canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 takımı ver bana burdan şampiyon yaparım. 13 maç var daha. 10 puan çok deil
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 O takımı Yılmaz Vural Paşa gelse şampiyon yapamaz, fark çok açılmış.
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 25 maçta 15 puan kaybetmişler, geriye kalan 13 maçta 10 puan kaybetmeleri pek olası değil. Hadi kaybettiler diyelim senin tüm maçlarını kazanman lazım.
naraso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dayanamadım totnımla açtım bende nani veloso srna gibi transferlerle güçlendirdim kadromu, ama bok gibi gidiyorum sadsa
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi ben puan kaybetmiyorum çok fazla , sezon başında kötüydü takım.. işi zorlaştıran taraf , manu puan kaybetmiyor. daha ilk yenilgilerini geçen hafta aldılar.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu arada şaka maka 6 puan kaldı euheuh , 2 puan önümde de liverpool var. ve fikstür avantajı bende.. arsenalle kendi evimde oynıycam , onun dışında diğer deplasmanlarım nispeten kolay rakipler , kendi evimdeki maçlar da normal şartlarda kazanıcağım maçlar. haydin spurs! ek : 3 kaldı! manu fikstürü çok fena.. benle londrada oynıycak.. chelsea ile londrada , liverpoolla old traffordda. şampiyonlar ligi de var arada.. vay anam vay.. yoksa şampiyonluk mu geliyor!
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 biraz acimasiz olmus oyunda yonetimler ya, gs yle ligi kazandim sonra dedim 5m$ la olmaz transfer falan para istedim yonetimden bi de ultimatom verdim sepetlediler direk. taraftar da satti hemen zaten .. fb'yi sukru saracoglunda yenerken boyle degildi qqqqqq
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ultimatom verirsen olmaz tabi :) ayrıca 5 milyonu 4 seneye bölersen eder 20 milyon. daha ne! :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 manu dökülmeye devam ediyor.. bu sefer de kendi sahalarında sunderland'e yenildiler.. everton deplasmanından 3 puan çıkartırsam liverpool manu spurs eit puanda olucak.. bu arada fa cupta man city'ye deplasmanda yenilip kupaya çeyrek finalde veda ettim :/ yenildik 2-1 :(
poopla Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fm2008 de arsenallaydım man u 15 puan açtı farkı 6 hafta vardı istifa ettm yerime arkadaş geçti manch 6 maç kaybetti arsenal şampiyon oldu bende ağladım :D
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 nereden nereye : http://img697.imageshack.us/img697/5605/flyf.jpg haftaya old trafford deplasmanı var :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Oha helal be bekliyoruz şampiyonluğunu! Ben de United taraftarı olcam güya sdfsg FM böyle bi tutku işte :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 açıkçası şampiyon olmak istemiyorum :D ilk seneden şampiyon olursam seneye yapıcak ne kalıcak? :p
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu touchline instructionsun türkçelerini nerden bulurum? gençlerbirliğiyle kümeye düştükten sonra takımdan ayrılıp middlesbrough a ya gittim bende :P
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sunderland ile ligi 7. bitirdim.FA cup ve lig kupasını aldım. 2. yılımda gözlemcilerimin ısrarla önerdiği bir oyuncuyu psg den 13m ye aldım ama patladı gibi :(.velesso yu aldım zar zor.bir defans birde forvet buldummu harika olcak.rivas ı lanet çalışma izni yüzünden alamadım :(.zar zor arayıp bulduğum koçlarıda diğer takımlar aldı hep sinir oldum,şimdi işin yoksa gene ara seç felan filan. birde nelson rivas ayarında bir defans öneriniz varmı.defansım servet gibi adamlarla dolu
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 valla ben alabilirsem bruno alves ve fazioyu alıcam seneye.. woodgate ve dawsonı gönderip. para olur herhalde , ama adamlar gelir mi emin değilim. olmazsa abanıp sakho'yu alırım. sağ bek sol bek mevkii tamam. orta saha neredeyse tamam. sağ veya sol kanat gerekebilir. defoe gidici , keane'i de güzel bi teklif olursa göndericem. kaleye akınfeevi aldım sezon bitmeden. gomes'e ısınamadım bi türlü. cudicini de yeterli değil.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 fanatiğin sezon sonu haberleri gibi bi post atayım : MANU : 77 +40------ Spurs : 75 +35 blackburn 0-1 ------ burnley (D) 2-3 chelsea (D) 1-0 ------ wolves 3-0 aston villa ------ west ham (D) işim zor gibi :/ west ham deplasmanından hep çekinmişimdir.. 3te3 yapıp chelsea maçında beraberlik beklemem lazım.. o zaman da ekstradan 5 avaraj lazım. haydi bastır chelski :D -- yok böyle bişey.. manu sahasında 1-0 mağlup.. benim takım 2-0 öne geçtiği maçı ikinci devrede 3 gol yiyip kaybediyor.. ne yaptıysam toparlıyamadım :/ hatta 90da manu atmış gol berabere bitmiş.. ikinci olduk artık :/ -- 3-0 kazanabildim anca wolves'a karşı.. zaten pek bi anlamı kalmadı manu yenince chelsea'yi.. seneye baya değişik bi şampiyonlar ligi olucak arsenal ve chelsea olmadan..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cado said: sunderland ile ligi 7. bitirdim.FA cup ve lig kupasını aldım. 2. yılımda gözlemcilerimin ısrarla önerdiği bir oyuncuyu psg den 13m ye aldım ama patladı gibi :(.velesso yu aldım zar zor.bir defans birde forvet buldummu harika olcak.rivas ı lanet çalışma izni yüzünden alamadım :(.zar zor arayıp bulduğum koçlarıda diğer takımlar aldı hep sinir oldum,şimdi işin yoksa gene ara seç felan filan. birde nelson rivas ayarında bir defans öneriniz varmı.defansım servet gibi adamlarla dolu rivas efsane ya fm 09'da 40 milyon euroya satmıştım fenerdeyken,peeh peh. ben David Luiz'i aldım defansın göbeğine,iyi oynuyor memnunum.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oyunda bi sorun var sanırım.. 30 milyon tv parası geldi , 2 milyon para var gözüküyor bankada :/
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Cado,kesinlikle mateo musacchio yu öneririm sana.Yeni Ayala adam adeta,arjantinli ama italyan vatandaşlığı var(öyle hatırlıyorum).Bütün özellikleri güzel ve genç olduğundan 1 sezon içerisinde mükemmel bi adama dönüşüyo şans tanırsan,seni mahçup etmez.acceleration pace 16 şar falan oluyo bi süre sonra ki bi defans(dc) oyuncusu için çok fazla...
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ingiltere ligine de registration gelmiş 10-11 sezonuna.. maksimum 25 kişilik kadro , 8 tanesi ingilterede yetişmiş olucak. 21 yaşından aşağıdakileri almaya gerek yok diyor ama. aklınızda bulunsun , planlarımı değiştirmek zorunda kalabilirim bu durumda :D
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gelecege yatırım yapıcaksan en iyi defans nicolas otamendi
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 risk alıp taktiğimi değiştiriyorum bu sene.. 4-4-2den 4-5-1 e geçicem. taktik şu ------------akinfeev--------------- corluka - king - bruno alves - bale -----------palacios-sandro--------- arda----------modric-------barnetta -------------milevskyi-------------
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 milevskyi candır gerçi oynamadım henüz 2010.. ama severiz
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 valla uzun zamandır ilk defa bu oyunda forvetlerimi istediğim gibi kullanabiliyorum. 3 forvetim de 19 gol üstü attı ki uzun zamandır görmediğim bişeydi benim için.. kısa forvetleri çok iyi kullanamadım , o yüzden satıyorum hala para ederken ikisini.. tek forvet , elimde de uygun 3 oyuncu var (pavluçenko , crouch ve milevski) arda + modric de en iyi şekilde bu taktikte kullanılır herhalde..
Öne çıkan mesajlar