nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bazen öyle oluyo neden bilmiyorum ama scouting mission'a falan gittiyse bi adamı scout ettiriyosan olabilir belki. Asistan menejer gitmiş olsa hiç gözükmez çünkü
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "o kadar iyi takımız ki nasıl oynarsak oynayalım yeneriz , kasma boşuna çocukları" demek istiyor olabilir
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sırf Vincent Kompany'nin injury proness'ını öğrenmek için scout indiriyorum. Bir insan yarım sezonda 6 kez sakatlanır mı yahu
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Rewendor said: Sırf Vincent Kompany'nin injury proness'ını öğrenmek için scout indiriyorum. Bir insan yarım sezonda 6 kez sakatlanır mı yahu Sat direk, alıcısı ne hikmetse çok oluyor Kompany'nin.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Satsam adam yok yerine bi sezon sonuna kadar dursun da sonra yedeğe çekecem. Sanırım ligde kalacam bu arada, bayağı toparladı takım orta sıralara tırmanıyor yavaş yavaş. Yalnız bu son dk da takımın oyundan düşmesini napacam bilmiyorum. Arsenal son saniyede attı 2-2 bitti, liverpool 89da attı 2-1 aldı, 3 puan kaybettim toplamda. ManU'da son dakkada çakmıştı ama o maçta zaten 5 tane attıkları için pek önemi yok :D Şu sezon sonu şöyle 30-40 milyonluk bi bütçe lazım takımı adam etmek için, hadi başkan verirsin sen... DL, DC, MC, AML, SC lazım direkt acil olaraktan. Öyle ki bazı mevkilerde (aslında tek mevkide) coca cola lig 1 den kalma adamlar oynuyo :D
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bi de şu oyundaki gol atar atmaz gol yeme aptallığından hakkaten bıktım. 2 oyundur sürüyo bu fm 09 da da vardı, eğer yenik durumdan berabere falan geldiyseniz golü attıktan hemen sonra adamlar taktik değiştirip santradan gelip gol atıyorlar. Nasıl mucizevi bir taktikse anında santradan gol sağlıyo, bu aptallığı hala düzeltemediler. oh be kin kustum rahatladım :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yok öyle bişey rewendor sen yetememişsin (:P) ama cidden bana olmuyo öyle çok sık. Baya ender oluyo o da normal olasılık diyorum geçiyorum :)
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu oyundaki kornerlere adamın gitmesini beklemekten şikayetçi olan bir tek ben miyim?..
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi ondan herkes şikayetçi bence, çok amele bi durum
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ona 2 oyundur küfrediyorum ben zaten de saçma developerlar bunun çok kiritk bi an olduğunu düşünüyorlar sanırım. Aynı şekilde penaltıya gitmesi ya da kalecinin saatlerce aut atışı kullanması da var. Bazen de adam taç atarken takılıyo mu napıyosa oyun iki saat kafayı sağa sola çeviriyo falan.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nileppezdel said: Yok öyle bişey rewendor sen yetememişsin (:P) ama cidden bana olmuyo öyle çok sık. Baya ender oluyo o da normal olasılık diyorum geçiyorum :) Alala bana 2 oyundur feci sık oluyo, belki küçük takımlarla oynadıım için her maçım kritik geçtiğinden arada bi de olsa çok fazla gibi geliyo bana ama her sezon an az 6-7 defa başıma geliyo gol atar atmaz santradan gol yeme olayı.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aha tam şu anda bi tane daha oldu deminkine küfrederken. 2 maç üstüste olmuş oldu böylece yine
calimero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ayrıca yedek kaleciyi kadroya almayınca as kalecinin 3.2 rating le oynaması da ayrı bi prayslıss...
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi gol atar atmaz pause yapı oyunu soğutma taktiği vermeyi falan dene.. Ya da takımının karakteriyle ilgili de olabilir. Ya da rakip takım fazla determined bi takımsa falan yine işte gol yer yemez karşılık verebilirler. Çok olması abartı da yine önlem alınabilir ya da mantıklı bi açıklama getirilebilir heralde..
tunch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 korner olayında yanlız değilsiniz, forumlarda da sürekli konuşuluyor.. tek yapıcakları şey , topu atışı kullanıcak adam noktaya gitmeden önce göndermek. çok basit :) adam noktaya vardığında top yakınında olucak yani. bi de sinir olan başka bişey de , seri penaltı atışlarında 2 atış arasındaki bekleme.. ulan skip işte skip!
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yok abi rewendor tamamiyle haklı yani. kesinlikle böyle beraberliği yakalamışsan adamlar santradan pat diye vuruyor tokadı. en az 20 kere yaşadım yani net.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 off adebayor hayvanı yaa... 9 kişilik man city i sırtladı tek başına, kaybettim maçı 2-1. Adamlar 2 kırmızı gördü o kadar atak yaptım tek kale oynadım. Öküz herif kaleye sırtı dönük vurup vurup attı 2 tane :(
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mumu said: yok abi rewendor tamamiyle haklı yani. kesinlikle böyle beraberliği yakalamışsan adamlar santradan pat diye vuruyor tokadı. en az 20 kere yaşadım yani net. Üşenmeden saydın bu sezon 33 maç yaptım daha ligde, 9 tanesinde olmuş bu olay, kupada da 1 kere olmuş. Zaten SI her sene oyunun içine bir aptallık koymazsa rahat edemiyo bu seneki de bu demek ki :)
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 alman milli takımını nasıl açıyoduk bilen var mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi niye paide ağlanan şeyler benim başıma gelmiyo hiç? =( Bana fm 2010 diye başka oyun mu sattılar? :(
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Tutup da en güçlü takımları seçersen ya da geniele canavar adamları takıma doldurursan onlara santradan gol atacak takım çıkmaz tabii :) Düşük takımları dene biraz da gör noluyo :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi İngiltere en düşük liginde de oynadım, 4. ligden 2 senede championship'e takım da çıkardım. Genie de kullanmıyorum :) Sadece ballı olabilirim belki :D
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 7 sezon Gsyle oynadım,sıkılıp fiorentina açtım.17 maç sonunda 15 puan topladım..Hiçbir takımla bu kadar ezilmemiştim cidden.Serie A daki takımlar cidden çok güçlü,gelen ayıkladı giden ayıkladı
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o zaman bilmiyorum led, ya çok iyi oynuyosun ya da şanslısın :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ya bu oyun bana kolay geliyo, övünmek için de söylemiyorum cidden oyundan soğuyorum çünkü. ya da fazla ballıyım ki her türlü oyundan soğuyorum :/
Öne çıkan mesajlar