wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Şöle bir toplu halde görelim kim nereye gitmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bahçeşehir üniversitesi sinema tv (yaz okulu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ege kimya oldu hayırlısıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Istanbul uni/ Amerikan kültürü ve edeviyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık açıköğretim haftaya da istanbul üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümü olacak kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 anadolu üni sosyoloji plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT (İNGİLİZCE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 diğer topiğede yazmışım buraya yazayım kimya mühendisliği kazanan varsa yandınız spoilerı gözünü korkutayım, organik kimyadan geçemezsin, analitik kimya lab boru gibi, fiziko kimyayı söylemiyorum bile, kütle enerji denkliklerinden bi dönem devamdan kaldım onun hakkında pek bi bilgim yok, ha bide bunlar sadece 2. sınıfın dersleri, 3. sınıf derslerini ne siz sorun ne ben diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi evet baş harfleri büyük yazınca artistik oluyo sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI FİNANS (BAŞARI BURSLU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sys64738 said: diğer topiğede yazmışım buraya yazayım kimya mühendisliği kazanan varsa yandınız spoilerı gözünü korkutayım, organik kimyadan geçemezsin, analitik kimya lab boru gibi, fiziko kimyayı söylemiyorum bile, kütle enerji denkliklerinden bi dönem devamdan kaldım onun hakkında pek bi bilgim yok, ha bide bunlar sadece 2. sınıfın dersleri, 3. sınıf derslerini ne siz sorun ne ben diyeyim. tercih yapmadan önce niye söylemedin. İTÜ Kimya Mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kaplumbağa said: sys64738 said: diğer topiğede yazmışım buraya yazayım kimya mühendisliği kazanan varsa yandınız spoilerı gözünü korkutayım, organik kimyadan geçemezsin, analitik kimya lab boru gibi, fiziko kimyayı söylemiyorum bile, kütle enerji denkliklerinden bi dönem devamdan kaldım onun hakkında pek bi bilgim yok, ha bide bunlar sadece 2. sınıfın dersleri, 3. sınıf derslerini ne siz sorun ne ben diyeyim. tercih yapmadan önce niye söylemedin. İTÜ Kimya Mühendisliği gıcıklığına söylemiyorum, okullar bi açılsın ilk gün gidiyom 1. sınıfların gözünü korkutuyom sonra bi daha 2 ay okula uramıyom sağda solda sürtüyom boş boş:D sanki öss ile değilde kpss ile bu iş yerleştirildim. Ha bide ilk dönem genel kimya lab var, orda maximum su kaynatıyosunuz olmadı aspirin falan yapıosunuz, oraya bakıp "lan kolaymış" deme diğer lablarda haftalar süren deneyler oluyo, 10 kişi deneye giriyo koca sınıfta, geri kalan alayı kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 SABANCI ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ unutmuşum babadan burslu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lan yapılır mı lan bana bu gidecem mi kalıcam mı eskişehirde kimya bölümümü aile yanında malzeme müh mü ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 _Mikael_ said: YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ yalizliga abazaliga ve testeteron ikotin kokan kopya sinmis siralara hos geldin dostum YILDIZ KADERDIR DEGISMEZ yildiz elektrik donem 2002 elektrik muhendisi abin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 lan bizim sınıf arkadaşları össye girmiş en samimi 2 arkadaşımda aynı yeri kazandılar yine, aynı kimya mühendisliği fakat okul değiştirdiler, hocalar çok kıl, paso diyolardı bana "gel sende gir össye birlikte gidek", hatta hocayla zıtlaştıklarında bile hoca seneye görüşürüz diyince cocuk "hocam seneye burda deiliz" falan demişti, gittiler lan adamlar harbiden,girsemiydim acaba diye düşünmedim değil şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 BonePART said: _Mikael_ said: YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ yalizliga abazaliga ve testeteron ikotin kokan kopya sinmis siralara hos geldin dostum YILDIZ KADERDIR DEGISMEZ yildiz elektrik donem 2002 elektrik muhendisi abinahah yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Celal Bayar Üniversitesi Bankacılık ve Finans 4 yıllık see ya guys ilk tercihin tutması kadar güzel bi duygu yokmş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 edit: yok bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kaplumbağa da bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar