sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 'Kriz ne olacak' dediler salondan atıldı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP İl Danışma Meclisi toplantısında konuşma yaparken, "İki senede iki trilyonum gitti. Böyle mi yöneteceksiniz bu memleketi? Gümrüklerde sıkıntı yaşıyoruz. Sayın Başbakanla, sizinle görüşmek istiyorum" diyen yaşlı bir adam korumalar tarafından salondan dışarı çıkartıldı. Başbakan bu tepkiyi, "Bağıranlar, çağıranlar oluyor. Bunlar zaman zaman spekülasyon amaçlı oluyor. Bazıları demokrasi adına bunu değerlendiriyor. Demokrasi bu kadar ucuz değil, kusura bakmayın. Ben provokatöre, spekülatöre, demokrat diyemem" diyerek değerlendirdi. Başbakan Erdoğan salona girdiğinde Melahat Bulut adındaki bir kadın Başbakan'dan yardım istedi, "Açız" dedi. Melahat Bulut'un depremzede olduğu ve İzmit depreminin ardından Rize'ye geldiği öğrenildi. Salonda bulanan 30 yaşındaki Sevim Topçu da Başbakan'ın konuşması sırasında tepki gösterdi ve "Ülkede ekonomik kriz var. Bu ekonomik kriz ne olacak?" diye bağırınca önce partililer tepki gösterdi. Ardından kadın korumalar tarafından dışarı çıkartıldı. Başbakan bu tepki üzerine de, "Bu salona girenlerin tamamının danışma meclisi üyesi oldukları kesin değil. Meclis dışından girenlerde var. Partili olanı da, olmayanı da var. Ekonomik kriz nedir, ne değildir diye sorsan tanımlamaktan aciz olanı da var. Rizeli kestiği çayın parasını bir sene sonra alıyordu. Şimdi çayının parasını aldığı için mi kriz var" ifadesini kullandı. http://w9.gazetevatan.com/Kriz_ne_olacak_dediler_salondan_atildi_/253631/1/Manset padişahım çok yaşa!!! demeyeni kovarız, bizde böyle.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 gercek demokrat olmayinca bole hastalikli dusunceler insanin icinden cikiveriyor protesto eden ideolojik ediyor kendine oy vermiyen begenmedigi icin degil ideolojik oy veriyor elestirenlerin hepsi provakator hepsi chp li hepsi ergenekoncu darbeci hasta bir zihniyet bu sonrada akboyla CHP zihniyetini elestirir halka gerizekali muamelesi yapiyor diye bu ne simdi?
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 kriz var diyen kusura bakmayın ama ya ideolojiktir, ya zihinsel engellidir, ya da ergenekoncudur. komünist veya taocu da olabilir.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ya birisi lütfen şu adama demokrasi nedir öğretsin ya. Deftere 20 defa yazdırarak mı ezberlettiler naaptılar saçmasalak yerlerde demokrasi demokrasi diye ötüyo.
ursusarctos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bence başbakan çok ciddi bi piskolojik tedavi görmeli ben tanrı oldum moduna girmiş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Viktor said: gercek demokrat olmayinca bole hastalikli dusunceler insanin icinden cikiveriyor http://www.uykusuzdergi.com/dosyalar/kapaklar/kapak-099.jpg
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 fizban said: kriz var diyen kusura bakmayın ama ya ideolojiktir, ya zihinsel engellidir, ya da ergenekoncudur. komünist veya taocu da olabilir. dombili dendi mi?? dombili demek istiyorum
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 karikatüre rep verdim. protesto eden yaşlı adam da, ergenekon fedaisidir, suikastçidir, haşhaşidir, üstünde durmayalım.
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Harika bir demokrasi yolu, -Arkadaşlar bu gün neden duvarı kırmızıya boyamamız gerektiğini demokratik olarak tartışıcaz, şimdi içinizde kırmızı sevmeyen varsa burayı terk etsin ki demokratik bir ortam yaratabilelim.. böyle bir tabir varmı bilmiyorum ama yoksa bile lugata eklensin lütfen "dikta-demokrasi" cezamız bu kadar mı büyük ya..
Öne çıkan mesajlar