Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yap yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hayırlı olsun :D welcome to n97 community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mümkünse hiçbirşey yüklemeden ilk işin updateini yapmak olsun. Hayırılı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dırek alır almaz update ledim zaten. msn programi nimbuzz onerdiler, baya guzel ama ana ekrana widget koyamıyormuyum acaba bilen varmı? 2. olarak 90 gun sesli navigasyon paketim var baya hoş konusuyo filan sdf 90 gun sonunda almak istesek kac paradır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Abonelik: ayda 13.99TL 1 günlük: 4.19TL 30 günlük: 16.99TL Senelik: 126.99TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Onların crakli hallerini falan bulabiliyorsun ama bence kullanırım diyorsan parası ile almak en akıllıcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kendercik said: Abonelik: ayda 13.99TL 1 günlük: 4.19TL 30 günlük: 16.99TL Senelik: 126.99TL saolasın. şimdi bulamadıgım bi kac şey var. msn icin nimbuzz kullanıyorum ama an ekrana widgetini koyamadim bilen? yada widget siteleri varmi bole n97 için bildiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Aslinda garmin falan kullanmak baya guzel gps icin.Ben nokia maps'e isinamadim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ana ekrana paticik rss widgeti koymak isterseniz yaptım bitane ben :) guzel oluyo baya hehe. http://rapidshare.com/files/282242192/paticik.com.wgz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bugun telefon biraz düştü dasfsdfsd ama bişi olmadı sapasağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Absolut said: N97 hakkında tek şikayetim klavyesiz bir modelinin olmayısı yani normalde klavye kullanmaya pek gerek yok daha oncede dedigim gibi dokunmatik ekran çok başarılı. Yani klavyesiz ama biraz daha incesi olsa tek kelimeyle benim için mükemmel. tarif ettiğin telefon = nokia X6 daha çıkmadı yalnız, bikaç aya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yaw peki kullananlara bi soru sorıyım n97 mı iphone 3gs mı yada başka bı telefon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ben iphone kendim kullanmadım uzun süre ama arkadaşlarımda var en azından bilgim olcak kadar kullandım ama n97 bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 iPhone 3G'den N97'e geçmiş bir kullanıcı olarak kesinlikle iPhone diyorum. Neden n97 kullanıyorum derseniz, sadece ön kamerası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 iphone beş para etmez bence dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi yavaş ya telefon, ne bileyim. eskiden n73 kullanıyordum mesela, o da acayip yavaşlamıştı. bu da n73ün yavaşlığına yaklaşıyor yavaş yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi yavaşlık ben öle hissetmiyorum ki hani öle rahatsız edicek bi şekildede değil bence. ki yazılımlarla o hızlanır. Ben çok memnunum açıkcası. Isteklerimi tamamıyla karşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 jacabo said: yaw peki kullananlara bi soru sorıyım n97 mı iphone 3gs mı yada başka bı telefon mu ? çok ortada bir soru bu. ikisinin de avantajları var, nette bakınırsan bulursun. kullanıcılardan direk bildirim istiyor olabilirsin o yüzden soruyor olabilirsin ama biz ne dersek diyelim subjektif olcak. o yüzden objektif bir karşılaştırmaya bak ve kedi ihtiyacına göre seç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 N97'yi az önce aldım. Rusya'dayım ve fiyatı 530 dolar. Telefonu inceleme fırsatı olmayanlar için ön izlemem şöyle olur. Telefonu ilk açtığımda menü hızı, mesaj yazma hızı, karıştırıp curcuna soksan bile hiç yavaşlama olmuyor gayet pratik. Nokia menüsüne yakışır bir menü. 3-5 şarkı ve kliple süsleyip bakalım hızda bir değişiklik olacak mı diye şey ettim ama başarısız oldum. :) menü halen hızlı. kalın gözüksede cepte insanı rahatsız etmiyor. kalemle yazı yazma diğer telefonlara göre daha pratik ve daha kullanışlı. kelime yazıyorum be! ses çok iyi. 2-3 güne klavyeye alışırım. şimdilik böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 BEN DE KULLANDIM! ve evet, alet gerçekten iyi. iphone ile yarışır mı, evet yarışır. artık yarışır yani. tam bir isviçre çakısı. laptop taşıyacağıma ciddiyim bunu taşırım, çoğu ofis ihtiyacımı karşılyıor artı klavyesi var. iphone'daki o akıcılık, o hız bunda yok, ekranı da biraz daha basmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 telefonu usb'deb şarj edemiyorum artık ya. neden ki? eskiden de kabloyu takıyordum, sonra çıkarıp tekrar takdığımda şarja başlıyordu, artık hiç şarj etmiyor. neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Beklemek lazım birkaç saniye. Veya icerdeki piinlerden birini zedelemişsindir. PCsuit mode veya masstorage mode 2sindede mi sarj olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yok ikisinde de olmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şu yönergeyi izle said: bataryanızı çıkarıp tekrar takın ardından klavyeden backspace + space + shift tuşlarına basılı tutarak power butonuna basın ve telefonda nokia yazısını görene kadar basılı tutun ardından mass memory bölümünü biçimlendir. şayet donanımsal bir problem yoksa düzelmesi gerekir. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Torrent Tracker isteyen kullanabilir. Denedim gayet basarılı :P Koca PC ile indirmektense azıcık elektrikle indirmek akıllıca. Tek tavsiye basucunuzdan uzakta dursun ki wireless kanseri olmayın. http://amorg.aut.bme.hu/files/projects/SymTorrent/downloads/SymTorrent_S60-3rd_1.41_2009-10-15.sis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar