışan ne oynayaiblirim? (fps haricinde) arcade fln varsa stretfighter tadında çok şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 tekken oynarsın falan da, o gamepad çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kablosuz başka yoktu hacı :( ya da marka söyleyin gidip iade edeyim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 devil may cry 3 devil may cry 4 prototype street fighter 4 x-men origins wolverine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 dövüş ve spor oyunları. nba 2k9 falan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 prince of persia serisi tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bilgisayar oyunları bölümünde daha rahat cevap alırsın diye taşıdım. Bu arada zamanında aynı konuda bir başlık da açmıştım. Şurdaymış: http://forum.paticik.com/read.php?35,3895209,3895209#msg-3895209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 captain claw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 HAWX Street Fighter 2 kişi Trine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 arcane said: 2 kişi Trine İldeniz sizin ev nerde? Yada dur sen bize gel pedini alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 mirage link için saol :) peki eski oyunlardan ne var? 2004 ve öncesi gibi şu anda netbookdayım da ona da bir kaç oyun yğklemek istiyorum tekken yükledim güzel de oldu ehe bir de grand turismo aradım bulamadım ps2 emülatörü kursammı diye düşünüyorum ps2 de de çok güzel oyunlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 axedice said: arcane said: 2 kişi Trine İldeniz sizin ev nerde? Yada dur sen bize gel pedini alıp koordinatları ver, yad a 3el büfe de buluşalım.. tamam 3el kötü bir fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ben işteyim şu anda =/ Ama 2 kişi trine olayı çok cezbetti bi ara yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 pazartesi akşam 5 de istajnbuldayım.. buluşalım bu arda ben de burada antreman yapayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar