Killer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 internette aradım da bulamadım.hazırlığı atlamam gerek de ne ağırlıklı sorucaklar falan bulamadım,duyamadım. bide koç sabancı dışında diğer okulların aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum?o okullarınkine baksam yardımcı olur mu acep bilgili birini davet ediyorum bu topaca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kocla sabanciyla hic alakasi yok korkma. hani gerci degistimi bilmiorum ama benim kiz arkadasim gectiyse tahminimce sende gecersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 zor değil korkma. ağırlıklı olarak sorulan bir şey yok işte tipik writing listening olayı var, sınavın son aşamasında essay yazılıyor ona ağırlık ver sınavda. en azından 3 sene önce böyleydi. şimdi değişti mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 essay de kasış ya.ilkokul 1 ingilizcesiyle yazıyorum aklıma bişey gelmiyo hiç.konu varsa da yazcak güzel kelime falan gelmiyo.öyle şeylere bakıyolar genelde grammerin yanında. ama 1 senedir görmüorum bakmam lazm bzı şeylere.nelere bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 essay en kolay puan alabilceğin yer. formatlara bak biraz,nette vardır. thesis statement iyi olsn falan.kolay.bişi yok.ordan puan toplaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 değişik bi konu bul. ben tayyipin karikatüristleri dava etmesini yazmıştım galiba. bi de tabi kelime çalış eksiğin varsa, kelime çeşitliliğine de bakıyorlardır belki bilemiyorum=) konu o anda aklına gelir zaten endişe yapma şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Gereksiz derecede kolay bir sınav korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tamam da örneği falan görmem lazım yinede kolay diyosunuz da kime göre kolay? sdf bu arada custodem sen lanpartyi hazırlayan renkli gözlü arkadş mısn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ensvır mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hoov =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 EGE için arıyorum aynı naneyi ben de internette bulamadım hiç. önceki sınavlara çok benzediğini biliyorum dolayısıyla önceki sınavları bulsam süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 http://www.discoverist.com/ingilizce_proficiency.php böyle bir site buldum benimde hazırlık sorunum var ama ingilizcem de iyi değil hazırlık okumam daha iyi olabilir galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hangi bolum bilgide? bide twisty hangi okul icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bilgisyar bilimleri bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben 4 senelik ingilizcemle hasteneden yeni çıkmış halde askıda girdim o sınava, A aldım. Çok zor mor diyorlardı, gayet beleşti ben girdiğimde de sene 2005 olduğundan şimdi ne haldedir bilemem. Senin dezavantajın hazırlıkların Kuştepe'ye sallanmış olması, bölümünü Dolapdere'de okuyacak olman. Hazırlık okurken hocalarla peşin peşin kankaya bağlayabilmek ve farklı bölümlerden hayvan gibi çevre yapmak gibi avantajlarından biri gidiyor. Veremezsen üzülme yani, yarıyor o açıdan hazırlık. Çalışırsan edersen ingilizcen de gelişir, baya gerekecek çünkü cs okurken o ingilizce sana. Custodem o dediğin adam bu arada evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 essay konusunda, kelime çeşitliliğine ve başlaç kullanımına bakıyorlarmış daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 geçen sene aşırı kolaydı rahat ol, speaking listening falan bilem yoktu düz essay yaz 3-5 soru cevapla geç tarzıydı. edik: bu arada essay sorusu olarak reading parçasından sormuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ya tamam da size göre kolay.örnek yokki bende kolay diyeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 KOLAY İŞTE BE HASTA ETME!!! Senin ingilizce seviyen ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ne biliyim ölçmedm dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 koç'ta milletten kan alıolar, bilgide özellikle istemedikçe yarım dönemden fazla okuyana dahi rastlamadım, ama galiba orda yarım dönemde atlasan da 1 yıl kaybetmiş oluyormuymuşun neymiş öyle birşeyler anlatıodu okuyan elemanlar. ortalama bi ingilizceyle rahat geçilir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 TOEFL A GIR 2 3 defa girme sansin olan bi sinav varken neden okulun sinavina giriyosun ki ha ama zaten cok gec kaldin heralde di mi yazin sorcaktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Toefl demişken, o sınav ne zaman oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Killer said: bilgili birini davet ediyorum bu topaca sdf bilgili olarak,geçersin diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 toefl mi 10 gunde bir war sitesinden bak tarihlerine istedigine gir hatta bazi donemler her gun war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar