Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 PATA said: NOT:Bunları karşıdakinin medeni kültürlü ve anlayşlı bir insan olduğunu varsayarak yazdım.Aksi taktirde tanıdığın kim varsa o konuşma esnasında yakınlarda olması senin yararına olurişte bu önemlide sallamıcam ya banane gtmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ahuahuahuaua lan hem sevgilisi olan kizla yatiyosun hem dayaktan korkuyosun. git git rahatlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 iki dayak yiyip rahatlarsın mis gibi. kız klasik çocuğu sevip kıskandırıp çocuğu barışmaya zorlamak için seni kullanmış. neyse keyfine bak. çocukla da buluş o senle elbet buluşucak bi gün nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 asrin dayagina hazirlan bence gidersen ceneni eline verip yollarlar evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu dayagi dusunup keske anal yargi mahkemesi kurulsaydi o gece diye dusunuyor olman da gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 pazartesi 3. sayfada çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 üç beş parçaya böler seni muhtemelen. arkadaşlarını da çağırırsa bulamayız seni. baya iyi dayak yicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arabada 5 evde 15 gittin umarim o gunlerde, yoksa degmeyecek postaci kapiyi 2 defa caldiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Otedengelen said: bu dayagi dusunup keske anal yargi mahkemesi kurulsaydi o gece diye dusunuyor olman da gayet normal. kelepçeler mi vurulduuu mahkemeler mii kurulduuu bak bugun de akşaaam oldu neredesiiiin aaaayy götlüüümmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 alp er tunga öldü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nerede geçicek bu olay ? varsa bi durum patiler el atsın işte antalyadaysa ben atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kermit dayak yemek istiyodu zaten onu da kılıçtan geçirir eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yiyebilirsek yeriz işte ne güzel. insan rahatlıyo çok ciddiyim. tabi suratına darbe gelmediği sürece güzel oluyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ankarada :) ya 3 kisinin arasına gidip nie dayak yiyim ki bosu bosuna.Gidersem ona göre tedbir alrım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kızı da götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu kız ortalığı kızıştırıyo bence kız senle yatıyo sonra elemana gidiyo "zorla yaptı sarhoş etti beni" ayaklarına yatıyo elemanda buna inanıyo bence. yoksa kız gitse ben bu elemanla yattım seve seve yaptım hemde dese eleman seni değil kızı döver lan. ben olsam öyle yapardım yani. sen bence git elemandan dayağını ye sonra kızı bul suratında kalıcı bi iz bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ama dayağını bi ye. bi silkelen kendine gel. içirip içirip kızlarla yatmamayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 boku yemişsin valla aslında ankarada diyon bi telefonla mamaktan 7 8 kişi toplatırdım sanada tuzlu kaçar sana şimdi oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 zegna gelsin gömleğinin sadece en alt düğmesini ilikleyip. yanına da azmo gelsin. taam. azmo mükemmelliğiyle sorunu kökten halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 zegna köpeiyle gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Azmo gitsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 böyle olcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 buluş cocukla. çıkar masaya koy. sen de koy lan de. kazanan belli olur orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kız senle yattıgına göre önce sen çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar