Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2'de divx

alante

Öne çıkan mesajlar

yaa bende var o media player cd si
ama pek tavsiye etmem
avileri dogru duzgun okuyamiyo
altyazilar falan sinir ediyo
ben izmideyim
bu cdyi bulmak isteyen beni arasin
yardimci olmaya çalisirim
0 542 714 04 77
Bu arada bu media player'in yeni sürümü falan hakkinda bilgisi olan buraya yazsin mutlaka
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Kopya oyunlar için takılan chip divx çözebilio ama her markası deil. Mesela messiah ve dm3 çözüo.

Yannız piyasada divx diye bilinen her film aslında divx deil.
Divx sıkıştırma formatı. Xvid var birde. Ayrıca ses biçimi olarakta mp3 ve ac3 var.

Bu ps2 media player ile ancak divx ve mp3 ile encode edilmiş filmleri oynatabilirsiniz. Aynı zamanda microdvd (txt uzantılı) formatındaki altyazıları'da okuyabilior. Cd de film dosyası ile altyazı dosyasının isimlerinin aynı olması gerekio.

Bende zamanında merak salıp yapmıştım. Bunu geliştirenler ispanyol. Bir forum sitesi vardı, ingilizce bölümüne bakarak yapmıştım. CD'yi kendim yazdım oldu.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ps2nizde ne divx,nede kopya cd takın eger takarsaniz dvd lensiniz omrunu cok ama cook azatilsiniz size simdiden soliyim chip takın ama dvd kopya oyun alin arkadaslar ps2lerinizi ziyan etmeyin divxleri pcde izleyin tabi zenginim ben bi lens daha alirim diorsaniz siz bilirsiniz :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader
Sosyal ağlarda paylaş

eheh, bir lens parası zaten ps2 parası civarında değil miydi :D

Bu arada tekrar xbox demeden geçemeyeceğim. Diyorum çünkü media player ile istediğim formatı(müzik,resim,video) sorunsuzca görüntüleyebiliyorum. Dvdrom'un bozulması gibi bir sorunum da yok. Normal bir samsung dvdrom var içinde. Normal sayılan koşullar altında bozulsa bile herhangi bir dvdrom'u takabilirim (kasasını açık kullanmam gerekecek ama olsun :p)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...