Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Kasım 2009 W.A.S.P konseri

Riverwind

Öne çıkan mesajlar

300-500 kişi vardı. hatta sarhoş bi adam vardı tuvaletlerin orda "there are üçyüz people here!" diye bağırıp "bu mu lan metalcilik or.. çocukları" diye gelmeyenlere bağıracağına bize bağırıodu.

ama yani geçen konserde 300-500 kişi olmasına rağmen de halen sahne önü falan abidiklik yapıolar ya ona şaşırıorum.

neyse blackie olsun da kabaktan olsun gider izleriz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Koskoca W.A.S.P'ın bu kadar az ilgi çekmesine üzüldüm lan forumda. Neyse artık, kaç zaman olmuş foruma gelip gitmeyeli, söylenmeye de hakkım yok. Ha onca zaman sonra direkt W.A.S.P'a ilgi çok az böhü demek için de gelmedim tabi. Efendim elimde W.A.S.P konseri için ucuza satılık bilet mevcut. Biletix'te işlem bedeli dahil satış fiyatı 53 TL, ben 40 TL'ye bırakıyorum. İki bilet alana totalde 70'den bırakıyorum filan. İlgilenen olursa bir mesaj şey ediversin.

edit: elimde bir adet bilet kaldı. hadi onu da bırakıyorum 35'ten, maksat bir Pati'nin gönlü olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Topic'in başlarında da görülebilir ki deli gibi istiyordum gitmek. gelin görün ki cuma gününe sınav koydular. bu kadar şanssız nasıl olabiliyorum hiç ama hiç anlamıyorum. perşembe gününe konser koyan zihniyete de ayrıca bir selam yolluyorum. setlisti de gördüm içim gitti. nalet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

süperdi. harbiden nadir performanslarından biri oldu izlediğim. herif yaşına başına bakmadan coştu coşturdu.
perdede klip olayı güzeldi benim hoşuma gitti. ama biraz dikkat dağıttı.
ses sistemi çok kaliteliydi. bi ara "altıma işemek mi? yoksa wild child'ın sonunu kaçırmak mı?" dedim ve tahmin edeceğiniz gibi altıma işedim.
yok lan şaka tuvalete gittim koşarak. orda bile çok net ayırt edebiliyodum enstrümanları.
playlist süperdi. i wanna be somebody eğlentisi güzeldi. güzeldi de güzeldi işte.
see u next time!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...