Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgi-hazırlık sınavı

Killer

Öne çıkan mesajlar

internette aradım da bulamadım.hazırlığı atlamam gerek de ne ağırlıklı sorucaklar falan bulamadım,duyamadım.

bide koç sabancı dışında diğer okulların aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum?o okullarınkine baksam yardımcı olur mu acep

bilgili birini davet ediyorum bu topaca sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ben 4 senelik ingilizcemle hasteneden yeni çıkmış halde askıda girdim o sınava, A aldım.
Çok zor mor diyorlardı, gayet beleşti ben girdiğimde de sene 2005 olduğundan şimdi ne haldedir bilemem.

Senin dezavantajın hazırlıkların Kuştepe'ye sallanmış olması, bölümünü Dolapdere'de okuyacak olman. Hazırlık okurken hocalarla peşin peşin kankaya bağlayabilmek ve farklı bölümlerden hayvan gibi çevre yapmak gibi avantajlarından biri gidiyor.
Veremezsen üzülme yani, yarıyor o açıdan hazırlık. Çalışırsan edersen ingilizcen de gelişir, baya gerekecek çünkü cs okurken o ingilizce sana.

Custodem o dediğin adam bu arada evet.
Sosyal ağlarda paylaş

koç'ta milletten kan alıolar, bilgide özellikle istemedikçe yarım dönemden fazla okuyana dahi rastlamadım, ama galiba orda yarım dönemde atlasan da 1 yıl kaybetmiş oluyormuymuşun neymiş öyle birşeyler anlatıodu okuyan elemanlar. ortalama bi ingilizceyle rahat geçilir sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...