Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgi-hazırlık sınavı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internette aradım da bulamadım.hazırlığı atlamam gerek de ne ağırlıklı sorucaklar falan bulamadım,duyamadım.

bide koç sabancı dışında diğer okulların aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum?o okullarınkine baksam yardımcı olur mu acep

bilgili birini davet ediyorum bu topaca sdf
Mesaj tarihi:
zor değil korkma. ağırlıklı olarak sorulan bir şey yok işte tipik writing listening olayı var, sınavın son aşamasında essay yazılıyor ona ağırlık ver sınavda.
en azından 3 sene önce böyleydi. şimdi değişti mi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
essay de kasış ya.ilkokul 1 ingilizcesiyle yazıyorum aklıma bişey gelmiyo hiç.konu varsa da yazcak güzel kelime falan gelmiyo.öyle şeylere bakıyolar genelde grammerin yanında.

ama 1 senedir görmüorum bakmam lazm bzı şeylere.nelere bakim?
Mesaj tarihi:
değişik bi konu bul. ben tayyipin karikatüristleri dava etmesini yazmıştım galiba. bi de tabi kelime çalış eksiğin varsa, kelime çeşitliliğine de bakıyorlardır belki bilemiyorum=)

konu o anda aklına gelir zaten endişe yapma şimdiden.
Mesaj tarihi:
EGE için arıyorum aynı naneyi ben de internette bulamadım hiç. önceki sınavlara çok benzediğini biliyorum dolayısıyla önceki sınavları bulsam süper olacak
Mesaj tarihi:
http://www.discoverist.com/ingilizce_proficiency.php
böyle bir site buldum benimde hazırlık sorunum var ama ingilizcem de iyi değil hazırlık okumam daha iyi olabilir galiba
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben 4 senelik ingilizcemle hasteneden yeni çıkmış halde askıda girdim o sınava, A aldım.
Çok zor mor diyorlardı, gayet beleşti ben girdiğimde de sene 2005 olduğundan şimdi ne haldedir bilemem.

Senin dezavantajın hazırlıkların Kuştepe'ye sallanmış olması, bölümünü Dolapdere'de okuyacak olman. Hazırlık okurken hocalarla peşin peşin kankaya bağlayabilmek ve farklı bölümlerden hayvan gibi çevre yapmak gibi avantajlarından biri gidiyor.
Veremezsen üzülme yani, yarıyor o açıdan hazırlık. Çalışırsan edersen ingilizcen de gelişir, baya gerekecek çünkü cs okurken o ingilizce sana.

Custodem o dediğin adam bu arada evet.
Mesaj tarihi:
koç'ta milletten kan alıolar, bilgide özellikle istemedikçe yarım dönemden fazla okuyana dahi rastlamadım, ama galiba orda yarım dönemde atlasan da 1 yıl kaybetmiş oluyormuymuşun neymiş öyle birşeyler anlatıodu okuyan elemanlar. ortalama bi ingilizceyle rahat geçilir sanırsam.
  • Yeni Oluştur...