tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 takımı daha başarılı hale getirmek aiko :) takımın hedefi şampiyonluksa ve sen 6. sırada falansan , normaldir öyle düşünmeleri. pek bi sorun teşkil etmiyor , determination yüksekse takımda basamak atlarsan sorun ortadan kalkar.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu arada diğer özelliklere bakmadım ama maç motoru HAYVAN gibi geliştirilmiş , bakalım görelim bu akşam :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Demek ki bug olduğunu anlamadığım buglar var. Fixed this, fixed that diyo ben de memnun olduğumdan bug falan denk gelmediğindne okumadım pek :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sana göre hiç kusur yok zaten oyunda nilep , 3 senedir süper oyun diye geziniyosun :D bu arada : KORNERLERDE TOPUN GELMESİNİ BEKLEME OLAYINI DÜZELTMİŞLER. adam atışa giderken aynı anda topu da gönderiyolar ayrıca taktik değiştirdikten sonra , "making tactical changes" uyarasını bekleyene kadar olan kısımda "touchline instructions" verememe olayı da kalkmış.. bu da güzel.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Oha süper! Yok abi bence kusur var tabii ki ama çok belirgin bug göremiyorum ya da çok alıştım. Sahada olmasa gerçek hayat buglı derim :D
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Arsenalle yenı başladım, 2 kişi multi oynuyoruz, 2008 den beri oynamıyordum unutmuşum baya bi ki bir sürü şey de yeni, bana başlangıçta kapılacak 2 staff ve 1 tane süper düper forvet söyler misiniz?
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 GEd said: Arsenalle yenı başladım, 2 kişi multi oynuyoruz, 2008 den beri oynamıyordum unutmuşum baya bi ki bir sürü şey de yeni, bana başlangıçta kapılacak 2 staff ve 1 tane süper düper forvet söyler misiniz? forvet cardozo staff moniz ve ayesteran
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2. senemde southampton'u çıkardım league 1'dan, samaras, belluci, belleti, camara, lambert ve lallana ile yardırıyorum, oh schön. erhan şentürkü de aldım bakalım. championship shall tremble.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Cardozo Benfica forveti ? Mnoiz var diğerini bulamadım, teklif yolladık moniz pek sıcak bakmıyordu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Pako Ayestaran mı ayesteran mı ne ama çok kral adam o yani ünlü de illa bulman lazım
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 buldum oki, üzerinde çizgi varmış a nın. Uzun zamandır oynamadığım için acayip zor oluyor alışmam :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Abi gerçek futbol gibi düşün, oyun gibi değil. Valla daha kolay alışırsın
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 99 dan beri oynuyordum da 2008 den sonra hiç oynamadığımdan alışmam gerekecek :) Birde multi zman sorunu var ondan çok detaylara inemedim :) DC FC wonderkid var mı , gallası satıcam, 30 yaş üstünde adam tutmayı sevmiyorum takımda, scouting içinde zaman yok, 1 sezonluk oyun olacak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi fm 2010 wonderkids yaz google'a potansiyeli 150-200 arasında 250 tane falan adam listlenmişti bundan bi ay önce
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gallas yerine fazio olabilir. totenhamdan öğrencim bassong'u da öneririm. TAŞ gibi defans :) forvet de DZEKO , hiç başka arama.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Hiç sevmiyorum kuzey avrupa topçularını. Zlatan hariç yüzlerine bakmam. Tamamen kendi kıllığımdan. Irkçılık da değil stillerini sevmem :( Brezilya'dan milyon tane çıkıyo iyi forvet. Bi de İtalya'da var milan co-own ediyo bi takımla, genç forvet bildiğin wonderkid. Adını hatırlayan çıkar illa, param yok alamıyorum :(
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim takım da tam tersi , doğu bloku doldu :D
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 cm 01 02 oynamaya devam eden arkadaşlar yok mu aramızda :)
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 beyler eskiden yeni oyuna girerken,versiyonu seçebiliyorduk sanırım dimi.şimdi bende sadece default seçeneği var,sizde de öylemi.bazen kıllanıyorum acaba eski versiyonu filanmı oynuyorum diye.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mumu said: alberto paloschi Hah bu adam işte. =)
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öncelikle staff yazayım.. delgado meco.. kaçırma bu adamı.. tam hatırlamıyorum ama 2 antremana 5, iki tanesine de 4.5 yıldız çakıyordu sanırım.. kaleci için harald schumacher.. direk 5 yıldız.. defans için iyi genç olarak da otamendi var, arsenal taraftarı onu çok seviyor bir yerden sonra (ben de gallas'ı satıp onu almıştım)..
guernica Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 para varsa direk zapata, yoksa otamendi her türlü iş görür. zapata bence oyundaki en iyi cb.teknik filan yok gerçi ama, defans dediğin önce defans yapıcak. top çalıcak, markaj yapıcak, nolook pass falan vermicek artis artis :P bu arada, almanya liginde hiç 4-3-3 oynıyan oldu mu? 4-2-3-1 oynarken 4. 5. sıralarda 4-3-3 e geçince takım çılgın atmaya başladı(hoffenheim).buglı mıdır nedir?
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Chiellini de en iyi cb olabilir ama fiyatı oldukça tuzlu.. edit: oyuncudan "worried by lack of discipline" uyarısı geldi.. ne yapmak lazım?
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 massosoit said: beyler eskiden yeni oyuna girerken,versiyonu seçebiliyorduk sanırım dimi.şimdi bende sadece default seçeneği var,sizde de öylemi.bazen kıllanıyorum acaba eski versiyonu filanmı oynuyorum diye. database versiyonunu seçebiliyordun orda , oyun her halukarda son patchlediğin versiyonda oluyordu. şu anda seçtiğin default , database seçeneği. editor mantığını değiştirdiler , artık default üstne yaptığın değişiklikler "plug-in" gibi gözüküyor.
Öne çıkan mesajlar