Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Yaptım şık durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ''Babam ve Oğlum'' filminden bir replik... Karaman Soysuz adlı zenneye; -Burda duraydım böyle tam burda…böyle kollarımı açaydım iki yana;tutaydım onu;tutaydım onu ben;gitme diyeydim;gitme... adamlar komik aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 O değilde patinin yarısı yavaş yavaş sempati duymaya başladı adamlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 IQ seviyem hepinizin yarısından fazladır ve sayamayacağım kadar farklı bakış açılarından abi su ne demek hepinizin toplaminin yarisi mi ortalamadan fazla mi yoksa gerizekaliyim mi demek istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 TÜRKÇÜNÜN YAPMASI GEREKEN İBADETLER 1-Kutsal kitabımız Nutuk'u okumak. 2-Tanrıkut Atsız Ata'mızın eserlerini-makalelerini okumak. 3-Anıtkabiri ziyaret etmiş olmak. 4-Atsız Ata'mızın kabrini ziyaret etmiş olmak. 5-Çanakkale şehitliğini ziyaret etmiş olmak. 6-Hacca gitmek. (Tanrıdağları, Tiyenşan ve Kadırgan dağlarıyla birlikte Orhun abidelerini, Ata yurdumuzdaki toprakları en az bir defa ziyaret etmiş olmak.) 7-Türk ırkının tek ve mutlak üstünlüğüne iman etmek, Türk ırkının gurur şuurunu damarlarındaki asil kanda hissetmek. 8-Türklüğün milli sembolü olan Bozkurtu kayıtsız şartsız tek ongun olarak kabul ve iman etmek. 9-Kımız içmek. 10-Çaput bağlamak. 11-Evdeşini Türk ırkından seçmek. 12-3 Mayıs Türkçüler gününün şuurunda ve bilincinde olmak. 13-Çocuklarına, yeğenlerine, çevresinde doğan Türk çocuklarına Türk isimleri koymak, koyulmasına sebep olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 BonePART said: yoksa gerizekaliyim mi demek istiyo This (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Avatar bitirdi beni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o değil de kımız çok iğrenç bişey ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 mavi gözlü türkler. gülerler adama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "midye dolma" said: mavi gözlü türkler. gülerler adama beLİMON DÖKER YERİM SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "midye dolma" said: mavi gözlü türkler. gülerler adama be "Boyumuzdan gelmeyen ve tengrimize inanmayan bir deniz canlısı olduğu için otağımızdan uzaklaştırıldı" yazısı talep ediyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Emre Mert Yüzümüze yalakalık yapıp arkamızdan küfredecek ve teyzesinin kızına karşı olan hislerini Msn'de millete anlatacak kadar ikiyüzlü, sapık, şerefsiz, aşağılık ve Türkçülerin imajını zedeleyen bir piçtir. Oha lan bi adama da bunu yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Cd- said: TÜRKÇÜNÜN YAPMASI GEREKEN İBADETLER 1-Kutsal kitabımız Nutuk'u okumak. 2-Tanrıkut Atsız Ata'mızın eserlerini-makalelerini okumak. 3-Anıtkabiri ziyaret etmiş olmak. 4-Atsız Ata'mızın kabrini ziyaret etmiş olmak. 5-Çanakkale şehitliğini ziyaret etmiş olmak. 6-Hacca gitmek. (Tanrıdağları, Tiyenşan ve Kadırgan dağlarıyla birlikte Orhun abidelerini, Ata yurdumuzdaki toprakları en az bir defa ziyaret etmiş olmak.) 7-Türk ırkının tek ve mutlak üstünlüğüne iman etmek, Türk ırkının gurur şuurunu damarlarındaki asil kanda hissetmek. 8-Türklüğün milli sembolü olan Bozkurtu kayıtsız şartsız tek ongun olarak kabul ve iman etmek. 9-Kımız içmek. 10-Çaput bağlamak. 11-Evdeşini Türk ırkından seçmek. 12-3 Mayıs Türkçüler gününün şuurunda ve bilincinde olmak. 13-Çocuklarına, yeğenlerine, çevresinde doğan Türk çocuklarına Türk isimleri koymak, koyulmasına sebep olmak. abi bunlar ne allasen, şaka mı lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kendilerinden beklemediğim bir espri anlayışına sahip oldukları için kutluyorum valla atsızcıları. 10 şahika gücünde ŞAŞIRDIM! diğer yandan, nedir bu K takıntısı isimlerde filan. karizmatiğin k'si mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 türk isimleriyle ilgili bazı kriterler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 BonePART said: IQ seviyem hepinizin yarısından fazladır ve sayamayacağım kadar farklı bakış açılarından abi su ne demek hepinizin toplaminin yarisi mi ortalamadan fazla mi yoksa gerizekaliyim mi demek istiyo ahaha benim de bittiğim yer o cümleydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kandaşım yalnız bu itlere devlet kurmak tehlikelidir çünkü Ab ve Abd Türk korkusu yüzünden bu devleti destekler yani bu senaryo bulgura giderken evdeki pirinçten olma senaryosudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 adam ban rekoru kırdı ginese sokun.herifin birini yazık oldu dedi die banlıo dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar