nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bariz daha fazla abi :D Yeteneksiz sadece fizik adam da asla almam ki. Zor da olsa yeteneği ve fiziği birlikte iyi olan adam alırım. Ama Yusuf gibi adamlara takımda tahammülüm yok. Ben hızlı futbol oynatmayı severim takımlarıma, 55. dakikadan sonra pili bitecek adamla işim olmaz. Kaldı ki haftada 3 maç yaparken stamina'sı 12'nin altında olan adam 1 maçta adam gibi oynayabilir anca..
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bende hızlı futbol seviyorum ve fizik gücüne dayalı oyun oynarım genelde.Ha bi tane alex tipi oyuncu önemli değil takım onu kaldırır da staminası 12 den düşük başka adam oynatmam.Zaten o alex gibi herifinde closing down unu ve tackling i en düşüğe getirirm.Adam topla koşsun :D
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 orta sahanın ortasında 3 kişi var benim 2 si metin diyadin gibi dinamo öteki de lincoln gibi kıçını kaldırmıyo. ideal oluyo öyle dmc - rolfes mc1 - biglia mc2 - rakitic
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: o kadar mc varken tek dmc koy, anchor man yap HİÇ MC YOK ki :) 4 AM var. AML AMC AMC AMR
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ------- AML AMC AMC AMR ---------- ---DM DM--- DL DC DC DR ----GK---- ikincisi ------- ---AMC--- ML MC MC MR ---DM--- DL DC DC DR ----GK---- bunlarda 2 si daha iyi. 1. sinde amc nin birini mc yapabilirsin. amcyi de trequartista yaparsın. hiç forvetsiz, en azından forvet özelliği olmayan bi adamla oynamak çok zor
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: orta sahanın ortasında 3 kişi var benim 2 si metin diyadin gibi dinamo öteki de lincoln gibi kıçını kaldırmıyo. ideal oluyo öyle dmc - rolfes mc1 - biglia mc2 - rakitic o rakitice nası tahammül ediyosun? ayağına aldığı 10 toptan 8 ini 30 metreden kaleye vuruyor adam, delirtiyor beni. vurma diyorum dinlemiyor falan
healforfree Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 allah allah bnde de 3tane 30 metrelik şuttan birini sokuyo valla, rahat bıraktım takıl kafana göre dedim belki o yüzdendir.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Rakitic kral AMC dir ya,güzel oynardı eskiden ama şimdiki versiyonda denemedim.AMC için tavsiyem james rodriguezdir(colombialı).Wonderkid kendisi :)
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 rakiticin frikikten 3 tane gol attığı maçlar var. kaleye vur diye bağırıyorum zaten adama hep. baya da atıyo gol
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bende atamıyor, atamadığı gibi güzel pozisyonları da öldürüyor uzun şut sevdasına. yarım sezon tahammül ettim zaten, aldığım fiyata direk sattım bayerne.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 RamsesII said: AMC için tavsiyem james rodriguezdir(colombialı).Wonderkid kendisi :) YOK böyle biri yaw. regen olmasın? Veya ismini yanlış yazmış olabilir misin? Edit: buldum, çok parlak görünmüyor ama...
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Sostizm kaçıncı sezondasın bilmiyorum ama o adam çok çok iyi gelişiyor.zaten 18 yaşında,2 sene sonra canavar oluyor adeta...
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 random potansiyelliyse garantisi yok kesin gelişiceğinin tabi :/
mick Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tunch said: forumlarda var , ingame hidden attribitues ekliyor panellere. scout falan gerek kalmıyor kullanmak isteyenlere. nerden bulurum?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İnsanları kolay hileye yönlendiriyorsn tunch =(
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yok random değil,devamlı gelişen bi oyuncu.3 oyunumda da eşit seviyede gelişti ve milan bayern gibi takımlarda oynadı
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yabancı forumlarda lacina traore diye bi adamdan bahsediliyo 18 yaşında next adebayor filan diyolar deneyen var mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 O adamı duymuştum ya doğrudur. Abi aç editörü bak PA'sına bu kadar merak ediyorsan yav :)
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 10.2 oynuyom abi scout çıkmadı ki daha :) tinga var bi de brezilyalı 18-19 yaşında olması lazım 2 milyon euro ya geliyor,tam box to box bi orta saha oyuncusu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Editör db'si de güncellenmiyor mu abi? Editörü açıp 10.2 db'sini yükler bakarsın oyuna başlarken PA'sı ne CA'sı ne. Genie scout zaten asla kullanma da bu editör onun kadar da hile sayılmaz (:P) Ki zaten bence uslu bi çocuk ol ve scoutlarını yolla, beğenirlerse riske gir ve transferi yap :)
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Zaten scoutla oyun oynamam,kendi gözlemcilerimi gönderirim öylesi daha iyi olur :)
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bi de brezilyalı(sanırım fluminense de oynuyodu) ALAN diye bi forvet var,4 milyon euro ya serbest kalıyor verirseniz.Adam direk complete forward.4 e alıp çok rahat 1 sene sonra 20 ye falan okutabilirsiniz.İyi de oynuyor,şiddetle tavsiye ediyorum fiyat/performans oranı çok yüksek
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güçlü olmayan bir takımla oyuna başlarsanız felyp diye bir adam var brezilyalı, başta beleş oluyor hem genç hemde çok iyi oynuyor. defansın heryerinde oynıyabiliyor ama genelde dc pozisyonunda kullandım ben.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Güçsüz takımlar için kaleci: Forsyth. 1-1.3 milyon euro arasına alıyorsunuz. Hani Milan Real Madrid ManU falan gibi yıldız klasmanı takımlarla oynamıyorsanız herhangi bir baş-altı premier lig/ispanya ligi/italya ligi takımını, ve her türlü türk takımını (gs fb vs) rahat rahat götürür, bayağı bayağı iyi. Yaşı kaleciye göre genç, üstelik de BAYAĞI gelişiyor. Hem jumpingi hem positioningi 15in üstünde olduğundan (ya da 1 sene içinde çıktığından, hatta jumping 17 18 falandı galiba) kolay kolay gol yemiyor. Ara ara çok nadir dandik hatalar yapması dışında dehşet kaleci. Üstelik de aldığınızın 20 katına satabiliyorsunuz ileride göz önünde bir ligde oynuyorsanız.
Öne çıkan mesajlar