Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 nokia pc suite yuklemen lazim ki zaten o olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 peki hd filmleri veya xvid leri izleyebiliormuyuz telefonda duzgun sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hd filmi alır mı hafizasına da izlicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 32gb .P hafiza. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 esimde bb bold bende iphone var burada bb en iyi deniyor vs de ikisinide bolca kullandim arada kiyas yapma imkanim dahi yok. iphone her turlu kullanim kolayligi bakimindan ve ozellikleri ile eziyor. (bence) nokia su symbiani biraksa artik. sirf o yuzden denemiyorum bile telefonlarini. gecenlerde microsoftla anlastigini okumustum bir yerde. windows geliyor nokia ya hic cekilmez olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bende bugün itibariyle sahip oldum kendisine.Gayet zarif ve güzel bir telefon.Öyle kalas gibi falan değil.iPhone 3GS'le arasında kalmıştım ama pek çok yönden n97 geçiyor.Bikere 5 megapixel kamera ve 3g görüntülü konuşma özelliği var.Touch Screen özelliğide gayet güzel çalışıyor.Video çekimi muhteşem.Ses kalitesi, yani hemen herşeyiyle mükemmel bir telefon.QWERTY klavyesi özellikle acayip işime yarıyor.Blog yazımı telefondan yazdım bugün gerçekten çok kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ki benim gibi klasik mesaj yöntemini pek iyi beceremeyen , becersede çok yavaş kalan insanlar için qwerty klavye mükemmel bi özellik. Seviyorum seni n97 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bugün ben de gidip bir baktım, şöyle tuttum boyutu falan nasıl diye inceledim. beklediğimden daha ince ve zarif çıktı telefon. fiziksel klavyesi ve eğik duran ekranı çok büyük avantaj, çok ergonomik gerçekten. fakat gene de karşısında apple app store varken iphonedan vazgeçirmesi zor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nokia Ovi-store bomba gibi geliyo biraz inceleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Uygulamalar henuz biraz pahalı ama guzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 N86 aldim bende, baya guzel memnunum, bide su gps olayini tam anlamiyla kullanabilsem, tek derdim o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Absolut said: Uygulamalar henuz biraz pahalı ama guzel olacak gibi. Apple shoplar çok daha pahalı üstad + free browse edip işe yarar şeyler bulmak da mümkün hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 herkese selamlar, ben şunu merak ediyorum, USB'den şarj olabiliyor mu? İşin açıcaksı telefon ihtiyacım nedeni ile fazla bekleyemedim ve nokia E75 aldım. USB şarj özellikle iş amaçlı kullanımımda kaçınılmaz bir avantajdı benim. Nokia shop'a sorduğumda N97'nin usb şarjı ile bir açıklama yapamadı bana bu nednele beklemeden E75'e yöneldim. Bir diğer sorum, iş yerinde ki intranet ağına ve exchange server'a bağlanmanın yanı sıra hotmail, gmail ve yahoo mail'i de eş zamanlı senkronize çalıştırabiliyorum E75 ile bu durum N97'de nasıl. malesef wow authenticator'ı java yazlım desteği olmasına rağmane E75'e kuramadım, Blizzard E serisine destek sağlamıyor, bu durumda N97'de nasıldır? (dünüre not: eğer aldığın N97'ye kurarsan bunu talibim senin authenticator'a :P ) son sorumda word, excel, powerpoint gibi uygulamalar varmıdır? varsa sadece reader boyutunda mı yoksa mobile versiyonmudur? (dünüre 2nci not, ovi'den bir uygulama satın aldım 12€ artık bazı toplantılarım da sadece E75 üzerinden projeksiyona aktararak sunum yapıyorum pratik bir olay) cevaplar için şimdiden teşekkürler Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Fazla kurcalayamadım sorduğun sorular kadar fakat usb den şarj olabiliyor evet. Onun dışında gmailim telefonla senkronize şuanda rahatca mail alıp anında görüyorum siteye girmeden. Diğer konuları denemediğim için pek bi cevap veremiceyeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Kum bütün sorularını yapıyor N97. Office icin satın alman lazım yazılımı. USBden sarj oluyor. vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Cevaplar için teşekkürler, Biraz sabretmek lazım mış, sadece E75 de tek artım olmuş o da ms office programları ücretsiz yüklü geliyor ayrıca para verip almıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Evet N97de o eksik para ile almak gerekiyor. İlk başta bende heyecanlanmıştım office var diye ama :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 teknosa, vatan gibi büyük mağazaların sitelerinde göremedim n97'yi. satmıyor mu bu mağazalar? normal telefonculardan alsak garantisi oluyor mu gibi sorularım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nokia shoptan almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 arggh kafam çok karıştı. bunu almak için turkcell hat şart mı ya çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 darty satiyor 1545 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu büyük tekno mağazalar kontratsız satmıyor mu ya? vatana gittim bugün elim boş döndüm. garanti falan önemli o yüzden büyük mağazalardan almak istiorm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben sevmedim n97yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 satiyolar ya iste 1545 ytl dedim kontratli olcak hali yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 turkcellde kontratsız 729 avro bonusa 12 taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar