yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT ne çok egeli var la patide? :P gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 birçok gencin merak ettiği soruyu soruyorum, üniversitede kızlar mı teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 herkes beklediğinden daha iyi yerlere girmiş, keşke ben de girseydim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Frantic said: birçok gencin merak ettiği soruyu soruyorum, üniversitede kızlar mı teklif ediyor çirkinleştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Frantic said: birçok gencin merak ettiği soruyu soruyorum, üniversitede kızlar mı teklif ediyor 2 ay daha sabret. Böyle mühim bir sorunun cevabını başkasından duymak istemezsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "roket adam" said: herkes beklediğinden daha iyi yerlere girmiş, keşke ben de girseydim ya. Yok birader ben en son ihtimal diye yazdıgım yere girdim :) üzme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 olm, ben elektronik 2. öğretime şartlamıştım kendimi, ulan 7k kişi vardı üstümde makine 1. öğretimle, tutmaz dedim, anasını satayım hayvan gibi oynadı. Mutlu değilim tam manasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yok mu bilgiye gelen BEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 herkes güzel güzel yerlere girmiş süper hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ben beklediğim yere girdim aksilik olur da deü çıkar diye çok korkuyodum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 patidekiler zeki ya ama o kadar puan aldım şunu yazmalarına üzüldüm ayıp yani yazılmaz böyle Yerleşme Puanı 000.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kimya mühendisi var mı? gözünü korkutayım, organik kimyadan geçemezsin, analitik kimya lab boru gibi, fiziko kimyayı söylemiyorum bile, kütle enerji denkliklerinden bi dönem devamdan kaldım onun hakkında pek bi bilgim yok, ha bide bunlar sadece 2. sınıfın dersleri, 3. sınıf derslerini ne siz sorun ne ben diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 kaplumbağa itü kimya müh kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yazdıklarımı aynen iletiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bilgi reklamcılık gelmiş. bu yaştan sora 2. yi mi okusam napsam istanbulda iyi. kaanların evine besleme olarak giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 NoS said: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT allahım sevinçten parmağımı ve kolumu yardım :D:D:D tebrikler =) ilk sene sonunda da tekrar düşüncelerini öğrenmek isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Lexius said: Ege kimya oldu lan ehhü epik şansa bak bugün otobüste bir kızda ege kimyayı kazanmış arkadaş olcaksınız çok şanslısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 şöyle bir problemimiz var: http://forum.paticik.com/read.php?21,4230186 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Varsa arkadaşlar görüşelim kaynaşalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 2 arkadaşım kazandı orayı. eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 öbür konudan devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar