Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümüldür'de Pansiyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gümüldürde Pansiyon yada otel bilen varmı. 1 gün kalınacak, sadece duşu olsa yeterli aslında benim için. Yemek vs. başka yerde halledilecek. Önceden gitmiş, memnun kalmış olan biri bilgi verirse çok işime yarar. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
özdere desen bi kaç yer önerirdim de gümüldür de bilmiorum sori..
ya madem çok içerikli bişi aramıosun git bi ton pansiyon var gümüldürde araştırmaya gerek yok yani duşu olsun yeter diosun sonuçta..
Mesaj tarihi:
aslında tam özdere değil gümüldüre yakın.. ortaköy diye geçio papilon var ege kampının orda.. bi de doğan otel var o biraz pahalı kaçar.. fahri motel var ama yıkıldı diye hatırlıorum sanki orayı.. özdereye giderken yolda biton pansiyon var ya illaki birini beğenir kalırsın yani..
bi de ne zaman gitceksin? haftasonu oralardayım gene bi araştıraım istiosan
Mesaj tarihi:
@Osman,

azıcık biliyorum oraları. Ama sen tarif et muhakkak bulurum :)

@obsesifik

bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum. Sanırım zamanımız uyuşmaz, sen araştırsan bile en az 2-3 gün sonra yazabilirsin sanırım :/
Mesaj tarihi:
Huseyinogullari Halk Plaji var malesef orayi biliyo musun? Onun oldugu yola girince Nas Otel var orasi pahalidir oraya girmiyosun ondan once bi sokak var hemen Erdemtur'un yanindan ordan gir dumduz sahile dogru git orda 2 katli bi motel tarzi bi yer var. Klimali temiz aksamlari canli muzik var, onun hemen sahil mis.
Mesaj tarihi:
Tam Ozdere Gumuldur sinirinda Fahri Motel var, oraya bir bakabilirsin. Kalitesiz falan biyerdir de zaten oyle bi yer ariyorsun tahminimce, bi de zaten kaliteli pek yer yok o civarlarda :)

Dedigim yer denize 200 metre falan max.
  • Yeni Oluştur...