Alis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Artik word olucak ^^ ceplerimizde sevindim PDA'lardan kurtuluyorum yehu! http://paidcontent.org/article/419-microsoft-partners-with-nokia-to-bring-office-to-nokia-phones/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 pent onaylamadan inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Basligi acmaya girdim simdi ben de ehuhe Blackberry'i sarsmak biraz zor ya, business = bb direk. Olsun veya olmasin, insanlarin kafalarindaki imaj o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abi blackberry kadar androide de sakat bi ierleme bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Android ne abi asrin faili direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ahahah vur googlea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 yok şaka maka android denilen olay hakkaten fıs çıktı bayağı. iphone'a veya bb os'a rakip olabilecek bir şey değil gibi gözüküyor şu an. belki wm 6.5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar