Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=1192919979037&ref=nf abi kızlardan soğutur bunlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 agda partisinden sonra gaza gelmis üc angut görüyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 amaç ne ya çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 zeynep avcı yı tanımıyorum ki ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 How to gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olay ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 vay anasını mum dikiyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ya sanırım bi grupta zeynep avcı bizim askerlere bişeyler demiş. ona cevap yapmışlar bu videoyu da... çok kötü.. http://www.facebook.com/group.php?gid=124636100343 şöle bi grup buldum resimler bölümü falan bi acayip. burda bahsetmişler bu kızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bunlar toplanmis, zeynep avci ve arkadaslarina kendi caplarinda ayar vermeye calismislar. anlasilan bu. ama yetememisler. bütün mallaaar toplandik toplandik toplandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "arkadaşlar bi grup dangalak bir araya geldi,, dikkatleri kendilerine çekmeye çalışıyolar bu kadar we de çok iii başardılar yane sayenizde. Aman bırakın 3, 5 sidiklinin peşini be.. Bakın o zaman birşey yapıyolar mı.. Artı böle ahlaki olarak berbat ithamlarda bulunmanız zeynep avcı deniler şahsiyete kendi seviyenizi düşürüyo bence.. Gurur kaynağımız olan askerciklerimizin kıymetlerini bilseler ne olur bu saatten sonra. Eminim şu an amaçlarına ulaştıkları içün zevkten 4 köşedirler.. Bırakın yani.. Insan ne yaparsa kendine yapar.. Sizin sözlerinizle kimse eksilmezde çoğalmazda.. Herkez aklını başına devşirsin.. Askerlerimiz dağların basında sürünürken 3, 5 ahlaksıza sanal ortamda laf yetiştircenize çok düşünüyorsanızki askerlerimizi, oturunda dua edin dua.!!! Olmaz ki canım aaa..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=1224470652294&comments abi ahahahahaha ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ahahaha abi ne tipler var, hayretle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=H1Ubl9kqeAA ilk video buymuş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cCc kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bunların hepsi kağıda bakıp okuyor lan.. kız milletinden soğudum.. uyyuayım bari bütün ereksiyonum da kaçtı gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bunlar ne lan besyo strikes gibi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Lan beatles dinliyordum, of çok ayıp ettiler kulaklarıma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Llama said: vay anasını mum dikiyorlar lan Olmadı vecihi olmadı.Giderleri var ekolüsün sen.Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Tam dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 küfreden kız Tam hayalimdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 3ude ediyor kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ne kızı lan? kız değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 off küfreden kız :( 3 gün ereksiyon yaşıyamam artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abicim simdi sole bisi war bi otobuste cekilmis bi video war farketmezzzz felan diye sonra 2 3 kiz bi video cekmis siktir git askereeeee felan diye bisi yapmis ona kizmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar