aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 heves kıran mesajları silsem mi acaba, en azından gerçeği kendileri görene kadar sevinsin garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 belki biz bu konudan devam etmek istemiyoduk ne karışıyosun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hakkaten ya. eline güç verdiler diye hemen havalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 And then Aquila said.. "Let there be light" and there was light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ooo banleticek adam da çıktı, negzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 gençler ben mezun oldum. üniversite çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 arkadaşım bizde modluk yapıyoz. kafana eseni yapamazsın. rahatmısın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 eet lan bende mezun oldumda bi boka yaramadı bi daha giricem ondan bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bu adamlar bile mezun oluyo, korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Izmir'e gidenler, oh kizlara gidiyorum diye bosuna sevinmeyin. Izmir'den Istanbul ve Ankara'ya meme gocu var, lise sona kadar ne zor sartlarda yetistirdigimiz kizlar universiteye sehir disina gidiyor. Izmir Ekonomi acildiktan sonra biraz azaldi bu goc ama yine de var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bizim okul İzmirli dolu valla. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 BOUN kazanamadığınız için üzülün diye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 evet izmirden deli gibi geliyolar valla bizim okula. istanbulludan çoklar nerdeyse. yeaa beybi üzüldünüz mü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ayrıca güneş seni de bu yıl toplam 2 kere gördüm abi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Penthesilea said: Izmir'e gidenler, oh kizlara gidiyorum diye bosuna sevinmeyin. Izmir'den Istanbul ve Ankara'ya meme gocu var, lise sona kadar ne zor sartlarda yetistirdigimiz kizlar universiteye sehir disina gidiyor. Izmir Ekonomi acildiktan sonra biraz azaldi bu goc ama yine de var yani. izmirde izmirli kız tavlıyamıyon ki zati. ama şöyle bişey var muştan geliyor karı göbeğine kadar açıyor memesini rahatlık bocalamasına giriyorlar. işte onlardan istifade edebilir arkadaşlar özellikle gözleri açılmadan ilk sene çömez yıllarında özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 izmir ekonomiye geliyorlarsa sevinebilirler tabii bol bol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 yurt için kyk ya falan başvuran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 henüz başvurulmuyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Peki kredi burs neyin başvuruları için tarih var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 14 agustosta baslıyo basvurular haberlerde soyledi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bouna girip sikindirip sosyoloji felan okucaklarina pasa pasa muhendis oluyo aslanlar daha ne hemde TEKNIK universitede tm ts bolumuyle unlu okulda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 benim salak kuzende 340 küsür puanla bilkent bilg. müh. girmiş(burslu değil tabi).Yani o kadar puan alıp da özel üniye gitmek salaklık bence,yüzünede söledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bilkentte bilg okuyanlarin en son kampus catisindan olta attiklari koridorda golgeleirni kovaladiklarini felan duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Dark_Soul said: benim salak kuzende 340 küsür puanla bilkent bilg. müh. girmiş(burslu değil tabi).Yani o kadar puan alıp da özel üniye gitmek salaklık bence,yüzünede söledim :D o kadar puan alıp nereye girsin bilgisayar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Ben de 340 aldım, hiç de fazla bir puan değil. Bilkent bilgisayar gibi bir bölümde okuyabiliyorsa zaten oraya gider 340 aldı diye başka yeri mi seçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar