Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Merlinin zurnası benim. 3 gündür geç saatlerde merlinin kazanını trollüyorum. haberlerde cod ve ps3 fanboyluğu yapıp ortalığı kızıştıryorum. cod un grafikleri ile fifa10 u, sims ile cod u karşılaştırdığım bile oldu. ne kadar saçmalarsam saçmalayayım ciddiye alınıp uzun uzun cevaplar alıyorum, işin aslı çokta eğleniyorum. kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 he. öyle site vardı di mi. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oyunhileleri.com vardı bide o süperdi merlinin kazanına yıllardan sonra geçen gün girdim civilizations 4 incleme okudum mis gibi oyunu ne biçim anlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 şuna hala gülüyorum troll-ül muhterem "sims nedir ya yaşam simülasyonuymuş. insanları kandırıyorlar bu tarz oyunlarla beyinlerini yıkıyorlar. Oysa bakın Cod a sizi kötü senaryolara hazırlıyor her zaman tetikte olmalısınız şu anda iran bize savaş açsa silah bilgim bile az çok var sayesinde." "tamam o zaman, kıyametle ilgili yapılan oyunlarda kıyamete mi hazırlıyor? bu kadar saçma bir yaklaşım tarzı uzun zamandır görmemiştim. silahla alakalı bilgin olsa ne olacak? çoğunu belki kaldıramayacaksın bile, bu kadar basit düşünmeyelim beyler. sims diye çoluk çocuk dediğiniz olay çok daha farklı. kötü diyenlerin oyunu oynadığından şüpheliyim?" herşeyi geçtim uzun zamandır görmediği saçma yaklaşım tarzı nedir yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 üç beş link atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o deelde bu ne biçim forum ne bicim bir konu :D http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=3730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 razzRaziel; üşendim şimdi olm o ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 süpermiş yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 trollemeyin lan orayı burayı bi gün troller trolleyecek trollünüzü trollerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Riverwind said: o deelde bu ne biçim forum ne bicim bir konu :D http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=3730 cok küfür var insallah burasi oraya dönmez. tiksindim o derece yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bunca sene dönmediyse dönmez merak etme yeni bi forum değil burası. bu arada ne iğrenç bi forummuş öyle tiksindim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Riverwind said: o deelde bu ne biçim forum ne bicim bir konu :D http://www.babasayfa.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=3730 OHA MÜKEMMEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar