Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 boost bayar ya sağolasın :p bi şey soracam, dlc'lere gideyim mi baştan yoksa vanillayı bitirince mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben sırasıyla oynadım playthru 1'in tamamını gayette güzel oldu gitme yani bence, normal oyunu 4-5 kere bitirmiştim ama yine bitirdim sonra da sırasıyla dlcleri oynadım nasıl friend ekleniyor bilmiyorum ama eklersen catzee nick'im. bi tane de berserker oynamayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hm gitmeyeyim bitmeden o zaman ok, gamespy altyapısı çok dandik bu arada. ekledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kabul ettim ama listede görünmüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bana da onay geldi ok dedim falan ama bilmiyorum, zaten çıkıyorum şimdi erken işim var yarn. hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oldu görünüyorsun şimdi, iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 51 oldum hunterla. masher acayip bi silah ya. bildiğin op direk. playthrough 2 nin yarısını geçtim. bide bişey sorucam catzee, bloodwing kullanıyormusun? o treeye verince falan loot olayı güzelleşiyor baya diyorlar ama bilemedim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 siren ne dandik bir classmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 destroyeri playthrpugh 2 de öldürürsem bi daha öldüremiyormuyum? gelecek loot benim levelimle mi alakalı? sonraya saklamak mı lazım bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 max level 69umş. olmadı ama bu işte. farma devam ederim diyordum gittiği yere akdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Silphatos said: siren ne dandik bir classmış ya YALAN Ben zamaninda exploitsiz crawmerax sololuyordum sirenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 20 küsür falan oldum modlarla skillerle falan fena olmadı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 solcırla bitirdim demin, destroyar çöp düşürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 playthrough 2 de vaulta girince level scaling olayı geliyormuş. oyunun tadı geldi resmen şöyle biraz zorlaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 playthrough 2 daha eglenceli geldi bana da, bu arada dlc ler var mı sizde ? @aluriel bloodwing i çok kullanmıyorum ben nasılsa loot bulunuyor oyunda bol bol ilerlerde, full dmg abandım ben dlc varsa crawmerax die bir boss var vur vur ölmüyor bloodwing in falan da etkisi yok pek ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 240x7 vuran masher var bi tane onla takılıyorum ben. bi de 500 civarı 4x corrosive vuran bi revolver. şu scale olayından sonra zevk geldi abi oyuna resmen. tek vuruşta ölmeyen adamlar falan oh bea. dlcler var bende. crawmerax öldürmedim ama daha. playthrough 1 den sonra zombili dlc, underdome arena olayını ve generak knoxx armory oynadım biraz. zombiliyi bitirdim ama sonra ulan pt2 bitirip öyle oynayım bari böyle zevki yok deyip bıraktım. pazara kadar yokum evde ama daha sonrasında coop falan dönerse gelirim her türlü. gündüzleri sorun değil ama geceleri mikrofon olayı biraz sıkıntılı bende, onu söyleyim baştan asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben keserim sana crawmerax :) ekle denk gelirsek oynarız coop fln catzee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 eklerim gidince eve. sniper mı takılıyorsun yoksa gunslinger mı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 dlcler 2 şer kere oynanıyo, o yüzden her dlcnin verdiği bonus skill extra inventory i felan al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bu arada Tunngle 'dan oynamak isteyen olursa haber versin. Lvl 20 Siren var. Yakın lvl lerde iseniz takılırız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben de 20lerde siren oynuyorum da tungle falan yok, direkt gamespy üzerinden olursa s1lphatos idm en son new haven'dan bi görevle geri döndüm ilk başlanan yere 25level bi kuş var arabayla falan da abuse edemedim vurulmuyo öldüremedim bi türlü şerefsizi sdffgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kuşun ilk spawn olduğu yerin yakınında tekrar araba alabileceğin bi yer var. üstü kapalı flaan. oranın altından saklanarak öldürmüştüm ben. ilkinde biraz uzun sürüyor sabit durmadığı için ama pt2 de çok kolaydı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 biraz level atlıyayım da dönüp kanatlarını kıracam onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Aluriel said: kuşun ilk spawn olduğu yerin yakınında tekrar araba alabileceğin bi yer var. üstü kapalı flaan. oranın altından saklanarak öldürmüştüm ben. ilkinde biraz uzun sürüyor sabit durmadığı için ama pt2 de çok kolaydı :> aynen ben de böyle öldürdüm :D uzun sürdü ama öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Steam'in yaz indirimlerinden kalma bir borderlandsım vardı. ilk aldığım zaman oynamıştım fakat fazla vakit ayıramadığımdan kalmıştı öyle. 2 gün önce tekrar oynayayım dedim, oyuna girerken bu hatayı verdi. 2 kez sildim, tekrar yükledim yine aynı hata. çözüm bilen? http://i53.tinypic.com/25i7kg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar