Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Gümüldürde Pansiyon yada otel bilen varmı. 1 gün kalınacak, sadece duşu olsa yeterli aslında benim için. Yemek vs. başka yerde halledilecek. Önceden gitmiş, memnun kalmış olan biri bilgi verirse çok işime yarar. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 şş duşmuş yeme bizi şş alooo ;) gel benim ev boş o okadar gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 AHAHAHA :D yok serkan. o iş için değil, ama sağol yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Neresinde gumuldurun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 özdere desen bi kaç yer önerirdim de gümüldür de bilmiorum sori.. ya madem çok içerikli bişi aramıosun git bi ton pansiyon var gümüldürde araştırmaya gerek yok yani duşu olsun yeter diosun sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 denize yakın olsa yeter bana aslında.. bide özderedekini alabilir miyim obsesifik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Biliyosan gumulduru bi yer var anlatayim ama adini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 aslında tam özdere değil gümüldüre yakın.. ortaköy diye geçio papilon var ege kampının orda.. bi de doğan otel var o biraz pahalı kaçar.. fahri motel var ama yıkıldı diye hatırlıorum sanki orayı.. özdereye giderken yolda biton pansiyon var ya illaki birini beğenir kalırsın yani.. bi de ne zaman gitceksin? haftasonu oralardayım gene bi araştıraım istiosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 @Osman, azıcık biliyorum oraları. Ama sen tarif et muhakkak bulurum :) @obsesifik bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum. Sanırım zamanımız uyuşmaz, sen araştırsan bile en az 2-3 gün sonra yazabilirsin sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet öyle olur sanırımm.. neyse kolay gelsn sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 çok sağol + teşekkürler yadımın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ozdereye gidiceksen anahtar vereyim ama uzun suredir gidilmiyo falan df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 temizliği bedavaya getirmeye çalışma sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Huseyinogullari Halk Plaji var malesef orayi biliyo musun? Onun oldugu yola girince Nas Otel var orasi pahalidir oraya girmiyosun ondan once bi sokak var hemen Erdemtur'un yanindan ordan gir dumduz sahile dogru git orda 2 katli bi motel tarzi bi yer var. Klimali temiz aksamlari canli muzik var, onun hemen sahil mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Tam Ozdere Gumuldur sinirinda Fahri Motel var, oraya bir bakabilirsin. Kalitesiz falan biyerdir de zaten oyle bi yer ariyorsun tahminimce, bi de zaten kaliteli pek yer yok o civarlarda :) Dedigim yer denize 200 metre falan max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 asker çocuğu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 askeri kamp.. astsubay istekesi bowww, subay istekesi wowwww, disko owwww, bar jowwwww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar