Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bilgisayara mühendisliğine girdik tamam iyi hoş. ama sokakta kaldım lan. arkadaşların ev olucaktı olmadı. öğrenci köyü falan diyolar. tavsiye pls. görüş pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Lexius'la konuş bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Sokakta kaldıysan, benim evde bir yer bulana dek kalabilirsin. Misafir kabul edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 saol baluu, sokakta kalmam sanırım ya, yani bi yer bulma çalışmalarına iki saat önce başladım. yurt fiyatlarını falan bi çözmek lazım. yurtkurun nerde yurtları var bakmak lazım. tek sıkıntım kalabalık odaya gelemem yurtta. öğrenci köyünde iki kişilik oda olayına mı girsem? tek kişilik 570 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Okula uzaktır da universiad için yapılan küçük evlerden oluşan olimpiyat köyünde bir evimiz var. İstersen öm at bana yarın babamla konuşiim, şu an kiracısı yoksa orayı tutabilirsin. Bi arkadaş da bulursan daha karlı olur. Zaten hazır kiracı yoksa fazla para alacağını sanmıyorum. Pati kazıklatmam babama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Babana bırakmamışsın direkt sen kazıklıyorsun maşşallah oradan Bornovaya uçak kalkar lan öyle mesafe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olimpiyat köyünde eviniz var ve onu ege bilgisayar kazanan adama mı tavsiye ediyorsun pelin? istanbul'da oturup sabancıya her gün evinden gidip gelmek gibi bir şey o asd. küçükparkta falan uygun bir ev bulursun ya, en yakın o civar yani. kafana uygun adam bulana kadar erkek yurtları falan da olması lazım itfaiyenin orada, ama sakın bornova'dan ayağını atma yani dışarı. cami durağı tarafları migrosun orası stadın etrafı merkez vs de alternatif hep küçükparka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Uzak işte biliyorum. Hiçbi yer bulamazsa yardımcı olmaya çalıştım ne var bunda :( Sabancıya her gün evden gidip gelen de bi sürü öğrenci var ayrıca. Alma mazlumun ahını.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bornova üçyol arası metro hattı duraklarına yakın olan her yerden ev kiralayabilirsin. metro büyük kolaylık da ev pahalı iş. gerçi kışın çok soğuk yapmaz izmir kömürdü doğalgazdı uğraşmazsın. edit : tabi halkapınardan filan kiralayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bornova'da bussuru evler var hem okuluna yakin olur hem cogunluk ogrenci kucuk park falan guzel seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olimpiyat köyü izmir'in kendisine bile uzak ya, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Arabayla yakın be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ev kirasından düşüyorsun herhalde araba taksitleriyle benzin parasını adamın? lkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o değil de kaç aobp ile kaçıncı oldun öss de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ev benim olsa beleşe de veririm ki :D Ya en kötü bi alternatifi olur diye dedim. Koca izmirde söğüşleyecek adam mı kalmadı da patiyi söğüşleyelim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "The Blue Casket" said: Babana bırakmamışsın direkt sen kazıklıyorsun maşşallah oradan Bornovaya uçak kalkar lan öyle mesafe var. zuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Tek başına yavaş çıksın küçükparka, 3 kişi min veriyorum. İzmirli ev sahipleri sagolsun, öğrencinin alnından öpüyorlar ev kiralarıyla. Aileye 300 Öğrenciye 600 diye tabelalarla tanıştırdılar beni, sağolsunlar. Evleri küçük çok kötü, iyi olanları da zaten öğrenciye vermiyorlarmış beyefendiler. Şu şehri o kadar övüyorlarya her yerde ona yanıyorum, kaldır at çöpe, haritadan silinecek memleket, Van bile daha güzel be. Of içimi döktüm biraz topiğe ama kusura bakma, siz devam edin sohbete, izmir konusu açılınca dayanamıyorum kusuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ev kirası 450 misal siz 3 kişi misiniz ? düz hesap 200 er liradan 600 lira öğrenciye. Öğrenciye ev kiralayan adamın 200 tabi düz hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Baluu said: Tek başına yavaş çıksın küçükparka, 3 kişi min veriyorum. İzmirli ev sahipleri sagolsun, öğrencinin alnından öpüyorlar ev kiralarıyla. Aileye 300 Öğrenciye 600 diye tabelalarla tanıştırdılar beni, sağolsunlar. Evleri küçük çok kötü, iyi olanları da zaten öğrenciye vermiyorlarmış beyefendiler. Şu şehri o kadar övüyorlarya her yerde ona yanıyorum, kaldır at çöpe, haritadan silinecek memleket, Van bile daha güzel be. Of içimi döktüm biraz topiğe ama kusura bakma, siz devam edin sohbete, izmir konusu açılınca dayanamıyorum kusuyorum :) he ya verin bizi yunanistana biz de rahatlayalim siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Yaw yüzüne bakılmayacak eve, 850 ytl kira veriyor arkadaşlar bizim. Öğrenci evi dediğin ucuz olur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kiralar acımasızca çünkü 3 öğrencinin asil 5 öğrencinin yedek kadrosu oluyor evlerde, masrafını çıkarıyorlar öğrenci çıktıktan sonra. ararsan ucuzu da var. beğenmiyorsan dön ankaraya bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "The Blue Casket" said: o değil de kaç aobp ile kaçıncı oldun öss de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 340 la 16900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 küçük parkta 4+1e 700 veren arkadaşlar var da bana yer bulamadı adiler. daha doğrusu birini tanıyorum sadece ikna edemedi elemanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 izmirde göçmen, iç anadolulu, doğulu, fakir filan istemiyor insanlar haklı olarakta pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar