Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 İzleyen varmı ? Ben cok seviyorum. Kat Von d denen kız döktürüyor resmen... Tipi ne kadar anormel gözüksede , hal ve hareketleri bi okadar normal gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 LA Ink izliyorum ben ordaki hatun daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kat gerçekten süper çalışıyor, özellikle portrelerde inanılmaz. Ama benim favorim Darren Brass. Fantastik çizimlerine hasta oluyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 American choppers ve mythbusters ile izledigim programlardan miami ink.cok degisik maksatlarla dovme yaptırmaya geliyorlar.cogu kisi kaybettigi bir yakınının anısana bir dovme yaptırıyor dikkatimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 dimi gelen tiplerde yaptırma maksatlarıda cok garip. Oda İlgimi çeken bir diğer şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Haa bir de Yoji'ye takılmaları süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 acayip don hediye edilen japondu dimi o Yoji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 o tipi'de takınılmayacak gibi değil ki ama o Programdan sonra kimse ona dövme yaptırmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 harika bir desenim var eğer bir gün abd'ye gidersem yaptırcam bir bu adamlara dövme.sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 la ink. daha süper sanki. orda daha erkek muhabbeti dönüyor ama miami inkteki corey serbest falan çalışıyor böyle arada o adam baya bir sağlam gibi gözüküyor. dövme yaptıracak olsam corey i secerdim heralde. edit: birde fx ne süper bir kanaldır öyle hafızlar yav. d-smartı sevdirdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Miami'sini de mi yaptılar CSI gibi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ilk miami vardı sonra la'i yaptılar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ilk miami vardı hatta kat von d orda çalıştı , sonra kat i kovdular kat de gitti la ink programını yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Miami ink daha eski. Kat Von D miamide çalışıyordu fakat LA'li idi kendisi. Birkaç sene çalıştıktan sonra ben dönücem LA'e kendi shop'umu açıcam dedi. Geçen sene galiba açtı. Kitap çıkardı epey çok sattı amerikada kitabı. Şimdi LA ink le devam ediyor. Epey başarılı portreler çiziyor. Dövme sevmem ama yaptırıcak olsam heralde siyah beyaz ona yaptırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Seneye direk gitcem yaptırcam ilk dövmemi o karıya dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 valla filipinlimi neydi oralı bi hatun geldi çiçek dövmesi yaptırdı.efsane bi hatundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Arada gelen 2-3 travesti kılıklı hatun haricinde enfes zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 İnsanları fena kandırıyo dövme konusunda bu program, 2 ayda biticek dövmeyi çat diye 2dk'da bitiriyo gözünün önünde böyle aşı gibi zannediyo insan. Öyle olmuyo pek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar