nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 naraso said: editör falan var ordan bakıyolardır hileciler sizi sdsad Ne hilecisi olm transfer yaptıktan sonra bakıyorumne var bunda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 olsun ona göre oynatır ya da yollarsın olm. aydına falan da bakmışın cx cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Zaten oynatıyodum :D hata da yapmamışım işte hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yapabilirdin ama, bu ona göre değiştiriceğin gerçeğini değiştirmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Amaaan! :D Baros <3 bu adama laf eden diller kopsun be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 vagner love çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 17 maç 22 gol :D Fener'i 4-2 yendim Aydın 2 asist 1 de golle oynadı ve değeri 9 milyon pound oldu. Bug falan mı abi değerler aşırı kolay artıyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o değere sat helal oslun valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bi maç kötü oynadı Aydın ve değeri şimdi 5.75 milyon pound. Azmo'dan basın açıklaması bekliyorum bu saçmalık hakkında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 arda da bi sezon iyi 5 maç oynadı diye adnan polat 20 milyon dedi abi. normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ya git Fenerli Fenerli konuşma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bu sene oyunda öle her maçı kazanma gibi bi durum yok şu ana kadar.. manu ile kendime göre felaket gidiyorum , ama buna rağmen ligde 2 puan geride 3. sıradyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben Galatasaray'la sezon arasına her kulvarda namağlup giriyorum.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 her maçı kazanıp kaybetme ihtimalin var. en garanti maçta yenilebiliyosunda avrupanın devleriyle kapışabiliyosunda, hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ya UEFA'da artık gruptan lider de çıksan CL'den gelen takımlarla eşleşiliyo mu? Porto geldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 geçmiş olsun sadsa gerçi eliyebilirsin ben ilk sene gruptan çıkamadıydım romanın yüzünden beni yen fulhama yenil var mı lan öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 city istiyo gitsem mi :D fiyatım da sadece 1.6 milyon dolarmış lan üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aha 2 man takımıda teklif yaptı şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Rewendor said: Positioningi 15in altındaki kaleciyi almıyorum ben asla, Jumpingi de düşükse hele, armut gibi yer her golü. Casillas'ın Pos 15, Jump 13, Str 13, yine Akinfeev'in fiziksel statları da buna benziyor. Kaleci statlarında bu fiziksel yönün önemi azaldı mı acaba, Azmo bir açıklasa keşke? Sevilla'da bütçe açmak için Kanoute'yi satayım dedim nasılsa Fabiano var diye 35-40 milyon istedim, tüm takım kazan kaldırdı:) Bir de acil antreman programı lazım, link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ahauahaha :D Sabri için asistan herkeste olduğu gibi bende de demişti işte sert vurmasın diye. Demin haber geldi: "Sabri fails to change ways" tam Sarbi ya asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben sabriye kanada yardır antrenmanı yaptırdım, gayet yardırıyoç her maçın sonunda özellikle sabrinin top çalma istatistiklerine bakıyorum, inanılmaz oynuyo abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 "Tatar Ramazan" said: Rewendor said: Positioningi 15in altındaki kaleciyi almıyorum ben asla, Jumpingi de düşükse hele, armut gibi yer her golü. Casillas'ın Pos 15, Jump 13, Str 13, yine Akinfeev'in fiziksel statları da buna benziyor. Kaleci statlarında bu fiziksel yönün önemi azaldı mı acaba, Azmo bir açıklasa keşke? Sevilla'da bütçe açmak için Kanoute'yi satayım dedim nasılsa Fabiano var diye 35-40 milyon istedim, tüm takım kazan kaldırdı:) Bir de acil antreman programı lazım, link pls Hmm yenisinde düşmüş o zaman eskisinde daha yüksekti statleri Casillas'ın da... Ama ben ezelden beri Buffon'cuyum zaten B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sabri inanılmaz oynuyor ise oyun patladı demektir lol Şu sitede eleman baya bir uğraşıp wonderkidleri falan çıkarmış, hile sayılır ama isteyen göz atsın. http://www.truefootballmanager.com/search/label/young%20stars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 keşke gitseymişim city ye lan batırdım takımı finans olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 şu an futbolcularla konuşup maaşlarını indirtmeyi rica edicek özelliği çok arıyorum hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar