Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nur içinde yatsın güzel insan, daha dün radyoda çalmıştım shake your tailfeather'ı.. :([signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hmmm nur içinde yatsın tabide ayıptır sormasıda kimdir o?tanimiorum kusura bakmayın.merak ettim gerçekten.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 barry white vefat ettiginde de bu kadar uzulmustum. muzik buyuk bi ustadini daha kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Başımız saolsun[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 of daha bugun caldim hit the road jack i. cok uzuldum cok :([signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 jedi kardeş işte ama olan blues üstadı, piyano çalarken görmüşsündür en azından, duymuşsundur meşhur şarkılarını. blues brothers'da oynamıştır. halen tanımıyorsan yuh çekeceğim müsaadenle.. :-p 73 yaşındaymış, 50 dk önce filan yahoo'da çıkmış AP haberi ben de ntv'de duydum demin.. ekleme: daha güzel gülen insan görmedim diyebilirim, onu hep öyle hatırlayacağız.. "Music's been around a long time, and there's going to be music long after Ray Charles is dead," he told the Washington Post in 1983. "I just want to make my mark, leave something musically good behind. If it's a big record, that's the frosting on the cake, but music's the main meal." [signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Haziran 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tamamdır msg alımmıştır.blues brothers tmmdır. selamlar olsun:([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 allah rahmet eylesin demekten baska elden ne gelir efenim tüm jazz aleminin başı sağolsun[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 10 Haziran 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 başımız saolsun[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Blues büyük bir üstadını daha kaybetti, toprağı bol olsun.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bende pek tanimazdim ama haberlerde felan goruntulerini izledim son kez cok sirin ve canayakin bir insan gibi gozukuyor sanirim turkiye konserinden goruntuler verdiler starda yazik :([signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Iyi yasamis yine.. uzulmemeli bence daha nolucak.. Adam guzel yasamis,muzik yaparak,turnelere cikarak,vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nasıl? ne zaman? ya ama... abi çok kötü yaa :([signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya şu anda öğrendim ben de... büyük gözlükleri ve yüzünden hiç düşmeyen gülüşüyle ve tabii şarkılarıyla hatırlanacaktır hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 usta jazz yorumuyla... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 çok büyük adam, ölse bile adı yaşayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben de şimdi gazetede okudum, nur içinde yat ray amca, ben canlı dinlemek isterdim hep ama olmadı, albümleriin hep hatırlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Eyyy Allah rahmet eylesin....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: dom, 10 Haziran 2004 23:47 tarihinde demiş ki: barry white vefat ettiginde de bu kadar uzulmustum. muzik buyuk bi ustadini daha kaybetti. oha barry white ne zaman öldü ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ray charles.. büyük kayıp.....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yıldızlar teker teker dökülüyor gökyüzünden, üstelik yeni yıldızların türemesini beklemeden.. yazık.. Ray Charles'ı çok arayacağız.. çok.. ama emaleth'in dediği gibi adı hep yaşayacak. Huzur içinde yatsın.. Allah gani gani rahmet eylesin. :([signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hit the road jack and don't you come back no more, no more, no more, no more hit the road jack and don't you come back no more hemen ardından raj charles girer karizma sesiyle "what you say??" aah ah anam babam bu adamın şarkılarıyla büyüttü beni be ew ahalisi yıkıldı haberi duyunca ya bütün cazseverlerin başı saolsun[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 12 Haziran 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 offf... ray charles da gitti... başımız sağolsun[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 soul un babası da gitti, başımız saolsun.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar