Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pallando said:

http://www.zavvi.co.uk/games/platforms/psp/football-manager-2010/10054801.html

45 TL'ye geliyor yaklaşık olarak.

PSP diyo buna yanlız
Mesaj tarihi:
PC versiyonu için. Özür dilerim PSP versiyonuymuş ilk verdiğim link uyardığınız için sağolun. Aynı fiyat ama gene 45 TL.

http://www.zavvi.co.uk/games/platforms/pc/football-manager-2010/10053714.html
Mesaj tarihi:
yine 5 bilgisayar olayı olacak mı bunda da? bölüşerek falan çok şahane fiyata geliyo o durumda, gerçi 45 lira da gayet iyi. umarım güzel olur diyecem de dersler falan ağır, fena gg olur. iğrenç yapsınlar!
Mesaj tarihi:
arkadaşın biriden bu 5 bilg'e yükleme olayını sadece orj oyun 5 kere yüklenebiliyormuş sonrasında format atsanda yükleyemiyorsun gibisinden bir şey duydum ama tabi çok saçma geldi inanmadım :)

Var mı aslı astarı?
Mesaj tarihi:
zavvi'den daha önce alışveriş yapan oldu mu ? Güvenilir midir ?

Bayağı şey kestirdim gözüme de yüklü bir alışveriş yapmak istiyorum da,birde pre-order FM'yi vereceğim de bir sorun olmaz herhalde diğer şiparişlerle birlikte ? Aynı tarihte yollarlar değil mi,çıkınca FM ?
Mesaj tarihi:
Aldım bu zavvi'den, güvenilir bi yerdir umarım o kadarını söyleyebilecem artık.
Bu arada tahminen ne zaman ulaşıyo böyle durumlarda? Hayır millet çatır çatır sezonları birbirine katarken ben daha "beemki var ama gelcek" dersem hiç olmaz bak.
Mesaj tarihi:
Demoyu u kadar geç çıkarırlarsa öyle olur tabi. Değişiklik yapmayacaksan neden demo çıkarıyosun direk çıkarsana?

Bu sene ölümüne soğudum SIgames'ten ya gerizekalılar..

Yine de öpe öpe oynicam işte :(
Mesaj tarihi:
indirelim bakalım demoyu, gerçi her seride indiriyorum oynamadan bir kenarda duruyor, ilginç. bu arada flemenkçe'den isveççe'ye kadar bilimum dili barındıran bu oyunda o kadar fan a rağmen hala neden türkçe yok, orijinal pek satmadığı için mi?

oyunun türkiye'deki resmi sitesi turksportal sega ile bir anlaşma yapmıştı, türkiye'de 10 bin satarsa türkçe eklenecek diye, imza falan toplanıyordu, ama önce türkçe sonra orijinal kardeşim. bak cm'ye türkçe yaptılar 25 tl de fiyat biçtiler, gidip alındı. sen türkçe yapma 80 tl fiyat biç sonra neden alınmıyorum diye dert yan. gta 4 bile o kadar alınmıyorken mario grafikli 3d maç motoruna sahip oyun nasıl böyle şeyler diyebilir anlamıyorum.
(ruh hali: gaza gelmek)
  • Yeni Oluştur...