nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Baros 15 maç 20 gol gençler dsfsdf :D Ama UEFA'da rezil sonuçlar alıyorum. İlk 3 maçta 5 puanda kaldım. Genoa ve PSV deplasmanlarından 1'er puanla ayrılmak zorunda kaldım =( fit diil takım fit, rezil herifler haftada 3 maça çıkamıyolar avrupa takımları gibi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gerçektede kaldıramıyolar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 elanoyu geri mi alsam yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ahua :D çok rezil bi hareket olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kontenjan olmasa alırdım , genç kaleci alcam bi tane 19 yaşında leoyu satıp. rahmiyle(regen altyapıdan yetişti) değişmeli oynatıcam. bunun sonucunda da bi sol bek alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kalecilerle rotasyon yapmayı desteklemiyorum kesinlikle. Bu arada Aydın 2 tane süper gol attı fiyatı 2.1 milyon pound arttı :D ama oyun süper olmuş ya harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Biraz önce board toplantısında öneri geldi abi nasıl muhteşem yapmışlar bu oyunu yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 o süper valla :D:d aydını da sevemedim attım gitti satamadım bile sdfsad bekir arslan iyi gibi duruyo şimdilik bakalım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://img204.imageshack.us/img204/9024/delac.jpg http://img441.imageshack.us/img441/8572/rahmi.jpg http://img692.imageshack.us/img692/7007/moronn.jpg sizce hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 PA'lı spo :D Abi Aydın'ın PA'sı da -9 ya da -8 baya iyi topçu olcak yani. Ki özellikleri kötü de olsa gayet iyi oynuyo ve değeri 6 milyon pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Moroni çok yüzsüz :P Sendekini sat gitsin. Moroni ya da ilk baştaki kaleci daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 rahmi en kötü yedeğim olcak lan ufuk yok sattım 12 milyona romaya :D hiç birinde punch yok ondan korkuyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Positioningi 15in altındaki kaleciyi almıyorum ben asla, Jumpingi de düşükse hele, armut gibi yer her golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Galatasaray'a Scout kimi aldım inanamazsınız? 69 yaşında efsane menejer ve kulüp yöneticisi Özkan Sümer (d. 20 Ocak 1937, Trabzon) teknik direktör ve yönetici olarak hizmet vermiş Trabzonlu spor adamı. Futbola Trabzonspor'da başladı. Bir süre Karabükspor ve Sebat Gençlik kulüplerinde de top koşturan Sümer, daha sonra tekrar Trabzonspor'a döndü. Trabzonspor'un başarılı defans oyuncusuydu, uzun boylu ve sert bi defans olmasından dolayı Deve Özkan lakabını almıştır. Daha sonra futbolu Trabzonspor'da bıraktı. Futbolu bıraktıktan sonra bir süre Futbol Federasyonu eğitim görevlisi olarak çalıştı ve Trabzonspor Genç ve Amatör takımlarında antrenörlük kariyerine başlayarak Trabzonspor'un as takımına 1978 yılında geçti. Trabzonspor'u teknik direktör olarak 1978-1979 ve 1980-1981 sezonlarında Lig şampiyonu yapmıştır. 1982-1983 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü Futbol Takımı' nın Teknik Direktörü olarak görev yapmıştır. 2001 yılında Mehmet Ali Yılmaz'dan sonra "Trabzonspor kulüp başkanlığı"na seçilen Sümer, başkanlığından Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı Fenerbahçe'ye PFDK tarafından verilen saha kapatma cezasının Tahkim Kurulu tarafından kaldırılmasını gerekçe göstererek 5 Eylül 2003'te istifa etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 özkan sümeri bende aldım da hiç bişi yapmadı herif trden bir oyuncu önermedi emekli oldu sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 2009'da da almıştım şimdi de aldım. Brezilya'dan çok kral adam buluyo valla tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 baroşu ilk defa oynattım bu sezon (17. lig maçı) 2. yarı aldım fenere kadıköyde 2 gol attı sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben de aldım Özkan Sümer'i takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bi de feeder klubüm oyuncularımı almıyo nası bi feeder klüp lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Benim de oyuncular gitmiyo :D 2 tane falan yollayabildim sanırım anca.. Ama iyi kulüp bi de yani Kasımpaşa. Heralde ilk onbire giremem diye düşünüp gitmiyolar.. Bu arada UEFA'da ilk 3 maçta 5 puan aldım diye üzülüyodum ya, PSV ve Genoa 3 maçta 3 beraberlik sfafs :D liderim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 benimki denizli, benimkiler gidiyo zaten denizli almıyo :D bi de berkini 2.5 a kiraladım gibi saddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 PA lara nerden bakıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 editör falan var ordan bakıyolardır hileciler sizi sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bunu alın adaşım, CAsı 300 PAsı 500 efe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 acc-pace düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar