paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 içinde bulunduğum sıkıntılı süreç beni bir şeylere sarılmaya itiyor. 45 gün oldu hala aynı yerdeyim Spor yapacak vaktim yok, çok yoğun çalışıyorum. En azından bir fırt çektiğimde kafamı rahatlatabilecek bir ilaç gözüyle bakıyorum sigaraya. Geçici olarak kullanıp bırakabilirim daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başla başla iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ben de başlayacaktım eline yakışmıyor dediler. Karizmayı çizmemek için hiç başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 İçeceksen güzelini iç.Tavsiyem camel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 marlboro light ;) inanılmaz rahatlıo ve ilk başlarda içerken cigerin temizken tam anlamıyla hissediosn o dumanı mhtsm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 camel içeceksen natural flavor tavsiye ederim.(JTI da çalışıyorum şuanda) 2. tercih marlboro,başka sigara içeceksen içme zaten. ama içme tabi,biraz içip bırakırım kadar büyük bir yalan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 paspatur said: Geçici olarak kullanıp bırakabilirim daha sonra. bu kurdugun cümlenin yalan oldugunu biliyorsun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 AMAN ABİ!!! AMAN DİYİM SAKIN BAŞLAMA!!! SAKINNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 BAŞLA HELAL. DESTEKLİYORUM. CAMEL İÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Skroce said: paspatur said: Geçici olarak kullanıp bırakabilirim daha sonra. bu kurdugun cümlenin yalan oldugunu biliyorsun dimi ? ben yaptım,yalan değil. İçtim bıraktım,ara ara canım isteyince gene içiyorum. Bırakamayanlar düşünsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başlamaman hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu sıkıntılı süreçte ay çekirdeği dostun olsun, sigarayı boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 napae said: BAŞLA HELAL. DESTEKLİYORUM. CAMEL İÇ. zikkim ic diyecem zaten zikkim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bişey olmaz aga 3 sene günde 1.5 paket içtim 6 aydır temizim bırakıyorum dedim ve bıraktım ne akupunktur ne başka bişey yardımı almadım. kafada bırakabiliyosan her şekil bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sakın başlma bende bıraktım valla gereksiz bir meret, bu sabah ilk defa hayatımda bi öksürük krizine girdim uyandım falan gerçi hastayımda ama sigaranında etkisi var bıraktım bugün çat diye geçen seferde öyle bırakmıştım bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 paspatur said: Geçici olarak kullanıp bırakabilirim daha sonra. lol ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 2009 senesindeyiz ve insanlar sigara içme eğilimlerini hala "sıkıntı" ile justify ediyor. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Sabret akşam eve gidene kadar. Evde soğuk bira + badem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başlığa tek cevabım iyi bok yersin lol. o nası bişi ya sigaraya başlıycam nedemek kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk değilsindir heralde. bu yaşa kadar içmediysen şimdi kendine hakim olamıyosan yazık derim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Olm sizde gazlamayın len adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 napae said: BAŞLA HELAL. DESTEKLİYORUM. CAMEL İÇ. sen iç deveyi kıza bak ya sigara içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 28 dibe vurdum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 dibe devam et, sigara da iç o zaman hey allaam. ayrıca iç diyenler... manyak mısınız arkadaşım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 camel natural flavor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar