Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2009 - Hangi Pati Nereyi Kazandı

wildpervert

Öne çıkan mesajlar

diğer topiğede yazmışım buraya yazayım

kimya mühendisliği kazanan varsa yandınız spoilerı

gözünü korkutayım, organik kimyadan geçemezsin, analitik kimya lab boru gibi, fiziko kimyayı söylemiyorum bile, kütle enerji denkliklerinden bi dönem devamdan kaldım onun hakkında pek bi bilgim yok, ha bide bunlar sadece 2. sınıfın dersleri, 3. sınıf derslerini ne siz sorun ne ben diyeyim.

Sosyal ağlarda paylaş

sys64738 said:

gözünü korkutayım, organik kimyadan geçemezsin, analitik kimya lab boru gibi, fiziko kimyayı söylemiyorum bile, kütle enerji denkliklerinden bi dönem devamdan kaldım onun hakkında pek bi bilgim yok, ha bide bunlar sadece 2. sınıfın dersleri, 3. sınıf derslerini ne siz sorun ne ben diyeyim.

tercih yapmadan önce niye söylemedin.
İTÜ Kimya Mühendisliği
Sosyal ağlarda paylaş

kaplumbağa said:

sys64738 said:

tercih yapmadan önce niye söylemedin.
İTÜ Kimya Mühendisliği

gıcıklığına söylemiyorum, okullar bi açılsın ilk gün gidiyom 1. sınıfların gözünü korkutuyom sonra bi daha 2 ay okula uramıyom sağda solda sürtüyom boş boş:D sanki öss ile değilde kpss ile bu iş yerleştirildim.

Ha bide ilk dönem genel kimya lab var, orda maximum su kaynatıyosunuz olmadı aspirin falan yapıosunuz, oraya bakıp "lan kolaymış" deme diğer lablarda haftalar süren deneyler oluyo, 10 kişi deneye giriyo koca sınıfta, geri kalan alayı kalıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

lan bizim sınıf arkadaşları össye girmiş en samimi 2 arkadaşımda aynı yeri kazandılar yine, aynı kimya mühendisliği fakat okul değiştirdiler, hocalar çok kıl, paso diyolardı bana "gel sende gir össye birlikte gidek", hatta hocayla zıtlaştıklarında bile hoca seneye görüşürüz diyince cocuk "hocam seneye burda deiliz" falan demişti, gittiler lan adamlar harbiden,girsemiydim acaba diye düşünmedim değil şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...