Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 merhaba, Brinkster Pro Package sahibiydim, Web Space 350 GB Web Traffic 3500 GB $10 Per Month şeklinde, ama pahalı geliyor ödeyemiyorum, kapandı site. Zaten çok da hızlı değildi, bir ara asmallorange' a geçeyim dedim, ama o da aylık 10 dolar, 1gb alan veriyor falan. Bana daha ucuz ve hızlı güzel bir host lazım. Tavsiyesi olan var mı? ±2 GB alan yeterli olur muhtemelen. Ha, bir de sadece link vermek yerine neden tavsiye ettiğinizi falan da açıklarsanız güzel olur.
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 valla özellikleri, fiyatları ne tam bilmiyorum ama daha önceden 2 kere pratix i kullanmıştım, cok memnunum özellikle teknik destekten, başka bi konudada dediğim gibi gecenin 2 sinde sorduğum soruya 5 dk sonra cevap aldığım oldu.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 350gb ve +- 2gb ne sitesi bu yau, dolduruyor musun o kadar alanı? ne var sitede ?
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 doldurmuyorum tabi ki, ama şuan kapanan hostumda 1.5gb dosyam var, nasıl o kadar arttı anlamadım. bazen ödevleri falan upload ediyorum, tanesi 100 mb dan başlayan. ayrıca çok iyi bir insan olduğum için babamın ve bazı arkadaşlarımın domainlerini de ücretsiz olarak ekliyorum hosta falan. 350 gb abartıydı, güzel hava atılıyordu tabi, ama şimdi fakirleştiğim için 2 gb' a razıyım.
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 @sys64738: pratix e baktım, güzelmiş ama subdomain çok az veriyor, o kötülüğü var.
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Chiptech said: merhaba, Brinkster Pro Package sahibiydim, Web Space 350 GB Web Traffic 3500 GB $10 Per Month şeklinde, ama pahalı geliyor ödeyemiyorum, kapandı site. Zaten çok da hızlı değildi, bir ara asmallorange' a geçeyim dedim, ama o da aylık 10 dolar, 1gb alan veriyor falan. Bana daha ucuz ve hızlı güzel bir host lazım. Tavsiyesi olan var mı? ±2 GB alan yeterli olur muhtemelen. Ha, bir de sadece link vermek yerine neden tavsiye ettiğinizi falan da açıklarsanız güzel olur. .net falan kullanıyorsan www.aspnix.com
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 di adlı arkadaşa ulaşabilirsin..
global Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 benim siteyide yalandan suspend etmişler. araştırıyorum bende bulunca haber ver sende. https://www.guzelhosting.com/webhosting.php bu iyi gibi?
global Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hatta add-on lu host bulup aynı hosta geçelim.
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Niobeweb deneyebilirsiniz yerlilerden. Sorun yaşamadık şuana kadar kendileriyle.
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Selamlar, Henuz yeni siteyi yayina sokabilmis degilim ama yeni fiyatlar su sekilde olacak. Benden hali hazirda hizmet alan Pati'ler de ay basindan itibaren bu paketlere gecis yapabilecekler. Almak isteyenler olursa simdilik direkt buradan secip bana ozel mesaj atabilirler. Başlangıç Paketleri Paket 1 Fiyat $1/Ay Alan 500 MB Aylık Trafik (BW) 5 GB Anlık Trafik Limitsiz Kontrol Paneli cPanel E-posta Sayısı 1 Adet MySQL Veritabanı 1 Adet Sub-domain Sayısı 0 Adet FTP Hesabı Sayısı 1 Adet Günlük Yedekleme Yok Paket 2 Fiyat $4/Ay Alan 2 GB Aylık Trafik (BW) 15 GB Anlık Trafik Limitsiz Kontrol Paneli cPanel E-posta Sayısı 5 Adet MySQL Veritabanı 2 Adet Sub-domain Sayısı 2 Adet FTP Hesabı Sayısı 2 Adet Günlük Yedekleme Var Standart Paketler Paket 3 Fiyat $7/Ay Alan 5 GB Aylık Trafik (BW) 45 GB Anlık Trafik Limitsiz Kontrol Paneli cPanel E-posta Sayısı 12 Adet MySQL Veritabanı 5 Adet Sub-domain Sayısı 5 Adet FTP Hesabı Sayısı 5 Adet Günlük Yedekleme Var Paket 4 Fiyat $10/Ay Alan 7500 MB Aylık Trafik (BW) 55 GB Anlık Trafik Limitsiz Kontrol Paneli cPanel E-posta Sayısı 15 Adet MySQL Veritabanı 5 Adet Sub-domain Sayısı 5 Adet FTP Hesabı Sayısı 5 Adet Günlük Yedekleme Var Diger Paketler Ofis Paketi Fiyat $20/Ay Alan 15 GB Aylık Trafik (BW) 150 GB Anlık Trafik Limitsiz Kontrol Paneli cPanel E-posta Sayısı 100 Adet MySQL Veritabanı 5 Adet Sub-domain Sayısı 15 Adet FTP Hesabı Sayısı 15 Adet Günlük Yedekleme Var Ozel Paket Yaratmak isterseniz; Barındırılabilecek alan adı sayısı 1 adet ücretsiz. Eklenen her alan adı hakkı = $1 Alan 1 GB = 1$. Trafik İlk 10 GB = 1$. Eklenen her 5 GB = $1 E-posta Sayısı 1 E-posta ücretsiz. Eklenen her 5 E-posta = $1 MySQL Veritabanı 1 MySQL ücretsiz. Eklenen her 5 veritabanı = $1 Sub-domain 1 Adet Ücretsiz. Eklenen her 5 tane = $1 FTP Hesabı 1 Ücretsiz / Ek 5 tane = $1 Son paket için örnek: 2 GB alan, 10 GB trafik, 10 e-posta, 10 adet veritabanı, 10 adet sub-domain ve 2 adet alan adı barındırmak istiyorsanız size aylık maliyeti $2 + $0 + $2 + $2 + +$2 + $1 = $9 tutarında olacaktır. Ortak özellikler: Anlık limitsiz trafik ve cPanel'in sunduğu özellikler.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 selam, hazır konusu varken yeni konu açmayayım dedim. 2 firmamız turk.net ve koc.net kullanıcısı. ama gerek müşteri hizmetleri gerek ilgileri olsun çok kötü. teknik hizmetleri yok gibi. firmalardan turk.net kullananın süresi dolmak üzere. ve yeni bir hosting firması arayışına girdik. ciddi anlamda kurumsal hosting hizmeti alabilceğimiz, hosting firması tavsiyelerine ihtiyacım var.
suvras Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 godaddy kesinlikle, eğer siten über aktif bir site değilse de iş görür aylık 5 dolar özellikler her anlamda sınırsız sayılır (tabi cpu kullanma limiti bütün sharedlarda olduğu gibi bunda da var) eğer bir yıllık alacaksan indirim de yapılıyor adsense ve facebook kuponu veriyor 75 dolarlık ayrıca da 50 dolar üstüne %10 %15 indirim veren türlü türlü kuponlar var araştırırsan bulursun mesela ben bayadır dedicated kullanıyorum normalde 79 ama her seferinde 60 ödüyorum %25 indirim kuponu var 75 dolar üstüne.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 http://www.dreamhost.com bir hesap, sinirsiz sayida domain, on numero hizmet. 5-6 tane projem var, hepsini tek hesapta barindiriyorum. hatta kafama estikce domain adi alip ekliyorum bulunsun diye. yillik 150 dolar gibi birsey. ek: simdi tekrar baktim, hersey unlimitedmis yahu. http://www.dreamhost.com/hosting.html
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Dreamhost güzelde, abd lokasyonlu sunucu olduğu içün avrupadaki sunuculara nazaran gecikme süreleri daha kötü. Bir avrupa lokasyonlu host'dan 70-80 ping alınabiliyorsa, dreamhost'dan 250-300 ping alınabiliyor. Dreamhost kullanacaklar bunuda göz önünde bulundursun. Birde mysql gerektiren projeleriniz/işiniz var ise mysql sunucuları bazen abartı yavaşlayabiliyor. Bir query 10-15sn falan sürebiliyor. (Bir de aşırı kullanımda falan uyarı alıyorsunuz. Cpu kullanımı vs. gibi) Ha diğer yandan dreamhost'un tamamen kendileri tarafından yapılmış über bir kontrol panelleri var.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu arada buraya gireceklere bi uyarı direkt: AMAN DORUK.NET'e bulaşmayın! adamlar çok iyiydi, bi anda dağıttı ortalığı. yapmadıkları saçmalık kalmadı. aboneliğimizi iptal ettirirken bile çuvalladılar, o derece.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Admin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 özel işlerim için http://www.cirtexhosting.com/ kullanıyorum fiyat/performans son derece iyi. hız sorunu yok. şu aralar www.golondra.com sitesini yapıyorum ordan test edebilirsiniz.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sormadan duramayacağım, asmallorange atıyorum php scriptinde oluşan probleme kadar destek mi veriyor, fiyatlar fazla gözüktü de ? vps fiyatlarına baktım mesela, inanılmaz yüksek geldi.
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 DynamicK said: özel işlerim için http://www.cirtexhosting.com/ kullanıyorum fiyat/performans son derece iyi. hız sorunu yok. şu aralar www.golondra.com sitesini yapıyorum ordan test edebilirsiniz. Anlik bir sorundur belki emin degilim ama buna hiz sorunu yok diyorsaniz gelip "Tim ucur bizi" diye istekte bulunabilirsiniz =)
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yalnız golondra pek süper bir site olmuş yaw, tam aradığım gibi
Öne çıkan mesajlar