nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bende olmuyo bu. Elano mutsuzdu, takım mutlu devam etti. Elano benden özür diledi şimdi mutlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya şey mi acaba, kadroyu çok değiştiriyorum, acaip rotasyon yapıyorum alışamıyoruz birbirimize diye mi kızıyo oyuncular. Zaten demin açtım oyunu ilk maçımda Arda 6 ay sakatlandı hadi len diyip kapattım bi baygınlık geldi, maçı da 8-2 kazanmıştım üstelik. bi süre oynamam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 6 ay yazık olmuş bilirim o hissiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 resmen "mood"uma etki ediyor oyun , 3 maç üst üste kazandım yüzüm güldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Tarih yeniden yazılır mı? Tam 10 yıl sonra Arsenal-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi finali.. asdasd erken konuştum Shaktar 3ledi Arsenali lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ehe 3-1 aldım maçı ve kupa bizim oldu yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben de finale çıktım şimdi gs ile, rakibim atletic bilbao.. atletic yarı finalde romada 3-0 yenildi ama kızıp bilbao da 3-0 kapattı 90 dk'yı, uzatmalarda durumu 7-0'a getirip rakibim oldu, şu an korkuyorum. arda'yı sezon sonuna man city'ye sattım 32m € 'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Arda satılır mı..6 yabancı sınırı varken oyundaki en iyi türk oyuncuyu satmamalı..31m sterline satmadım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ads real nasi bi takim olmus her mac 9-0 ribery'i aldim bide 69m€ sol kanada 0 malubiyet butun kupalar samp lig vs topladim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eger kalıtelı bı sol acık arıosanz marco vucınıc onerırm. Hem forvette basarılı hemde sol acıkta ınanılmaz ısler yapıo. Chelsea ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bucaspor la oynuyorum. Lige cıkmayı garantiledim. Ancak sac baş yolduruyor oyun gene ilginclikleriyle. Defans cok kotü hatalar yapıyor. Son dakka golleri efsane paslar gene aynen devam ettirilmiş. Birde karşı takımın kullandıgı frikiklerin yüzde 75i gol oluyor. Ronaldo vuruyor sanki. Futbolcular onündeki topa koşmuyor. Ayrıca bir galibiyet serisi yakaladıgınız zaman sanki oyun bunu engellemek istercesine hareket ediyor. Kırmızı kartlarınız artıyor. Oyunun 20. dakkasında 3 sarı 2 kırmızı olabiliyor ornegin. Bekledigimin altında olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ben karar verdim FM'ler konusunda aşırı şanslıyım. Bunların hiçbiri olmuyor. 1 sezon bitti ve frikikten 3 tane falan max gol yedim. Süper galibiyet serileri sürdürdüm. Defans hataları normal yani oynadığın adamların kalitesine bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 666 ıncı mesajı attın led zeppelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 All hail satan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 nihat gibi oynayan, nihat gibi derken o kadar iyi demiyorum oyun şekli itibariyle aynı olan türk forvet arıyorum ucuz olsa iyi olur. sercan kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sercan çok para..İyi türk forvet pek yok oyunda,ama saglam bi turk defans sizler için geliyor:Ömer Toprak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Cem Sultan var Türk ve ucuz :D Cidden. Bi de Sercan Sararer diye bi adam var 20 yaşında, ispanyol :D O da iyi.. Ayrıca Murat Akça 1 sezon kirada kaldıktan sonra inanılmaz topçu oluyor kaçırmayın derim. Gökhan Zan ve Emre Güngör'ü kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bi cem sultan efsanesidir fm'de aldı yürüdü. gerçek hayatta bir olayını göremedik hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ama altyapı liglerinde rekorları altüst ediyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Cem Sultan altyapı liglerinde dehşet saçıyo evet. Bu arada benim oyun bayağı sapıttı ben de komple bıraktım o oyunu, istanbulsporla falan başlarım bi ara, tekrar GS'yle baştan başlarım uzun bi aradan sonra da... Önce Arda 6 ay sakatlandı, ardından takımda "lack of harmony" yüzünden millet mutsuz oldu, ardından Elano antrenmana gelmedi, kendisine formal warning (ceza bile değil uyarı) verdim diye hem o hem de takımda onu seven 2-3 kişi unhappy oldu, Arda, Elano, Servet ve Baros "considering his options" durumuna düştüler, ardından da her maç 4-5 atan takım yenilmeye falan başladı... Tam kaos yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bende Elano gelmedi antremana uyardım kabul etti. Üzülmesini kimse iplemedi sonunda benden özür diledi ve mutlu oldu. 2. sezon başında asistana yaptırdım hazırlık maçını o da kötü konuşmuş lack of harmony diye ağladılar 2 maç sonra düzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 alex'in ss'ini istemiştik ama koyan olmadı. herkes mi galatasaraylı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 2009dan çok farklı değil alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha yanlız gerçekten oyundada chelsea ye transfer ambargosu koymuşlar hemde 8 eylül 2010 a kadar. devre arasında farkettım. 1 ocakta sag kanat alırım joe cole a yedek olur dedim yok yazıklar olsun arkadaş. önümüzdeki seneki transfer dönemide kaçıcak. İNANIN ÇOCUKLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ömer toprak bende chealse de banko oynuyoda o kadar abartı iyi değil abi chealse de oyniycak kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar