Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siteden ayrılıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
''Babam ve Oğlum'' filminden bir replik...

Karaman Soysuz adlı zenneye;

-Burda duraydım böyle tam burda…böyle kollarımı açaydım iki yana;tutaydım onu;tutaydım onu ben;gitme diyeydim;gitme...

adamlar komik aslında
Mesaj tarihi:
IQ seviyem hepinizin yarısından fazladır ve sayamayacağım kadar farklı bakış açılarından

abi su ne demek
hepinizin toplaminin yarisi mi
ortalamadan fazla mi
yoksa gerizekaliyim mi demek istiyo
Mesaj tarihi:

TÜRKÇÜNÜN YAPMASI GEREKEN İBADETLER
1-Kutsal kitabımız Nutuk'u okumak.

2-Tanrıkut Atsız Ata'mızın eserlerini-makalelerini okumak.

3-Anıtkabiri ziyaret etmiş olmak.

4-Atsız Ata'mızın kabrini ziyaret etmiş olmak.

5-Çanakkale şehitliğini ziyaret etmiş olmak.

6-Hacca gitmek. (Tanrıdağları, Tiyenşan ve Kadırgan dağlarıyla birlikte Orhun abidelerini, Ata yurdumuzdaki toprakları en az bir defa ziyaret etmiş olmak.)

7-Türk ırkının tek ve mutlak üstünlüğüne iman etmek, Türk ırkının gurur şuurunu damarlarındaki asil kanda hissetmek.

8-Türklüğün milli sembolü olan Bozkurtu kayıtsız şartsız tek ongun olarak kabul ve iman etmek.

9-Kımız içmek.

10-Çaput bağlamak.

11-Evdeşini Türk ırkından seçmek.

12-3 Mayıs Türkçüler gününün şuurunda ve bilincinde olmak.

13-Çocuklarına, yeğenlerine, çevresinde doğan Türk çocuklarına Türk isimleri koymak, koyulmasına sebep olmak.

Mesaj tarihi:
Emre Mert

Yüzümüze yalakalık yapıp arkamızdan küfredecek ve teyzesinin kızına karşı olan hislerini Msn'de millete anlatacak kadar ikiyüzlü, sapık, şerefsiz, aşağılık ve Türkçülerin imajını zedeleyen bir piçtir.

Oha lan bi adama da bunu yazmışlar.
Mesaj tarihi:
Cd- said:

TÜRKÇÜNÜN YAPMASI GEREKEN İBADETLER
1-Kutsal kitabımız Nutuk'u okumak.

2-Tanrıkut Atsız Ata'mızın eserlerini-makalelerini okumak.

3-Anıtkabiri ziyaret etmiş olmak.

4-Atsız Ata'mızın kabrini ziyaret etmiş olmak.

5-Çanakkale şehitliğini ziyaret etmiş olmak.

6-Hacca gitmek. (Tanrıdağları, Tiyenşan ve Kadırgan dağlarıyla birlikte Orhun abidelerini, Ata yurdumuzdaki toprakları en az bir defa ziyaret etmiş olmak.)

7-Türk ırkının tek ve mutlak üstünlüğüne iman etmek, Türk ırkının gurur şuurunu damarlarındaki asil kanda hissetmek.

8-Türklüğün milli sembolü olan Bozkurtu kayıtsız şartsız tek ongun olarak kabul ve iman etmek.

9-Kımız içmek.

10-Çaput bağlamak.

11-Evdeşini Türk ırkından seçmek.

12-3 Mayıs Türkçüler gününün şuurunda ve bilincinde olmak.

13-Çocuklarına, yeğenlerine, çevresinde doğan Türk çocuklarına Türk isimleri koymak, koyulmasına sebep olmak.

abi bunlar ne allasen, şaka mı lan bunlar
Mesaj tarihi:
kendilerinden beklemediğim bir espri anlayışına sahip oldukları için kutluyorum valla atsızcıları. 10 şahika gücünde ŞAŞIRDIM!

diğer yandan, nedir bu K takıntısı isimlerde filan. karizmatiğin k'si mi o?
Mesaj tarihi:
BonePART said:

IQ seviyem hepinizin yarısından fazladır ve sayamayacağım kadar farklı bakış açılarından

abi su ne demek
hepinizin toplaminin yarisi mi
ortalamadan fazla mi
yoksa gerizekaliyim mi demek istiyo

ahaha benim de bittiğim yer o cümleydi =)
Mesaj tarihi:
Kandaşım yalnız bu itlere devlet kurmak tehlikelidir çünkü Ab ve Abd Türk korkusu yüzünden bu devleti destekler yani bu senaryo bulgura giderken evdeki pirinçten olma senaryosudur.
  • Yeni Oluştur...