tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oyunu alınca da topu göreme ben o zaman "görücem" seni nilep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Abi yok yani aynı çözünürlükte diil ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 preorder la alsam mı ya steamden acaba. 40 dölâr şu dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 40 dolar çokmuş, geçen seneki gibi birkaç kişi kullanabilecek mi acaba cd-keyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 valla 30'a düşüyor o zaman alırım o zamana kadar 2009 go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 5 kişi kullabilcek herhalde gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 said: Yıllardır her yerde konuşulur oyunlarda onca dil varken neden Türkçe seçeneğinin yer almadığı. Bu konuya iki cevap alınırdı genelde, ilki dilimizin sondan eklemeli olması sebebiyle çevirisinin zor olması, ikincisi ise orjinal oyun satışlarının düşüklüğü. Zamanında Türkçe patch peşinde koşmuş bir Türk genci olarak dün güzel bir haber okudum bununla ilgili Turksportal'da. SI Games uzun yıllardır bu işi gönüllü olarak yapan Turksportal yetkililerine eğer 10 bin kişi oyunu orjinal olarak almayı taahhüd ederse kısa sürede oyuna Türkçe dil desteğini eklemeyi kabul ettiklerini belirtmişler. Şu ana kadar 218 imza toplanmış durumda ve bu rakamın 3 ayda 10 bine mümkün olduğunca yaklaşması gerekiyor Türkçe'nin resmi dil olarak oyunda yer alabilmesi için. Orjinal oyunun fiyatını tek başıma karşılayamam diyorsanız oyunun aktivasyon kodunun 5 farklı bilgisayarda kuruluma izin veriyor. Beş arkadaş "FM'ye girebilirsiniz" yani. Eğer yeterli sayıya ulaşamazsanız Turksportal'ın ilgili forum konusundan gönüllü arkadaşlarla temasa geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 şu anda rakam 1300 lerde. imzalayın lan. haysiyetsizlik yapmayın. nası olsa alıyoruz oyunu. en çok oynadığım oyunu parayla almıycam da neyi alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Türkçe gitmiyor bu oyunlara ya, ki 3 ay kalmış oyun hazırdır nasıl yeni dil ekleyecekler imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 3 ay ne ya 1 ay kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 imzaladım gerçi bana göre bu oyunları türkçe oynamaktansa ingilizce oynamak daha eğlenceli ama olsun kim bilir belki düzgün bir Türkçe ile yaparlar oyunu gerçi 10000 zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 arkadaşlar imzalayın http://www.turksportal.net/turkcefm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi ben alıcam orijinal ama sitede banlıyım yazı yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 geçen sene yapamamıştık , bu sene yapalım bari şu oyun parasını bölme olayını. var mıdır oyununa ortak etmek isteyen beni? 20 dolar çalışır benden , 20 de birisi versin edelim pre-order. 4-5 kişi ile olacak iş değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 4 kişi olsa süper olur ya kişi başı 10'dan, steamden alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Abi boşver isterse ingilizce olsun orjinal bi fm miz olsun ya kaç yıldır oynuyoruz oyunu hep korsan hep korsan nereye kadar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bi tane steam hesabı açarız ortak alan insanların bileceği, oyun çıkmadan herkes yükler steamden sonra offline mod ile herkes aynı anda oynayabilir oyunu, hatta onlineda oynayabilir. steamde 2. kisi girince hesaba sadece logout oluyor 1. ama açık olan oyun açık kalmaya devam ediyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 torrent'ten indiriliyor mu ki bu oyun? dikkat edin torrent linki sormuorum sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 daha bir ay var lan :D cm falandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 =) steamden alma olayı olursa ortak olabilirim zevkle download edip kapatırım steami falan single takılırım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ilginç biyerde yüksekten aşağı ivme kazandığını gördüm. mümkün olabilir mi? G=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 steam dışında yok mu digital download yapan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.zavvi.co.uk/games/platforms/psp/football-manager-2010/10054801.html 45 TL'ye geliyor yaklaşık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yeni bir mac kullanıcısı olarak soruyorum; fm2010 için steam kurmayı istiyorum ama mac'e steam kuruluyor mu, kurulmuyorsa ben direk dvd mi almalıyım illa. d&r dan falan, mac için ayrı pc için ayrı mı bu fm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 galiba macte dvdyi alman lazim. not: bu arada oyun bence cok iyi bu sene. her gun yeni build cikiyor, yetisemiyorum ama cilgin bugfixler havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar