DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ilk yarı deli sıkıldım,izlemedim 2.yarıyı,bu maç gitseydi yalnız,fatih terimin suyunu kaynatmak için ilk odunlar atılıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 emre belozoglu yerine nuri şahinin olması daha iyi olmamış mı .. bana mı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 2. yarıda sercan girdi takım harika oynamaya başladı.2 asist yaptı zaten.bu sercan ı kazanmamız lazım harika bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 saglam indirmisiz ukraynaya ama hazirlik maci sonucta, ne anlami var. sadece iyi bi indirme yapmisiz ukraynalilarin uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar