NoS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Everton ile başladım forvet olarak milevskyi aldım, kanada Di Maria sonra Felliani'yi 15 e sattıktan sonra Veloso'yu aldım. Antrenör nedense Veloso'ya iki yıldız veriyor manyak mıdır nedir :D Merida'yı da gelecek için aldım ama pek matah bişey değil Jack Wilshere'ı almayı düşünüyorum yazın 2 tane de forvet almam lazım onda transfer bombası patlatmayı düşünüyorum. Asıl hikaye ise bi insanın nasıl cenabetlikten başarı yapabileceği lig kupasında karşıma çıkan ekipler 3. tur Not. Forest 3-0 4.Tur Arsenal Uzatmalarda 2-1 Çeyrek Final Chelsea Penaltılarla Yarı Final Manchester United (İlk Maç kendi evimde 5-1 ikinci maç 2-0 yenildim) Final Manchester City (Uzatmalarda 2-1 yendim) Bi tek liverpool eksik :D
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben "roleplay" database editlerime başladım. her yıl gelenekselleşti bu , gayet zevk alıyorum ama tavsiye ederim. bu seneki ilk şanslı takımımız AFC Wimbledon. ingiltere 5. liginde kendileri , SI games'in resmi sponsoru takım. Böyle olunca haliyle "sugar daddy" yapmak için de temelini atmış oldum :) başkanım her zamanki gibi yıldırım demirören , haliyle baya baya fazla param var. takımdaki her oyuncu da gönderildi , regen oyuncularla başlıyorum bakalım. ingiltere 5. liginde başlayınca , ingiltere dışında oyuncu göremiyor olmak çok can sıkıcı bi durum. bakalım nasıl nerden adam bulucam da geliştiricem takımı. yarın akşam bi update çakarım , belki fotoroman bölümüne bi entry bile koyabilirim belli mi olur :)
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yıldırım demiröreni ingilterede herhangi bir futbol kulüp binasından içeri almazlar. sezon öncesi kampta falan ingiltere 56. liginden sir winston football cluba çay içmeye gitse kovarlar adamı.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 GEd said: Arsenalle yenı başladım, 2 kişi multi oynuyoruz, 2008 den beri oynamıyordum unutmuşum baya bi ki bir sürü şey de yeni, bana başlangıçta kapılacak 2 staff ve 1 tane süper düper forvet söyler misiniz? abi multiyi nasıl yaptınız biz beceremedik. bi yardım eder misiniz
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DoruK said: yıldırım demiröreni ingilterede herhangi bir futbol kulüp binasından içeri almazlar. sezon öncesi kampta falan ingiltere 56. liginden sir winston football cluba çay içmeye gitse kovarlar adamı.yıldırım demirörene vize dahi vermeyebilir ingiltere.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kramaric'in hastasıyım,çift forvet oynayanlar denesin
naraso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi takımda duran top seçenekleri yeterli değil. kimin kullanıcağının yanında kimin kullanmayacağını da seçelim lan. ben serbest vuruş olsun , korner olsun penaltı olsun kafasına göre kullanılsın istiyorum ancak kornerde gol araması gereken stoperiminde korner kullanmasını istemiyorum. canım sıkıldı belirteyim dedim
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Eleştirince kızıyolar sonra. CM duran top taktikleri açısından eziyor şu oyunu, kaç senedir bağırıyoruz hala zahmet etmediler duran top taktiklerini geliştirmeye. Press conference eksik kalsaydı da şunu geliştirselerdi :(
poopla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 duran toplar çok kötü oyunda alakasız oyuncular falan kullanıyo ve saçmalık var. ben şut çeksnler istemiyorum belki. engellenmiyor resmen..
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oyunculara 1 (yazıyla 1) duran top varyasonu yapma hakkı tanıyan , TAKIM HALİNDE antrenman yaptırtmayan bir futbol menejerlik oyunu , maalesef piyasanın en iyisi durumda. Menejerlik oyununda olayın %80 maç motoru (ki maç motorundan kastımız similasyon ve hesaplamalar pek tabii) %15lik kısmın database ve geri kalan %5lik kısmında makyaj olduğunun en güzel kanıtı. Fifa manager'ın databese ve maç similasyonunu FMye aktarsak kim bakar acaba oyunun yüzüne merak etmiyor değilim :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ya başarılı olması o yüzdeleri doğru yapmıyor ki. Yetersiz her türlü. Duran top organizasyonları ve antremanlar mutlaka ama MUTLAKA geliştirilmeli. Database ve maç motoru %95 değiller aslında, sadece diğer oyunlar fazla kötü olduklarındna oynanamayacak derecede kötüler. Esas CM bir dahaki oyuna FM databasei ve FM kadar gerçekçi maç motoru koyarsa ve FM yine sadece 3-5 yeni soru ekleyip press conferencelara, birazcık da makyaj yaparsa FM'nin yüzüne bakılmaz. FM'nin eksiklerini bağırarak söylememize rağmen bir müdahale etmemeleri de tekelleşme belirtisidir. Umarım dur derler bu duruma :(
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 şöyle sağlam mı AMR(winger) tavsiyeniz var mı 4-5 milyon euro
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ahanda bu oyunun da son büyük tangosuna başladım. Her sene aynı şey olur. Önce alırım GS'mi onunla yıllarca oynarım sıkılana kadar. Sonra ingiliz italyan liglerinden 1-2 takımla birkaç oyun oynarım. Daha sonra en güçlülerden (r.madrid, manu vs) birini alırım, ama o beni sarmaz çabuk sıkılır bırakırım. 2. takımım Milan'la bir oyun açar kadroyu gençleştirip adam ederim (bu sene o oyun da kısa sürdü Ronaldinho'nun programlanmış erken çöküşü yüzünden) vs. Arada küçük maceralar yaparım (Leeds'i Coca Cola'dan alıp premierde hatırı sayılır bi takım yapmak falan gibi) Ama en son olarak her oyunu tek şekilde bitiririm kafamda: İstanbulspor'un başına geçip yıllar boyunca süren bir kariyerle. Bu oyun benim için en önemlisidir, çünkü kafamı komple toplayarak oynadığım, antrenman detaylarından kişiye özel taktiklere, kadroya göre taktik kurmaktan uygun adam aramaya, Genie menie asla kullanmamaktan maçlara özel ayarlara kadar en detaylı oyunum olur bu. Bir nevi kapanış gösterisi. Nihayet İstanbulspor macerama başladım. 10 ülkeden 23 lig açtım oyunu, hadi hayırlısı.
naraso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ne bilgisayar varmış ama. 23 lig ne yahu
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Seneye senin de olur
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 23 ligle kaç yıldız oluyo oyun kurarken game speed
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 2 yıldız, üzerine brezilya arjantin vs den de tüm oyuncuları load edip databasei kökleyince 1.5e düşebiliyo zaten sistem performasından değil de artık fazla lig olduğu için maçlardan dolayı düşüyor hız düşerse de
naraso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 4 yıldız ve üstü olsa yüzsüzlük yapıp parça isticektim zaten iyi 2 yıldızmış :D
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben istiyorum parça sezen aksudan - içime sinmiyor istiyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bende 5 ülke 7 lig de 1 yıldız verio ya da vermio :p ahahah ben deneyeyim bide onu :D database large oynuyorum ama işte istediğim oyuncular çıkmıyor. Lulinha bi türlü çıkmadı hiç bi oyunumda :(
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 varmı o hala ya fm 08 yıldızıydı o :D next kaka falandı
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben yarım yıldızla oynuyorum , yine de çok yavaş olmuyor oyun.. yıldıza basmamak lazım. limitte oyuncu sayısıyla mümkün olan en fazla ülkeyi açıyorum , sadece 1-2 ülkede 2-3 lig açık oluyor , diğerlerinde sadece en üst ligler açık. uzun vadeli oyun düşünüyorsanız en sağlıklısı bu yoksa bi 10 sene sonra falan adam kalmıyor oyunda :)
Öne çıkan mesajlar