b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hüseyin sıkıntıdan 9999. defa her şey çok güzel olacak izliyorum ve yine kopuyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ekşi de okuyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eheheh onu görünce taktım sonlarına geldim şimdi. ya ben altan oluorum galiba herkes ta..k geçio benlen altan altan die şimdi öle düşünüp izliince fark ettim ki gidişat kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 "kadın nankör olur, sonunda neyini gördük der." diyen mazhar alansonun kelinden öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bi bu bi de ilk sahne en sevdiğim sahneleridir http://www.youtube.com/watch?v=3eK-6YNYJtg Edit : yalnız mantık hatası olsa gerek, kutunun tanesinin sokakta 240 ettiğini biliyor ve yanlış hatırlamıyorsam elindeki 8 ( idi sanırım ) kutuyu çok kelepir okutuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 iyi de o torbacıya gelene kadar kaç elden geççek sıkıosa çıksın satsın kendisi kutusunu 240tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cem yılmazın en guzel filmi bu, kolay kolayda daha iyisini yapamaz. ayrıca zaten şahane bi filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ''bilemiyorum altan'' unutulmaz güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "Bar acılmıştır!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar