The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dynun said: REKLAMCI OLACAKTIM BEN KİMYADA NAPUIYORUM AMAN TANRIM Abi reklamcı olacaktım ben fizikte napıyorum lan ! Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Dynun said: ya bu imam hatiplerin önün açarken, sayısaldan sözele geçişi de serbest yaptılar. deniycem. not ortalaması iyi biraaz Nasıl yani ? Yoksa hala reklamcı olabilir miyiz dinan ? AOBP katsayı şeyleri ile ilgili sorunlar çözülebilir mi yoksa ? Edit : zor mezun oldum liseden ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bende zor zar geçtim matematikleri. Şimdi iki sene hayvan gibi fizik dersleri var. Üff... edit: "The Blue Casket" said: Abi reklamcı olacaktım ben fizikte napıyorum lan ! Oha oha aynen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 matematik candir hayata akistir matematik hayata EEEAAAAGLEEE yapmaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 İstesem atom mühendisi bile olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 herkes reklamcı olacakmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 reklamcı olmak G.Ö.T. ister eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar