fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Pallando said: http://www.zavvi.co.uk/games/platforms/psp/football-manager-2010/10054801.html 45 TL'ye geliyor yaklaşık olarak. PSP diyo buna yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 pc versiyonu da aynı fiyat o sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Off yalnız düşündüm de handheldde menejerlik oynamak inanılmaz keyifli olur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 PC versiyonu için. Özür dilerim PSP versiyonuymuş ilk verdiğim link uyardığınız için sağolun. Aynı fiyat ama gene 45 TL. http://www.zavvi.co.uk/games/platforms/pc/football-manager-2010/10053714.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 La eskiden her sistemde çalışırdı bu oyunlar şimdi bildiğin iyi sistem olcakki rahat rahat oyniyasın hızlı hızlı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 steam'de de 40 dolardan ön şiparişe koyulmuş zavvi en iyi seçenek gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yine 5 bilgisayar olayı olacak mı bunda da? bölüşerek falan çok şahane fiyata geliyo o durumda, gerçi 45 lira da gayet iyi. umarım güzel olur diyecem de dersler falan ağır, fena gg olur. iğrenç yapsınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 herhalde gecen seneki sistemden cok kopmazlar :) Oyun cok iyi bu arada. ben gayet begeniyorum arkadaslar :) seneye daha da iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 demo çıksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 zavviden almaya , kredi kartını kullanmak üzere ortak arıyorum. 3-4 kişi olup karambol olmasın , 2ye bölmek kafidir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 demo 16sında geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 arkadaşın biriden bu 5 bilg'e yükleme olayını sadece orj oyun 5 kere yüklenebiliyormuş sonrasında format atsanda yükleyemiyorsun gibisinden bir şey duydum ama tabi çok saçma geldi inanmadım :) Var mı aslı astarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 zavvi'den daha önce alışveriş yapan oldu mu ? Güvenilir midir ? Bayağı şey kestirdim gözüme de yüklü bir alışveriş yapmak istiyorum da,birde pre-order FM'yi vereceğim de bir sorun olmaz herhalde diğer şiparişlerle birlikte ? Aynı tarihte yollarlar değil mi,çıkınca FM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Aldım bu zavvi'den, güvenilir bi yerdir umarım o kadarını söyleyebilecem artık. Bu arada tahminen ne zaman ulaşıyo böyle durumlarda? Hayır millet çatır çatır sezonları birbirine katarken ben daha "beemki var ama gelcek" dersem hiç olmaz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kamilleşmeyin, steam' in yedeğini alın, format atınca steam kurup yerine koyarsınız, 5 install hakkınız durur yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 DarKRideR said: zavvi'den daha önce alışveriş yapan oldu mu ? Güvenilir midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yeni haberler yok mu azmo? 16'sına az kaldı demo biraz hazırlar mı 30'una kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 demoyla ilk sürüm aynı olcakmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Demoyu u kadar geç çıkarırlarsa öyle olur tabi. Değişiklik yapmayacaksan neden demo çıkarıyosun direk çıkarsana? Bu sene ölümüne soğudum SIgames'ten ya gerizekalılar.. Yine de öpe öpe oynicam işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bi sene nerdeyse ocakta mı ne çıkmıştı hatırlıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 steamden demoyu indiriyorum şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 demosu çıkmış... demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 türkiye quikstartı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 edik: Sırayla available olcakmış direct dl de gelcekmiş günbahını aldım sigamesin artık sevmesem de dsfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 indirelim bakalım demoyu, gerçi her seride indiriyorum oynamadan bir kenarda duruyor, ilginç. bu arada flemenkçe'den isveççe'ye kadar bilimum dili barındıran bu oyunda o kadar fan a rağmen hala neden türkçe yok, orijinal pek satmadığı için mi? oyunun türkiye'deki resmi sitesi turksportal sega ile bir anlaşma yapmıştı, türkiye'de 10 bin satarsa türkçe eklenecek diye, imza falan toplanıyordu, ama önce türkçe sonra orijinal kardeşim. bak cm'ye türkçe yaptılar 25 tl de fiyat biçtiler, gidip alındı. sen türkçe yapma 80 tl fiyat biç sonra neden alınmıyorum diye dert yan. gta 4 bile o kadar alınmıyorken mario grafikli 3d maç motoruna sahip oyun nasıl böyle şeyler diyebilir anlamıyorum. (ruh hali: gaza gelmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar