sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ey fransa krali francis! sefiri kebirimden aldiğim mazhara göre malumatim oldu ki, memleketinde dans naminda ala melle-innas fuhşiyyat ve lubiyat yapiyormuşsun. iş bu name-i humayunumun eline vusülünden itibaren bu mel'anet ve rezalete son vermediğin takdirde ordu-yu humayunumla gelip seni kahretmeye muktedir olurum. İMZA: SİPEYSKEYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Sen ki şanlı fransız milleti reisi, kuzey ve güney fransız orduları kumandanı, strazburgun, lyonun ve marsilyanın, güzel vilayet parisin ve anelkanın, ve cezayirin, ve tunusun, ve diyar-ı zencinin şahikasındaki cebelitarığın ve iberyanın güneyinin ve uzak diyarlardaki kanadanın, ve anadolu medeniyetleri beşiği antebin, ve maraşın, ve urfanın, ve anglosakson cemmatlerinden stuartların ve littleların ve geride kalan tüm orange familynin ve alayının hükümdarı 7. francis. Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm, ben Yaşar usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 suya attım taş ses çıkardı faş faş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar