naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evet official patch kendisi. http://www.sigames.com/downloads.php?type=view&id=386 bu da sigameste ki linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 off ya patchi yükledim oyun cd istiyor,ben steamden almıstım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 steamden aldığın şeyi nasıl oynuyor olabilirsin dün falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 daha 10 dakka önce release oldu oyun yeni oynamaya baslicaktım :) patch i yükledim.açılmıyo cd istiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 internet bağlantın nedir? minimum 10 mbit falan olması gerekiyor zira benden önce indirebilmiş olman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben pre-load yapmistım dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kesin. zaten şu anda indirdiğin patchi steamden aldığın oyunun üzerine kuramadığını da biliyorsundur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 nedemek istediğini anlamadım ama kurabiliyosun patchi kurarken sorun çıkarmıyor ama oyuna girince cd istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yok şöyle steam' den aldığın oyunun update ini steam üzerinden yapıyorsun. hatta kendisi otomatik yapıyor ruhun bile duymuyor çoğu zaman. şu an indirdiğin patch disk versiyonu için oyunun ve doğal oalrak steamin içindeki steamapps klasöründe bulunan oyunu update etmiyor, senin kopya olarak indirmiş olduğun program files da duran sports interactive klasöründeki oyunu update ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 şimdi şöyle söylim,pc imde tek bir tane kopya yazılım yok.dolayısı ile program files ın icindede fm yok.patch i yaparken direk steam in icindeki fm dosyasına yaptı.browse da görünüyor zaten.steamde henuz patch yok bu arada... Edit:Yüklemez olaydım patchi,perişan etti beni,oynayamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 neyse ben sana söyleyeyim de sen ister kabul et ister inkar et. steam update etmiyor hala, el ile update ettim steam içerisindeki oyunumu, 10.1.0 olarak takır takır çalışıyor. eski oyunum da çalışıyor. db update i yok zira yeni oyuna başlamanın da bir manası yok. şimdi kopyayı update ediyorum, bakalım cd isteyecek mi? istediği an kopya oynadığını cümle alem öğrenmiş olacak sjdfksdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evet cd istiyor oyun artık. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 real emre çolağa yine loan teklif etti üstelik 1.2 milyon vererek kabul ettim bende yine ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oha abi adamın peşinde inter , milan roma at.madrdi real madrid gibi takımlar var :S Ardayada 50 milyon + %10 teklif geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Azmo istifa!1bir1 Nasıl bi türkiye ligi lan bu sivok 12 milyon dolar. bütün futbolcular 7-8 milyon dolardan başlıyo. arkadaşım yapıcaksanız adam gibi bütçe verin biz de daha bismillah hangi adamı gönderelim de transfer yapalım diye düşünmeyelim. Ayrıca Rusya liginde başladım ne kadar saçma lan, diğer ligler oynamıyo lig ocak ayında başladığı için. diğer ligler 0 maç hepsi. istediğimle hazırlık maçı yapabiliyorum orası güzel gerçi de bug yani sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oyunu ben yapmadim bu birrrr, rus ligini hic oynamadim, bilemeyecem ama ocakta basliyorsa ondan onceki maclari hesaplamaz herhalde, belki bir ay sonra falan uyduruyordur stat mat. Oyuncunun degeri 12m falan ise takima yeni geldi ve kulup satmak istemiyor demenin kibar yoldur arkadasim. Onu da belirteyim. Oyun gayet kral bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ayrica emre colak icin Abi adamin PA si -9, yani 172-182 arasi bisi her oyun yaratildiginda. Ki bu da korkunc bir PA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ya oyun kral ona bişey demedik de, rus liginde oldukça ilerledim. sanırım diğer ligler normal başlama zamanlarında başlayacak, ki bence saçma yani ve yine yanılmıyorsam hiçbir avrupa kupası maçı da oynanmıyor çünkü diğer takımlar oynamıyorlar. ayrıca bahsettiğim oyuncu tomas sivok tu ve beşiktaş a yeni gelmedi bildiğimiz gibi. türkiye ligindeki oyuncuların fiyatları aşırı uçuk (yine) bence. rus ligindeki oyunculara bakıyorum kral oyuncular normal görünen değeri 8-10 milyon dolar. sercan yıldırım 14 milyon dolar (pazarlıksız görünen fiyatı bu), sivok da da aynı şekilde pazarlıksız görünen fiyatı 10 milyon dolar üzeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 database'te tabi gercek hayattan cok farkli performanslar ortaya cikacaktir. Cok yogun test edilip degistirildi ama gercek hayatla 1'e 1 denklik zor. Sercan Yildirimi ben fenere aldim mesela, Guizayi, Semihi kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1-2 ss gördüm de arayüzü bayağı iyi adam etmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mumu said: evet cd istiyor oyun artık. sori. Abi nedim ya ömrümü yedin,bu nasıl bi güvensizlik insanlara karşı. Neyse şimdi steam den alanlar update yapamicakmı.nasıl bi saçmalık bu.steam e nezaman düşer ki patch acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 steame cd isteyen patch koymayacaklar heralde, take it eeasy düd bu arada oyun bayaa hızlanmış, ucuyor yahu. mac motoruda daha gercekci olmus <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tr deki uçuk fiyatlarla ilgili: abi o adamları o fiyatlara satamıyosun. ben 14 milyon luk sabriyi 7.5a 13 milyonluk gökhan zanı 9a anca satabildim. bi elanoyu aynı fiyata sattım milana 19.75 yani. not :dolarla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Azmodai said: ayrica emre colak icin Abi adamin PA si -9, yani 172-182 arasi bisi her oyun yaratildiginda. Ki bu da korkunc bir PA tamam abi haklısın pası baya iyimişde bana future fee olmadan kiralık almaları garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 @naraso verdiğin fiyatlarda normal değilki sabri7.5 etmez zan9 hiç etmez Türkiye ligini uçurmuşlar carlos yıllık 6.5m alıo Elano 4.6m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar