Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kontrat cıkar yakında umarım, kontratlı BB yerine n97 alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kontrat varki 99 ytl 24 ay 18 ay olanida var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kontrata neler dahil, telefon dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 n97 kontrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 oo kontrat cıktımı, super oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahaha gözümüze 3g soktukları halde datayı limitli vermeleri ne kadar komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bu arada alacak olanlar beyaz rengini tercih etmeyin. sebebi ise navigator tuşu kısa bir süre kullanımdan sonra acayip sararıyormuş. örnek: sırf bu yüzden siyah aldım, mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ya bu telefon rehberde +90 şeklinde kaydolmamış numaraları göstermiyor. bilgisayardan ovi suiteden falan rehberi editleyebilir myim? telefondan uğraşmak istemiorm. edit: anlatamamışım tam sanırım. yani +90 şeklinde kayıtlı değilse, o numara arayınca ismi göstermiyor gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Suite ile çok rahat editleniyor rehber. Babamda öyle bir sorun yok ama bildiğim kadarıyla, numaralar SIM'deyse telefona taşımayı dene. 1 GB çok azmış ya, EDGE olsa tamam da 3G gelmiş artık, 3 GB'den aşağı data paketi kesmez ki azıcık laptopa falan bağlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 birşey sorucam; kutunun içinden plasma&lcd tv görüntü aparatı çıkmıyor, nereden temin edebilirim bu aksesuarı bilen var mı? edit: buldum ihtiyacı olanlar içinde yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 iki tane Nokia telefonumla birlikte (6600 ve 5800) vermişlerdi bu kabloyu adamlar da n97'ye gelince cimrilik etmeleri garip. Herneyse, bahsettiğim iki kablo da birbirinden farklıydı. Uyumluluğundan emin olman bakımından hatırlatmada bulunmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 n97 alanlara üzüldüm şimdi. http://maemo.nokia.com/n900/ http://www.youtube.com/watch?v=RP5R-5NX1BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yazılım ile N97ye de gelir aynısı sen uzulme bizim için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 iih, gelemeyebilir, nokia symbian'i birakmis n900 ile.Maemo diye bi isletim sistemine gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hhhmm onu duymadım ama ilginç olabilir yeni işletim sistemi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 n900 u sevdim :) nefis gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 oo güzel aletmiş linux'a geciyor yani nokia peki yazılımsal olarak nasıl bir destek vericekler acaba onemli kısmı o. Abime bir telefon alıcaz iphone istiyordu ama tekstil, moda ile ugrasıyor o yüzden kamerası yüksek piksel li bir telefon alması lazım. Bunun nasıl acaba. bide touch page zoom in-out'unu sevdim. Makara sarar gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 5mp flasli .. guzel alet iphone dan gecebilirim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Nokia harbi guzel alet yapmis bukez.Uzuldum simdi 1 ay once n86 aldim, bilsem bekler bunu alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ne zmn gelir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ekim diyodu google'da biraz arastirdimda, bilmiyorum ama, 1.500 tlden assagi olurmu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu n97de resimler arası geçiş nasıl yapıcaz ya? klavyeyi açınca ok tuşları ile geçiş oluyor da, klavye açık deilken geçiş yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gayet galerideyken saga sola foto arası geçiş yapabiliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 nasıl diyor aga NASIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 parmakla dürtüyon.ayfon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar