nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 FM'lerde çok ender gördüm şimdiye kadar öyle bir durum yaşandığını. Aynı taktikle aynı maçı load ede ede 10 kere oyna, farklı sonuçlar alırsın gayet. Ama bir sefer var ki "tamamen aynı maç" olmuştu, o çok komikti. Gol pozisyonları da goller de dakikalarda tamamen aynıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 valla ben 6-0 kazandığım fener maçını elektrikler kesildiği için tekrar oynamak zorunda kalmıştım 4-0 yenmişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Öyle bir durumda elektriği bir kez de ben keserdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bn de save loada karşıyım ama evet , öyle bi durumda ben de yapardım.. haketmişim bi kere! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kabus gibiydi ya bi kere UEFA maçı yapıyorum abi çok da zor takım neyse eledim, ilerliyorum 3 gün sonra masaüstüne attı. Her maçtan sonra save etme alışkanlığım da yoktu. Delirdim load ettim oynuyorum 15. denemede falan yendim galiba ilk seferde şans benden yana mucize gerçekleşti iye kastım oynadım o kadar sefer ama çok fena kafayı yiyodum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 her maçtan sonra save etme nedir arkadaş?oyun değil çile olur be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 pre order ettik, 1 gün daha bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abi ama fena oluyo yani güzelim maç pisi pisine gidince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 cuma direkt çıkarsa gidicem megavizyona falan haberi olan var mı ? ayrıca evet abi her maç sonrası save çok zahmetli oyun olmaktan çıkar o :D ben öönemli maçlar sonrası save ederim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 save/load'a karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şu an aral'ın online satış şeyinde stokta gözüküyor, http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 aral ne kazıklıyor milleti ya geçen sene alanlardan biride bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 cd'yi alınca sadece bir yükleme hakkımız mı olucak?bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bildiğim kadarıyla 68476874675486874 tane olucak, ama oyun cd siz çalışmadığından aynı anda tek bilgisayarda oynanabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 28 ekim değil miydi ya release date? 31 ekime mi çekmişler yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 30du da 31 mi oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 preorder yaptım fekat evet 31 olmus release tarihi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oyun nete düşmüş bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sinir oluyorum si ye . sızdırmasınlar oyunu resmen korsana itiyolar yahu. zor tutuyorum indirmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben tutamadım şahsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 parasını verdim istediğim yerden indirir oynarım. şu dakika dl oluyor. release date ile oynamasalardı banane =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ahah.. Ben de koydum dl'ye bakalım Ş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 90 lira öööeeeeehhh! Geçen sene kişi aşı 10 liraya falan alabiliyoduk ya rezalet.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 geçen yıl da 90dı aralda ilk çıktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ama 5 kişi alabiliyoduk :( Peff, illa steam diyolar yani.. Steam kurmak da istemiyorum ya başka türlü nasıl alınır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar