Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kazanma oranina göre cok değişiyo ama asil olay 71-80 arasi ve yanlızca av de kasmak 70 deilde 71 den sonra girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 BonePART said: Madcat said: son derece tembel bir adam olarak level 68-80 arasını sadece(evet sadece) av yaparak geçirdim,yaklaşık 60-70 kere girdim(ally kazanma şansı yüksek bizim serverda). En yüksek exp veren ama en uzun süren(çok 80 yoksa) av,diğerleri vermiyor doğru dürüst girmeye değmez. sok çarını avye aç filmini dizini 5 dakkada bir afk olmamak için bi adım at,geri dön. patchten sonra kasmaya başladım işte bugün 80 oldu. e cok iyiymis abi 68 80 60 70 av nedir 10 12 saat valla 10-12 saat değil yahu avler çok uzun sürüyor,bide bekleme süresi efsane fazla artık 20 dakka av beklediğim oluyor akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 frostmane de basar basmaz geliyor av herkez avde hep 80 alti elemanlar kimse vandar kesemiyo ondan uzuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Frostmane de horde olarak fail av zaten. 10 taneden 1-2 tane sansa kazaniyoruz. Ayrıca bu heirloom itemleri bir işe yaramıyor av de. Sırf onun için almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yaratık öldürmüon ki :D yani öldürsende sen tek başına öldürmüon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Nalorifein said: frostmane de basar basmaz geliyor av herkez avde hep 80 alti elemanlar kimse vandar kesemiyo ondan uzuyo Aynen.Benim dk yı kasıyorum bende. Çok da zevkli oluyor. Hem honor hemde level exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar