Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Kesin geliyorlar sanırım.Çok zamansız oldu ama ashda:( http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=110344457284&ref=mf http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geçen konserin 300 kişiye verilmesine rağmen gelmeleri ilginç. toplan tüfeklen metrobüslen gelicem orda olcam ama her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ohhh sonunda ben okuldayken denk gelen bir konser. uçak bileti masrafı olmadığından 100% geliyorum. l.o.v.e all i need is my love machineeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kara sevdam yeniden memlekete geliyor. geçen sefer 500 civarı bilet kesmişti yanılmıyorsam. heavy metal ülkesi TR için çok çok kötü bir rakam :P umarım bu kez daha uzun ve farklı bir setlistle karşımıza çıkar blackie baba. olmazsa da canın sağolsun baba her zaman kalbimdesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 biletix biletler satışa çıkmış normal : 45 sahne önü :67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 iyi iyi uygunmuş fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 giderim tarih de güzel wasp da güzel daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 oha -_- blackie lawless en son verdigi konserlerde, konseri yarida birakip gitmesiyle falan biliniyodu ama öyle olmaz umarim bu sefer. daha önce gelmedi galiba hic türkiyeye? 80'slerin yildizlari bize anca 2000in sonlarina dogru gelir, ne aci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: 80'slerin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 of (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 türkiyeye geldi bikaç yıl önce 300 kişimi ne gitmiş konsere birdaha gelmesine şaşırdım doğrusu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 motörhead rezaletinden daha iyidir 300 kisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 300-500 kişi vardı. hatta sarhoş bi adam vardı tuvaletlerin orda "there are üçyüz people here!" diye bağırıp "bu mu lan metalcilik or.. çocukları" diye gelmeyenlere bağıracağına bize bağırıodu. ama yani geçen konserde 300-500 kişi olmasına rağmen de halen sahne önü falan abidiklik yapıolar ya ona şaşırıorum. neyse blackie olsun da kabaktan olsun gider izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Koskoca W.A.S.P'ın bu kadar az ilgi çekmesine üzüldüm lan forumda. Neyse artık, kaç zaman olmuş foruma gelip gitmeyeli, söylenmeye de hakkım yok. Ha onca zaman sonra direkt W.A.S.P'a ilgi çok az böhü demek için de gelmedim tabi. Efendim elimde W.A.S.P konseri için ucuza satılık bilet mevcut. Biletix'te işlem bedeli dahil satış fiyatı 53 TL, ben 40 TL'ye bırakıyorum. İki bilet alana totalde 70'den bırakıyorum filan. İlgilenen olursa bir mesaj şey ediversin. edit: elimde bir adet bilet kaldı. hadi onu da bırakıyorum 35'ten, maksat bir Pati'nin gönlü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 of ya hep derdim wasp gelse de gitsem diye de gidemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu da playlistleri http://img412.imageshack.us/img412/5363/waspy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 550 civarı bilet kesmişti geçen konser. bu sefer daha kalabalık olacağa benziyor zira biletix gişesinde çalışan genç sadece son 3-4 günde 400 bilet satıldığını söyledi. biletimizi aldık beklemeye koyulduk. Blackie babayla 2.randevu. offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Topic'in başlarında da görülebilir ki deli gibi istiyordum gitmek. gelin görün ki cuma gününe sınav koydular. bu kadar şanssız nasıl olabiliyorum hiç ama hiç anlamıyorum. perşembe gününe konser koyan zihniyete de ayrıca bir selam yolluyorum. setlisti de gördüm içim gitti. nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 perşembe günü konsere gidersen cuma günü sınava almıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gidiyomuşum meğersem konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok mu gidip gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 konser müthişti tek kelimeyle..seyirci sayı olarak azdı ama yinede nitelik olarak baya iyiydi grupta baya costu seyirciyle beraber bizde sıranın en onundeydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 saymadim ama 10-12 civarinda parca caldilar, performans cok iyiydi, sound guzeldi ki onumuzdeki dt konseri icin sevindirdi bu beni. macka icin cok kotu diye diye bir on yargi olusmustu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 _ILuVaTaR_ said: gidiyomuşum meğersem konsere. gitmiyo muşum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 süperdi. harbiden nadir performanslarından biri oldu izlediğim. herif yaşına başına bakmadan coştu coşturdu. perdede klip olayı güzeldi benim hoşuma gitti. ama biraz dikkat dağıttı. ses sistemi çok kaliteliydi. bi ara "altıma işemek mi? yoksa wild child'ın sonunu kaçırmak mı?" dedim ve tahmin edeceğiniz gibi altıma işedim. yok lan şaka tuvalete gittim koşarak. orda bile çok net ayırt edebiliyodum enstrümanları. playlist süperdi. i wanna be somebody eğlentisi güzeldi. güzeldi de güzeldi işte. see u next time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar